Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane pochwale sie bo tak sie ciesze ze antybiotyki poprawily jakosc ilosc i ruch plemnikow
huraa
I tak mamy morfologie 18%
Prawidlowy akrosom w 54% plemnikow
Pojawilo sie troche plemnikow o ruchu postepowym wolnym hehe wolne plywaki
A to dopiero 2 tygodnie po antybiotyku licze na dalsza poprawe do czasu punkcji
Poprawa jest moze nie wielka w porownaniu do nasienia w ktorym nie ma problemu ale dla nas jest duza
A mowia ze z nasieniem niewiele da sie zrobic
Odliczam dni do wtorku i uruchamiam machine czas start stymulacji
Cudzie trwajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 14:30
e_mil_ka, asiastokrota, TERA83, Asia08, ana1122, malgos741, Lura82, nadziejka88, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia, super. Na pewno bedzie jeszcze lepiej.
Ja to czuje jsk mi mala masakruje pecherz. Jak wstane, to musze szybko leciec do kibelka, bo tak mnie cisnie.Gosia321, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosiu dałaś mi 1000 polubienie
możesz wybrać sobie nagrodę
Od rana robiliśmy grilla na śniadanie i obiad, byliśmy na lodach i dopiero wróciliśmy do domu. Teraz trochę pośpimy z gałganami i zjemy kolacje grillowąSuper dzień, @ nie widać i nie słychać narazie. Jutro jedziemy z Marcinem do wojewódzkiego zrobić bete.
ana1122, Gosia321, Asia08, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosiu to wspaniała wiadomość,powiedz mi jakie twój emek robił badania i na co brał antybioyyk? Bo u mojego często jest duża ilość leukocytow i kiedyś dostał na to cipronex,teraz morfologia 8% i dr mówił ze same leniuchy.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Gosia321 wrote:Kochane pochwale sie bo tak sie ciesze ze antybiotyki poprawily jakosc ilosc i ruch plemnikow
huraa
I tak mamy morfologie 18%
Prawidlowy akrosom w 54% plemnikow
Pojawilo sie troche plemnikow o ruchu postepowym wolnym hehe wolne plywaki
A to dopiero 2 tygodnie po antybiotyku licze na dalsza poprawe do czasu punkcji
Poprawa jest moze nie wielka w porownaniu do nasienia w ktorym nie ma problemu ale dla nas jest duza
A mowia ze z nasieniem niewiele da sie zrobic
Odliczam dni do wtorku i uruchamiam machine czas start stymulacji
Cudzie trwaj -
asiastokrota wrote:Gosiu dałaś mi 1000 polubienie
możesz wybrać sobie nagrodę
Od rana robiliśmy grilla na śniadanie i obiad, byliśmy na lodach i dopiero wróciliśmy do domu. Teraz trochę pośpimy z gałganami i zjemy kolacje grillowąSuper dzień, @ nie widać i nie słychać narazie. Jutro jedziemy z Marcinem do wojewódzkiego zrobić bete.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ana gratulacje chłopaka..tak myślałam że będzie chłopak. .miałam przeczucie
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiastokrota dobra decyzja bo się zadreczasz..trzymam co się da żeby się udało :-*
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
[email protected] wrote:Gosiu to wspaniała wiadomość,powiedz mi jakie twój emek robił badania i na co brał antybioyyk? Bo u mojego często jest duża ilość leukocytow i kiedyś dostał na to cipronex,teraz morfologia 8% i dr mówił ze same leniuchy.
Ale poniewaz biseptol jest bardzo silny nie chcialam przekladac wszystkiego o 3 miesiace. Po konsultacji z urologiem stwierdzilismy ze sama doxycyklina wystarczy. Ja stosowalam przez 10 dni a emek przez 21 2x1 tabl
Leukocyty teraz luzno pokrywaja pole widzenia bo w nasieniu zawsze jakies sa. A wczesniej pokrywaly gesto cale pole widzenia. Dr d mowil ze moze byc tak ze i tak nic to nie da ale ja wierzylam ze bedzie inaczejasiastokrota lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ilość jak się poprawiła? ja też jestem ciekawa tego antybiotyku
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
I od 3 tygodni emek do zestawu swoich witamin czyli androvit plus wit d 2000j wit b12 b complex koenzym q10 50mg wit c 1000 kwas foliowy zaczol brac mace firmy swanson to tez moglo poprawic troszke wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 16:42
-
Gosia321 wrote:Przy ostatnim badaniu bylo 18 mln a teraz jest 54 mln
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Kurde Ale wartosci u nas aby 2mln
Akson ptawidlowy z 12-20 na 54 Mam nadzieje ze po antybiotyku bedzie tendencja wzrostowaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 16:39
-
ana1122 wrote:Gosia już screen zrobiony I wrzucone do ważnych informacji dzięki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤