Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Z iloscia nie mielismy problemu u nas problem byl w ruchu wszystkie ktore sie ruszaly ruszaly sie tylko w miejscu a wiekszosc sie nie ruszala. I morfologia z 4-6 poprawila sie az na 18
Akson ptawidlowy z 12-20 na 54 Mam nadzieje ze po antybiotyku bedzie tendencja wzrostowaGosia321 lubi tę wiadomość
-
O kawie i coli nie słyszałam, mój emek ma najpierw palenie rzucić.To warunek kolejnej próby.Do końca maja ma czas,
A wirusologia musze robić wszystko'?różyczke i toxo przechodziłam.
Gdzie Emilka -zaginęła nam ze szczęścia.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Gosiu swietne wiadomosci.
Twoj maz niezly zestaw bierze, narzeka cos na ilość tabletek? Mojemu ciezko bylo brac fertilman 2x2, twierdząc ze za duzo.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:O kawie i coli nie słyszałam, mój emek ma najpierw palenie rzucić.To warunek kolejnej próby.Do końca maja ma czas,
A wirusologia musze robić wszystko'?różyczke i toxo przechodziłam.
Gdzie Emilka -zaginęła nam ze szczęścia.
A jesli chodzo o l- karnityne ostatnio znalazlam artykul w ktorym potwierdzone bylo ze l-karnityna w dawce 2000 poprawia ruch szkoda ze wczesniej nie wiedzialam emek bral 1000Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 17:54
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia 321 - muszę znowu powtórzyć swoje stwierdzenie: Ale ty jest mózg!!!! Twoja wiedza z zakresu starań o "ludzia" jest imponująca.
Dziewczyny a ja popadam ze skrajności w skrajność - raz wszystko jest cacy - tzn. cieszę się, z tego co mam, a innym razem dół mnie łapie, że jeszcze jedną istotę bym wychowała... pragnę tego... Oszaleć można od tych myśli.
Malawiki - a twój emek już ogranicza stopniwoo palenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 18:34
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Ena prawda jest taka, ze nasz mózg ciężko jest przełączyć na nie myslenie o tym co pragniemy.
Mam za soba maraton po sklepach, wiecznie czegoś w szafie brak. Weszliśmy do Smyka, bo chciałam kupic adapter do pasów. Boże co za ceny, ten adapter kosztuje tam 250zl, zamowilam wiec prze neta za 170 ten sam. Bardzo dużo jeżdżę samochodem i myślę, ze jest konieczny.
No i maz wpadl w panike. Chodził po sklepie i tak : to trzeba kupic i to i to i to. Kasa ogromna ale jak ogarnąć taka ilość rzeczy?Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena wrote:Gosia 321 - muszę znowu powtórzyć swoje stwierdzenie: Ale ty jest mózg!!!! Twoja wiedza z zakresu starań o "ludzia" jest imponująca.
Dziewczyny a ja popadam ze skrajności w skrajność - raz wszystko jest cacy - tzn. cieszę się, z tego co mam, a innym razem dół mnie łapie, że jeszcze jedną istotę bym wychowała... pragnę tego... Oszaleć można od tych myśli.
Malawiki - a twój emek już ogranicza stopniwoo palenie?
Wazne zeby dazyc do upragnionego celu a skoro moja droga do tego jest dluga kreta i wyboista to jakos musze sobie radzic zeby ja troche wyprostowac i przejsc i na jej koncu zdobyc swoje szczescieasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Ena prawda jest taka, ze nasz mózg ciężko jest przełączyć na nie myslenie o tym co pragniemy.
Mam za soba maraton po sklepach, wiecznie czegoś w szafie brak. Weszliśmy do Smyka, bo chciałam kupic adapter do pasów. Boże co za ceny, ten adapter kosztuje tam 250zl, zamowilam wiec prze neta za 170 ten sam. Bardzo dużo jeżdżę samochodem i myślę, ze jest konieczny.
No i maz wpadl w panike. Chodził po sklepie i tak : to trzeba kupic i to i to i to. Kasa ogromna ale jak ogarnąć taka ilość rzeczy?
Czemu nie mowilas ze chcesz kupic adapter mozna go wypozyczyc
Jakby ktos chcial to wrzucam link
https://www.odnarodzin.pl/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-wypozyczalnia.htmlBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Ena prawda jest taka, ze nasz mózg ciężko jest przełączyć na nie myslenie o tym co pragniemy.
No i maz wpadl w panike. Chodził po sklepie i tak : to trzeba kupic i to i to i to. Kasa ogromna ale jak ogarnąć taka ilość rzeczy?
Tam zawsze jest drożej. Czasem można trafić na fajne promocje, ale lepiej przez internetowego Smyka zamawiać.
Smyk to dobra alternatywa dla brzydkiej pogody - wchodzisz tam z dzieckiem i dwugodzinny "spacer" masz zapewniony
Jakie drogie te adaptery.
Laura jeśli nie chce to nie odpowiadaj - czym się zajmuje twoja firma? -
Ale miałam sobotni spacer zjechalam noga ze schodka dość wysokiego i noga mi się wykrecila bolała tak ze tata musiał po nas przyjechać i na pogotowiu wyladowalam na szczęście nadciagnelam tylko Ale noga opuchnięta na szczęście męża trzymałam to tylko na tyłku usiadłam a nie ze się przewróciłam ach mam ładną pogodę z noga w górze w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 19:15
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ena emek stara sie juz teraz ograniczyć ale co z tego wyniknie.Chciałabym podejść do tej kolejnej próby ale jesli on nie wykaże zainteresowania to ja pasuje.I nigdy więcej nie wrócę do tematu-nie jestem sama z tym problemem,to jest jego wina ze nue wychodzi a ciągle odpycha odpowiedzialność od siebie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ena emek stara sie juz teraz ograniczyć ale co z tego wyniknie.Chciałabym podejść do tej kolejnej próby ale jesli on nie wykaże zainteresowania to ja pasuje.I nigdy więcej nie wrócę do tematu-nie jestem sama z tym problemem,to jest jego wina ze nue wychodzi a ciągle odpycha odpowiedzialność od siebie.