Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera to nieźle fokolki dzisiaj robiłaś. Pewnie troche cie jeszcze poboli bo takie urazy nie przechodzą szybko.
Asiastokrota wszystkie jestesmy z toba i będzie dobrze bo przecież @ nie przyszła i nie przyjdzie.
Ja od dzisiaj dopisuje sie do forumowych alkoholiczek bo juz pierwsza lampka wina za mną i tak będę sie upijać przez najbliższe dwa tygasiastokrota, Ena, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ja oszaleję, nie chcem jutro robić bety, wogule nie chcem robić. Będę brała luteinę do końca życia. Wyć mi się chce, krzyż mnie boli. Cały czas mam przed oczami wynik bety 0,1
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana, ja spagetti robilam i tez loda zezarlam przed i tylko 100 pare cukier.
Adaptery mozna wypozyczyc, nawet na olx widzialsm jakies oferty.
Emilka, wszystko jest dobrze. Odpoczywaj i nie rozmyslaj za duzo.
Asiastokrotka, u Ciebie tez."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Ja oszaleję, nie chcem jutro robić bety, wogule nie chcem robić. Będę brała luteinę do końca życia. Wyć mi się chce, krzyż mnie boli. Cały czas mam przed oczami wynik bety 0,1
Asiastokrotka też tak miałam z badaniem bety. Zanim doszło do badania człowiek mógł żyć w swoim wyimaginowanym świecie, a już po badaniu nie ma niejasności i jest albo sielanka, albo frustracja.
Nie napisze Ci "Nie martw się, będzie dobrze...", bo nie mam mocy przewidywania przyszłości. Wierzę, że niektóre marzenia się spełniają, a szczególnie te uproszone, priorytetowe. Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 22:05
asiastokrota, TERA83, Asia08 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Tera to nieźle fokolki dzisiaj robiłaś. Pewnie troche cie jeszcze poboli bo takie urazy nie przechodzą szybko.
Asiastokrota wszystkie jestesmy z toba i będzie dobrze bo przecież @ nie przyszła i nie przyjdzie.
Ja od dzisiaj dopisuje sie do forumowych alkoholiczek bo juz pierwsza lampka wina za mną i tak będę sie upijać przez najbliższe dwa tyg
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Będziesz chodziła po domu chwiejnym krokiem
Ena juz chodze ha ha . Ze mnie taki alkoholik ze juz jedna lampka wina może zdzialalac cuda. W zyciu tyle alkoholu nie wypilam jak teraz przez najbliższy czas.Asia08, Ena, Gosia321, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Ena tula podoba mi sie bardzo, bo podobno lekka i wszędzie sie zmieści. Tylko to na starsze troszkę dziwcko.
Z moja zrecznoscia z chusty bobas mi wyleci, wiec o tym nawet nie mysle. Nieogarne tego jak areobiku.
Asiastokrota trzymam kciukiasiastokrota, Ena lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Kolejny raz sie sprawdza, ze najpierw trzeba tu zapytac.
Wyszlo by mnie 105zl + 100 kaucji. Jeżeli później uda mi się sprzedac moj, to chyba taniej mnie wyniesie jednak kupno niz wypozyczenie.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Ena emek stara sie juz teraz ograniczyć ale co z tego wyniknie.Chciałabym podejść do tej kolejnej próby ale jesli on nie wykaże zainteresowania to ja pasuje.I nigdy więcej nie wrócę do tematu-nie jestem sama z tym problemem,to jest jego wina ze nue wychodzi a ciągle odpycha odpowiedzialność od siebie.
ale teraz chyba juz dojrzal i nawet alkohol calkiem ograniczyl
eve87, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Tera może jakies oklady albo moczenie nogi w mydlinach? Moja babcia zawsze kazała mi tak robić jak zle stanelam i mnie bolalo. Wspolczuje....
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ale miałam sobotni spacer zjechalam noga ze schodka dość wysokiego i noga mi się wykrecila bolała tak ze tata musiał po nas przyjechać i na pogotowiu wyladowalam na szczęście nadciagnelam tylko Ale noga opuchnięta na szczęście męża trzymałam to tylko na tyłku usiadłam a nie ze się przewróciłam ach mam ładną pogodę z noga w górze w domuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤