Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia kciukasy. Boże aż ja mam treme.
Ja do 2 w nocy męczyłam się z mdłościami. Jakoś udało mi się zasnąć i obudziłam się z mdłościami. Zębów nie mogłam umyć bo miałam odruchy wymiotne. Zapowiada się że będę miała wesoło.asiastokrota, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Czesc wszystkim. Asia powodzenia, kiedy jedziesz?
Tera jak minela noc?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Gosia321, dobrze poczytac kogos madrego.
Laura, ja tez nie wyobrazam sobie jezdzenua bez pasow. Z tego co czytalam, to jest to batdziej niebezpieczne niz zapiete pasy. A juz jak widze wpisy kobiet w ciazy "nie zapinam pasow, bo nie musze", to mnie nosi. Ja mam caly czas zapiete, ale dolny pas ukladam pod brzuchem i dodatkowo luzno trzymam reka, zeby nie uciskal. A jak prowadze, to tez staram sie go miec luzno.
Asiastokrotka, ja tez kciukam. Po becie obowiazkowo na lody pojedzcie.
Emilka, wspolczuje mdlosci.
Tera, to Ci sie narobilo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:59
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Asia kciukasy. Boże aż ja mam treme.
Ja do 2 w nocy męczyłam się z mdłościami. Jakoś udało mi się zasnąć i obudziłam się z mdłościami. Zębów nie mogłam umyć bo miałam odruchy wymiotne. Zapowiada się że będę miała wesoło.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Dziś wielki dzień kciukasow za Asie. Już obiad zrobiony I posprzątane w domu A pranie zrobiłam jak był dzień Emilki więc muszę coś wymyśleć żeby czas mi zlecial szybciej.
e_mil_ka, asiastokrota, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana chciałabym hehe ale w głębi serca cieszę się z tych mdłości
-
e_mil_ka wrote:Ana ty trzymaj kciuki a nie latasz i sprzątasz:) no chyba że masz zaciśnięte duże palce u stóp
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ana no co ty jakoś umyłam. Długo to trwało ale udało się
sama bym nie wytrzymała z takim kapciem w buzi. Tylko najgorsze jest to ze ja rano zęby musze myc dwa razy. Raz jak tylko się obudzę to lecę do łazienki bo nie mogę wytrzymać a drugi raz po śniadaniu. Taka jestem dziwna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 09:11
ana1122 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Tera załatwiłaś się konkretnie. Trochę pocierpisz. To ja już wolę swoje mdłości
Nie wiem chyba nie dzwonię do lekarza będzie.dobrze na pewno nic mi nie dolega dzidzia w brzuszku raczej ma bezpiecznie nie przewrocilam się już sama nie wiem
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA jeśli czujesz że z maluszkiem wszystko dobrze to pewnie tak jest. Ale ty sama wiesz co będzie dla Ciebie najlepsze. Na pewno wizyta u lekarza by Cię uspokoiła. Moja mama opowiadała mi jak zimą w ciąży przewróciła się na brzuch. Mojemu bratu nic się nie stało.
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Zaglądam co chwila i patrzę czy juz są wyniki.
Emilka jak sie ma mdłości to przynajmniej wiesz ze w ciąży jesteś. Ja tez juz 3 rok czekam na te mdłości...
Znowu miałam sytuacje znajomych u których byliśmy w październiku na weselu ze juz miesiąc po sa w ciąży i moja koleżanka na moje gratulacje mówi tak " tez się bardzo cieszę ze nam się od razu udalo ale dziwie sie jak niektórzy zwlekają z ta decyzja.np wy juz 3 lata po ślubie i nic." Fakt ze nie jestesmy w takim stopniu zaznajomione abym jej mówiła ze od trzech lat miesiąc w miesiąc upatruje dwóch kresek na teście. nasi mężowie sie znają z liceum ale mnie wpienila bardzo tym tekstem aż jej wypaliłam ze staramy sie trzy lata bo chcieliśmy miec dziecko od razu ale nie mamy tyle szczęścia co oni. A w myślach miałam jedno slowo " spier...." Kurde czasami mnie nie ruszają te teksty a czasami brak mi słów na głupotę innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 11:30
Gosia321, Makumba, e_mil_ka, asiastokrota, SoniaK lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Zaglądam co chwila i patrzę czy juz są wyniki.
Emilka jak sie ma mdłości to przynajmniej wiesz ze w ciąży jesteś. Ja tez juz 3 rok czekam na te mdłości...
Znowu miałam sytuacje znajomych u których byliśmy w październiku na weselu ze juz miesiąc po sa w ciąży i moja koleżanka na moje gratulacje mówi tak " tez się bardzo cieszę ze nam się od razu udalo ale dziwie sie jak niektórzy zwlekają z ta decyzja.np wy juz 3 lata po ślubie i nic." Fakt ze nie jestesmy w takim stopniu zaznajomione abym jej mówiła ze od trzech lat miesiąc w miesiąc upatruje dwóch kresek na teście. nasi mężowie sie znają z liceum ale mnie wpienila bardzo tym tekstem aż jej wypaliłam ze staramy sie trzy lata bo chcieliśmy miec dziecko od razu ale nie mamy tyle szczęścia co oni. A w myślach miałam jedno slowo " spier...." Kurde czasami mnie nie ruszają te teksty a czasami brak mi słów na głupotę innych.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE