Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana nie wiem nie wierze że wszystko będzie dobrze. To jest za piękne żeby było prawdziwe. Dzis cały dzień bolał mnie brzuch. Martwię się ze cos jest nie tak bo do tej pory nic mi nie dolegało. Miałam jakieś małe chwilowe skurcze dwa razy dziennie i to było wszystko. Teraz mam napięty brzuch ciągle. Nie wierze ze w poniedziałek wyniki będą dobre.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Mamy, przyszłe mamy jak się zaopatrujecie na chustowanie, potem nosidło np. Tula?
Ena, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Ja oszaleję, nie chcem jutro robić bety, wogule nie chcem robić. Będę brała luteinę do końca życia. Wyć mi się chce, krzyż mnie boli. Cały czas mam przed oczami wynik bety 0,1
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Mamy, przyszłe mamy jak się zaopatrujecie na chustowanie, potem nosidło np. Tula?
A nosidelko juz wogole niewskazane tak samo jak chodziki. To jest wymuszenie u dziecka na zbyt wczesnym etapie pozycji stojacej dla wygody i zabawy rodzicow. Fakt dziecko tez sie bawi ale sa tego konsekwencje. To wszystko moze spowodowac pozniej wady postawyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 00:23
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Przy nosidelku dziecko jest z reguly przodem do plecow rodzica lub przodem do klatki piersiowej co wymusza u dziecka skret glowy aby obserwowac swiat nie jest to wskazane
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Emilka doprowadz sie do pionu i tylko pozytywne myslenie twoj cud trwa i bedzie trwal przez 8 miesiecy
Gosia właśnie do pionu postawiły mnie nocne mdłości. Czy one nie powinny być poranne?
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
http://www.besafe.com.pl/p/adaptery-do-pasow-bezpieczenstwa/adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-na-pasek
Siostra polecala mi ten adapter, podobno wygodny, tylko trzeba przyzwyczaić sie. Najważniejsze bezpieczeństwo malucha, nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asiastokrotka trzymam kciuki.
Hey a mnie wogole zlapal jakis ryczek i wkur.. Wczoraj z byle czego bym plakala wkurzalo wszystkoni do to tego dusznosci na tle nerwowym.dziwne bo jesten przed owylka a takie zachowanie mam przed@asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia wielkie kciuki za was dzis zaciskam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 07:40
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Czesc wszystkim. Asia powodzenia, kiedy jedziesz?
?Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc