Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:dziewczyny a w jakich jednostkach macie wyniki bet?
W 8dpt bylo 77,77 czyli 4 tydzień.
Chyba , kazde laboratorium to inne normy moga miec. I za kazdym razem dziewczyny sprawdzaly które to badanie i jaki byl poprzednio wynik, zeby dobre rozcienczenie oddczynika zrobic do badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 15:43
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka, super!!!!
Ja robilam bete w Przygodzie. A gdzie Ty mieszkasz, ze do Przygody masz za daleko? To jest kolo cmentarza, na przeciwko.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Emilka super wiesci. A ja sie dzisiaj strasznie zdenerwowalam poszlam na spacer i juz mialam wracac dodomu ale zaszlysmy z kolezanka do Aury na siusiu i dzwoni moja mama ze sie palimy ze kamienica sie pali. Ja cala w nereach nic sie nie dopytalam bo musialam gacie naciagnac potem dzwonie mama nie odbiera a ja lece do domy naszczescie blusko. A jak spacerowalam po parku centralnym to slyszalam jak te straże jechaly i jeszcze 3 razy powtarzalam "ale jada cos sie dzieje". Dolecialam to 2 straze katetka policja ale naszczescie mieszkancy nie byli ewakuowani. Zapalilo sie na 4 pietrze tam mieszka taka sasiadka co juz tylko w lozku lezy i chyba zasnela z papierosem i zaczelo sie palic lozko ale na szczescie nic jej sie nie stalo i dom tez ocalal. Nie bylo tak groznie jak to mama powiedziala ale wiecie jak to jest przez telefon panika i nerwy. Teraz caly czas dochodze do siebie.
-
Emilko raczej w poniedziałek, dzisiaj byłam w aptece i już miałam kupić test ale w ostatniej chwili zrezygnowałam. Czekam na okres jutro.......
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka, to nie wiem gdzie stadion jest w Dz-wie.
Edit: Juz se na mapie sprawdzilam. To dalej do szpitala mialas.
Eni, wiem jak sie czujesz. U nas tez byl pozar w piwnicy. Dobrze, ze to nic groznego i w pore ktos zareagowal.
Ja zalapalam dola, az sie zryczalam jsk glupia. Tak bez powodu w sumie. Denerwuje mnie to, ze sie szybko mecze i nie mam na nic sil.A maz znowu jeszcze w pracy i musialam ogarnac sama zakupy itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 18:27
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui