Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Soniak po aminopunkcji się okaże co tam się dzieje z maluszkiem. Narazie trzymamy kciuki za was! Natura jest przewrotna. A ten Zespoł tunera chyba dotyczy głównie dziewczynek co? da się W ogóle leczyć to jakoś? na czym to polega?
-
Makumba mdłości udaje mi się łagodzić pijąc wodę. Ogólnie to mam bardzo duże pragnienie. Wypijam hektolitry wody. Mam strasznie sucho w ustach.
Ana dziękuję. Krew upuszczona. Najpierw poszłam do szpitala powtórzyć Total HCG a potem do tego labo Przygoda żeby zrobić beta HCG. Ze szpitala wyniki będą dzisiaj po 14 a z tego drugie labo mogą być dzisiaj po 20 ale raczej Pani mówiła że jutro po południu. -
Emilka to po kolejne wybierasz się do Olsztyna? No chyba jednak bierzesz te zwolnienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 11:33
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczynki a robiła któraś z was histeroskopie prywatnie w artemidzie? Jakie to są koszty i robią od razy streching przy tym?Czy lepiej iść na NFZ?
Mnie dopadł stan zapalny i nie wiem teraz jak ja się wyrobie do czerwca z tym,przyjmuje macmiror-powinien pomoc bo to bez porozumienia z lekarzem.Ciezko się dostać na juz na wizytę a w aptece niemam problemu z gostaniem leku.Kiedy musze zrobić wymaz to może być zaraz przed zabiegiem? Jeszcze jakieś badania są potrzebne do histerki?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Emilka a czemu nie jesteś w stanie?Źle się czujesz?Te mdlosci to dopiero początek, mogą się utrzymać do 3 miesiaca.Spróboj przegryżąć migdały albo wafelki po lodach i zawsze przed wstanie z łóżka coś zjedz.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki ja nawet nie musze wstawać wystarczy ze otworze oczy i jest masakra. Już przeczytałam cała lekturę na temat łagodzenia mdłości. Bede próbować wszystkiego po kolei.
Jestem przede wszystko niewyspana boli mnie głowa. Jeść mogę normalnie niby bo w dzień mdłości mnie aż tak nie meczą jak w nocy.