Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 mąkę zmień. Nie kupuj z biedronki. Mojej tesciowe z tej maki zawsze zakalec wychodzi.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ja prawie połowa a mam w sumie 0,5 kg a czasem 0 do przodu. Miałam zapas wiec przy diecie schodzi z reszty a idzie w brzuszek i ważę cały czas 68 z groszami
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ja prawie połowa a mam w sumie 0,5 kg a czasem 0 do przodu. Miałam zapas wiec przy diecie schodzi z reszty a idzie w brzuszek i ważę cały czas 68 z groszami
-
e_mil_ka wrote:Ana nie martw się ja też nie mam do nich ręki. Pierwszy raz jak piekłam ciasto zapomniałam dodać mąki
to moja specjalnosc
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
To ja jestem rekordzistka w tyciu...
, ale nie będę się chwalić ile. Jak zdążycie mnie jeszcze zobaczyć w Artemidzie to raczej żadna nie będzie miała wątpliwości, że to ja
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:To moje 4 kg to co jest? Mam jeszcze czas bo maly dopiero waży 1.4
1,3 kg jeden cycek, 1,3 kg drugi i mały 1,4 kg.
Ja tam piekę na biedronkowej mące i jest git (rzadko piekę).
Za to naleśniki mi nie wychodzą na mące pełnoziarnistej (taka podobno cukru nie wybija).
Słomka łał, to już bliżej niż dalej.
Kurde, chyba się zapiszę do Artemidy, popatrzeć.
Plan porodu muszę wypełnić.ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Jak juz piszecie o tej wadze to i ja dolacze. Myslalam ze to tylko mi sie 4 kg przytylo ale widze ze tobie laura tez. Oczywiscie ja to zwalam na te 4 tygodnie lezenia. brach ruchu i sporo jadlam. Ale to przecież normalne w ciazy ze kilogramy nam przybeda.
-
nick nieaktualnyAsia08 a co to jest ten plan porodu? Co tam się wypisuje?
Ana nie martw się z tym wolnym przybieraniem na wadze. Skoro dzieć się prawidłowo rozwija, to nie ma co się smucić z tego powodu.
Ona 84 - to u ciebie już tuż, tuż.
Makumba- dobre wieści z wizyty - super. -
Ena wrote:Asia08 a co to jest ten plan porodu? Co tam się wypisuje?
Ana nie martw się z tym wolnym przybieraniem na wadze. Skoro dzieć się prawidłowo rozwija, to nie ma co się smucić z tego powodu.
Ona 84 - to u ciebie już tuż, tuż.
Makumba- dobre wieści z wizyty - super.
M.in. kto ma być ze mną przy porodzie, czy chcę mieć lewatywę i golenie, czy chcę chodzić, leżeć, korzystać z wanny, piłki, masażu, czy chcę znieczulenie itp. itd. Ogólnie jest tego 4 strony.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:M.in. kto ma być ze mną przy porodzie, czy chcę mieć lewatywę i golenie
, czy chcę chodzić, leżeć, korzystać z wanny, piłki, masażu, czy chcę znieczulenie itp. itd. Ogólnie jest tego 4 strony.
-
polopiryna wrote:Hmm, położna z Wojewódzkiego mówiła, że nie golą teraz i nie robią lewatywy. A gdzie Ty, Asia08, chcesz rodizć?
Ja to dostałam w recepcji u dr P. Może to taki standardowy/uniwersalny plan?
No ja się skłaniam właśnie ku Wojewódzkiemu.
wypełnię to, ale z drugiej strony czy komuś się będzie chciało/będzie miał czas na czytanie takiej literatury?
Eni, dla mnie też to wydaje się być krępujące. Pamiętam jak koleżanka mi parę lat temu opowiadała, że nie zdążyła się ogolić, to ją w szpitalu ogolili na sucho jakąś żyletą.No masakra jakaś.
21.06.2016 III iui