Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno golenie nie jest obowiązkowe i lewatywa tez.
Co do golenia. Czy wam tez w ciazy szybciej wlosy rosna. Wcześniej nogi moglam golic raz na miesiąc, a teraz co tydzień.
Eni tez mi sie wydaje, ze te kg to od lezenia. Niestety ciągle muszę sie mocniej oszczędzać, bo jak wiecej pochodzę to mam plamienia ( to juz 7 tyg trawa).22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
W wojewódzkim właśnie babka mówiła, że nie ma potrzeby ani golić ani przeczyszczać. Jak będzie trzeba naciąć krocze to i kłaczki sobie podetną
A jeśli chodzi o lewatywę, to mówiła, że jak będziemy miały skurcze, to raczej niefajnie będzie jeszcze latać co chwila do kibelka. Powiedziała, że mamy się nie krępować i nie przejmować, one sobie poradzą. Tam dają plan jak się zgłaszasz do porodu i ja wtedy zamierzam go wypełnić. Choć i tak nie zawsze jest możliwość w pełni go zrealizować, jak to z każdym planem.
Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Laura, mi zawsze szybko rosly, nie ma roznicy. Za to te na glowie przestaly wypadac, co mnie cholernie cieszy.
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
polopiryna wrote:Co ile waży pod koniec ciąży:
płód - 3,5 kg
macica - 1 kg
łożysko - 0,8 kg
płyn owodniowy - 1,2 kg
piersi - 0,5 kg
woda zatrzymana w organizmie - 1,5 kg
zwiększona ilość osocza krwi - 1,5 kg
Razem 10 kg
Cała reszta (powyżej 10 kg) to tłuszcz.
Ja już mam 12 do przodu, a jeszcze trochę czasu mi zostało. Spokojnie, zaczniemy karmić, to z nas wyciągną
Kiedy miałaś największy skok wagi? Ja od 29 do 31.ana1122 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Laura, mi zawsze szybko rosly, nie ma roznicy. Za to te na glowie przestaly wypadac, co mnie cholernie cieszy.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:1,3 kg jeden cycek, 1,3 kg drugi i mały 1,4 kg.
Ja tam piekę na biedronkowej mące i jest git (rzadko piekę).
Za to naleśniki mi nie wychodzą na mące pełnoziarnistej (taka podobno cukru nie wybija).
Słomka łał, to już bliżej niż dalej.
Kurde, chyba się zapiszę do Artemidy, popatrzeć.
Plan porodu muszę wypełnić.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dzięki!
Kiedy miałaś największy skok wagi? Ja od 29 do 31.Makumba lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Laura, mi zawsze szybko rosly, nie ma roznicy. Za to te na glowie przestaly wypadac, co mnie cholernie cieszy.
I ogólnie zaczynam mieć śpiozę
Ana ciasto biszkoptowe po upieczeniu zrzuć z niewielkiej odległości np. Na podłogę, nie opadnie.
Co do reszty może zdrowo się odżywiasz i nie dodajesz np. Proszku do pieczenia
Gosia!!!! Sałatkowy potworze!!! Dawaj przepisy!Asia08 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dzięki!
Kiedy miałaś największy skok wagi? Ja od 29 do 31.
A jeśli chodzi o cycki, to ja bym nie płakała, gdyby jeszcze urosły i takie już zostałyMakumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba wrote:Wypadną po porodzie ha ha (to wcale nie jest śmieszne ;-/)
I ogólnie zaczynam mieć śpiozę
Nie bluznij.Strasznie mi wypadaly i nie chce powrotu.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Nie bluznij.
Strasznie mi wypadaly i nie chce powrotu.
No nie ma siły Asia, muszę bluźnić, bo innego wyjście nie maAsia08 lubi tę wiadomość