Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Czy już można chodzić w sandałkach? Czy jeszcze zakryte buciska?
Ja wczoraj już sandałki uruchomiłam
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Makumba, ciężarna jesteś, wszystko możesz
Ja wczoraj już sandałki uruchomiłam
Nawet w połączeniu ze skarpetami, jak chłodniej.polopiryna, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Chciałabym lekkie warzywne co mogę sobie polać oliwą albo jakimś dilikatnym winegretem
Rukola ogorek lub pomidorki koktajlowe oliwki winogrona czerwone przekrojone na pol i bez pestek pestki dyni lub slonecznika ser feta lub mozzarella. Wszystko wymieszac polac winegretem
Pyszota
Mozna dodac kurczaka lub avicado
Salatka z tunczykiem i fasola
Opakowanie mixu salat
Puszka fasoli czerwonej
Puszka tunczyka
Papryka czerwona
Papryka zolta
4 lyzki oleju lnianego sol pieprz lub przyprawa do salatwk albo jakis sos do rozrobienia
Salatka z kurczakiem i pomarancza
Piers kurczaka podsmazona w przyprawie do kurczaka
Mix salat
1 duza pomarancza
Garsc orzechow wloskich
Gotowy sos miodowo musztardowy lub mozna zrobic samemu
Masz narazie takie jak bedziesz chciala wiecej to daj znac
polopiryna, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny tak się zastanawiam czemu dr Z nie chciał mi przepisać zastrzykow clexane. Wiem, że moje wyniki wyszły dobrze ale przecież to by nie zaszkodziło chyba. Nie mogę sobie darować, że nie byłam uparta.
-
Emilko wydaje mi się, ze tak mialo byc i clexane na tym etapie by nie pomogło. Ten lek raczej przeciwporonnie dziala juz na dalszym etapie. Zobacz u mnie lekarz zastanawial sie czy ich nie przepisac cos kolo 6-7 tydz ciąży.
Jeśli nie mialas histeroskopii to moze o tym pogadaj z dr Z. duzo rzeczy nie widac w usg. Mnie jak przyjmowali na oddział to twierdzili ze polipow nie ma, a byly 2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 19:17
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka ciśniej dr.Ja po dzisiejszej wizycie tez zaczynam od jutra estrofem,lecimy na krotko (dr.D chciał żniwa iść długim-z czego ja nie bylabym zadiwolona)postawiłam na swoim .Długi juz miałam i dupa wyszła;teraz zmiana.Wiecie co to ja mam wymagać bo to ja place kupę kasy,to jest mój czas i ma być tak jak ja chce.Bardzo dużo się dziś dowiedziałam-więcej niż na całej poprzedniej stymulacji.Zaczynam 1 czerwca,narazie gonal,? Myślicie że będzie coś do tego?
Gisia tez miałaś startowac i co kiedy ruszasz:sama mam być, kto mi potowarzyszy.Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
A powiedzcie mi czy wy tez mialyscie takie dziwne parcie na dziurce:-) mam takie dziwne uczucie jak by cos chcialo wyjsc.jak chodze to czuje jak bym cos miala w srodku
-
[email protected] wrote:Emilka gonapeptyl tez miałam ale przy długim protokole.
Przy krótkim daje się antagoniste centroide od ok 7 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 19:41