Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84eeeccfe17f.jpg
Teraz to wygląda troche lepiej bo przez cały dzień troche sie zrosło. Moj mąz jak rano zobaczył to za głowe sie złapach a krwi nie mogłam zatamowac chyba przez pół godziny.asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Rany Emilko co za rzeźnik ci to robił??? Makumba jestem za bombą
SoniuK moje myśli i modlitwy jutro z Wami, trzymam kciuki mocno mocno, powodzeniae_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No tak ja się wyspałam w dzień a teraz będę się w nocy męczyć. Musze poszukać jakiegoś dobrego horroru na ten samotny wieczór co by mi adrenalina trochę podskoczyła bo ostatnio jestem jakaś flegmatyczna.
Makumba lubi tę wiadomość
-
O Masakra, mnie podobnie załatwiła kiedyś oddziałowa z Artemidy, próbowała się wkłuć dwa razy i ostatecznie zdecydowała się na inną żyłę. Dla mnie każde pobieranie krwi to trauma, jedyne laboratorium w którym zniosłam to bezboleśnie to te w szpitalu miejskim w Olsztynie. Ja ostatnio czytam thriller po którym boję się w nocy do łazienki sama chodzić, ale tak się wciągnęłam że muszę go dokończyć, za to następna książka to będzie komedia romantyczna
Makumba lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Tytul Nie bój się autor lisa gardner, niby kilkanaście w podobnym stylu już przeczytalam i wcale takie straszne nie były, ale w tym autorka pokusila się o wyjątkowo szczegółowe opisy zmasakrowanych ofiar. Za dużo krwi.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Wiecie co teraz sobie zdałam sprawę ze nasze forum niedługo będzie miało swój koniec. Po porodach już nie będziecie miały czasu żeby do nas zaglądać. A starających siw już coraz mniej. Zostanę tu sama do śmierci. Nie żebym się nie cieszyła ze udaje się Wam szczęśliwie. Ale nie chce zostać tu sama
przeraża mnie to.
-
Emilka, ja po drugiej becie w Przygodzie ledwo do auta doszlam i mialam caly rekaw we krwi. Tez jakos mi nie chciala przestac leciec. Pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ona mi w Artemidzie mowili tylko o kwasie foliowym ale bralam d3, kwas foliowy, b6, b12, magnez. Teraz znalazłam fajne witaminy mama dha premium maja bardzo fajny sklad.
Emilka nie zostaniesz sama
SoniaK trzymam kciuki22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤