Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli chodzi o rodzaj ivf tzn metode to w naszym przypadku nikt nas nie pytal, tylko embriolog sam zdecydowal po zobaczeniu jakosci nasienia. Przy pierwszym podejsciu maz mial tragedię (pojedyncze plemniki w polu widzenia, nawet ilosci nie podali i chyba morfologii tez) chociaż wcześniejsze wyniki az tak zle nigdy nie byly. Przed 2 procedurą dr D. zaproponował nasienie dawcy. Mielismy podjac ostateczna decyzje w dniu punkcji po zbadaniu nasienia męża. Dlatego jak wszedl do nas do sali embriolog, to az nam serce stanęło. Myśleliśmy, ze znow tragedia. Na szczęście wyniki byly najlepsze jakie kiedykolwiek maz mial, az embriolog nas pytal dlaczego chcieliśmy dawce
. Tak więc wszystko moze sie zdarzyć, wszystko moze sie zmienic w ostatniej chwili. I w naszych panów tez musimy wierzyć
Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:A te koszulki? Jakis wybor jest, czy tylko jedna? Bo nie wiem, czy jechac...
-
ana1122 wrote:Nie patrzyłam na koszulki. Ja chciało getry i kupilam maja z boku regulowane zapięcie więc spokojnie na większy brzuch Dobre będą
To nie jade, bo mi sie nie chce.Leginsow nie nosze, jak baleron bym wygladala.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosiu odpisałam.Wielkie dzięki jesteś Boska.W takim razie jak maca pomaga to lece do apteki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Gosiu odpisałam.Wielkie dzięki jesteś Boska.W takim razie jak maca pomaga to lece do apteki.
Nie do konca wierze ze tylko antybiotyk poprawil morfologie az o 14%Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:39
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Emilka mój za żadne skarby nie chce z dawcy.Uparł się ze nie będzie wcale jeśli teraz się nie uda.Na adopcje to ja się narazie nie zgadzam.
Malawiki moj to chyba tylko dla mnie to robi bo wiem, że nie jest to dla niego łatwe ale widzi jak cierpie przez to, że nie mamy dziecka. Wiem,że on jest w stanie pogodzić sie z tym, że być może nie będziemy mieli dzieci a ja sobie tego nie wyobrażam. Myślę, że dlatego chce się zdecydować na dawce. -
e_mil_ka wrote:Malawiki moj to chyba tylko dla mnie to robi bo wiem, że nie jest to dla niego łatwe ale widzi jak cierpie przez to, że nie mamy dziecka. Wiem,że on jest w stanie pogodzić sie z tym, że być może nie będziemy mieli dzieci a ja sobie tego nie wyobrażam. Myślę, że dlatego chce się zdecydować na dawce.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:A krótkie mają czy same długie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 12:15
-
ana1122 wrote:Zauważyłam że coraz częściej problemy mają mężczyźni. Czy jeśli urodze syna on też może mieć problemy z nasieniem?
Ana moj mąż ze zwzględu na to, że u niego jest problem miał robione badania genetyczne, które wykluczyły że syn odziedziczy po nim ten problem. Teraz na crio jak byliśmy to na sali z nami była para i u niego wykryto jakąś tam nieprawidłowość w badaniach genetycznych, która wykazała, że jeśli będzie chłopak to może odziedziczyć po nim ten problem dlatego zdecydowali się na dawce nasienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 12:21
-
e_mil_ka wrote:Ana moj mąż ze zwzględu na to, że u niego jest problem miał robione badania genetyczne, które wykluczyły że syn odziedziczy po nim ten problem. Teraz na crio jak byliśmy to na sali z nami była para i u niego wykryto jakąś tam nieprawidłowość w badaniach genetycznych, która wykazała, że jeśli będzie chłopak to może odziedziczyć po nim ten problem dlatego zdecydowali się na dawce nasienia.