Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
sonia86 wrote:Tytul Nie bój się autor lisa gardner, niby kilkanaście w podobnym stylu już przeczytalam i wcale takie straszne nie były, ale w tym autorka pokusila się o wyjątkowo szczegółowe opisy zmasakrowanych ofiar. Za dużo krwi.
Emilka kciuki jeszcze za betę,oby cud się stał.
SoniaK i kciuki za Twoją amnio. Mega mega mocno.Makumba, e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Gosia teraz ta maca juz chyba nic nie da,trochę późno.U emka jądra są zdewastowane przez żylaki-ani antybiotyk ani suplementy nic nie dają. Od początku roku bierze q10 Salfazin i glutathion(bardzo silny przeciwutleniacz)
Właśnie na czorajszej wizycie emek został oswiecony ze to on ma problem, bo jakoś ciągle nie wierzyl.
Co do metody zaplodnienia;to ja chciAlan zastosować klasyczne ivf (sądzę że jeżeli dojdzie do połączenia samoistnie to będzie zdrowy zarodek,mikromanipulacj owszem da efekt ale sztuczny)dr sie nie zgodził.Wczoraj była piękna owulkę i starania-tak bym chciała żeby to był właśnie ten moment....ale cóz.
Od dziś estrofem.Ciesze się ze będę miała takie towarzystwo.Trzymam kciuki za mnie o za Ciebie.Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dzis czekamy na dwa cuda wysoka bete i pozytywne wyniki Kciuki dziewczyn.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Emilka mój za żadne skarby nie chce z dawcy.Uparł się ze nie będzie wcale jeśli teraz się nie uda.Na adopcje to ja się narazie nie zgadzam.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
15: Asiastokrota - betowanie
17: malawiki1-wizyta przed ivf
17: ona84 - wizyta przed ivf
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
08: tera83 - usg połówkowe
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Soniak trzymamy kciukI za pozytywne wieści z amino.
Emilka I niech twoja beta szybuje ostro W górę jak szalona!TERA83, Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Ona mi w Artemidzie mowili tylko o kwasie foliowym ale bralam d3, kwas foliowy, b6, b12, magnez. Teraz znalazłam fajne witaminy mama dha premium maja bardzo fajny sklad.
Emilka nie zostaniesz sama
SoniaK trzymam kciuki
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Gosia321 wrote:Emilko a u was jest problem po meskiej stronie ze zastanawiacie sie nad dawca ?
-
[email protected] wrote:Gosia teraz ta maca juz chyba nic nie da,trochę późno.U emka jądra są zdewastowane przez żylaki-ani antybiotyk ani suplementy nic nie dają. Od początku roku bierze q10 Salfazin i glutathion(bardzo silny przeciwutleniacz)
Właśnie na czorajszej wizycie emek został oswiecony ze to on ma problem, bo jakoś ciągle nie wierzyl.
Co do metody zaplodnienia;to ja chciAlan zastosować klasyczne ivf (sądzę że jeżeli dojdzie do połączenia samoistnie to będzie zdrowy zarodek,mikromanipulacj owszem da efekt ale sztuczny)dr sie nie zgodził.Wczoraj była piękna owulkę i starania-tak bym chciała żeby to był właśnie ten moment....ale cóz.
Od dziś estrofem.Ciesze się ze będę miała takie towarzystwo.Trzymam kciuki za mnie o za Ciebie.
Super ze bedziemy szly razemtrzymam kciuki za moje i twoje powodzenie
Mysle ze dr D ma racje do klasycznego ivf musi byc w pelni zdrowa armia bo plemniki musza same zaplodnic komorki na szkielku. Ja bym jeszcze porozmawiala o imis plemniki sa wybierane w duzym powiekszeniu lepiej widac ktory ma dobra morfologie. Nie pamietam dokladnie jakis to powiekszenie chyba 6 krotneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Gosiu mój mąż ma tragiczne nasienie. W pierwszym badaniu tylko 200 tysięcy plemników z czego 0% o ruchu A, w nasieniu oddanym do crio niby 2% plemnikow miało ruch postępowy. Embriolog mówił że tak tragicznego nasienia dawno nie widział. Do in vitro mąż nasienie musiał oddać dwa razy. Raz miesiąc wcześniej do depozytu i potem jeszcze przed samą punkcją.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o moją betę to szkoda Waszych kciuków ale dziekuje. Ja nie licz ze będzie ok. Chce tylko potwierdzić spadek żeby moc odstawić leki.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Dziewczyny w biedronce są bardzo fajnie leginsy ciążowe po 25 zł polecam.
A te koszulki? Jakis wybor jest, czy tylko jedna? Bo nie wiem, czy jechac...eve87 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui