Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki chyba też będziemy Musieli sprawdzić. Muszę też zbierać kase na witaminy dla męża żeby bral po porodziee_mil_ka wrote:Sprawdziłam i tak jak pisałam AZF i CFTR
-
Przykro mi bardzo kochana, trzymajcie się i nie poddawajciee_mil_ka wrote:Niestety dziewczyny. Tak jak sądziłam. Beta HCG 12,8Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wierz mi że rozumiem cię doskonalee_mil_ka wrote:Asiastokrota trudno wierzyć, że się uda kiedy trzeci raz doświadczasz tego samego.Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Asiastokrota wiem że ty znasz to doskonale. Widocznie tak musiało być. No cóż trzeba wrócić do dalszego życia. Zadbać o małżeńskie relacje by znowu odzyskać wiarę.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie bylam na konsultacji, pisałam tylko z Dr Z maile. Pytałam go czy warto zrobic histeroskopie odpisał ze mozna by to rozważyć. U mnie Emilko w ogóle nie dochodzi do zagnieżdżania, miesiączka zawsze przychodzi w terminie po transferze. Więc myślę ze może jakieś zrosty na macicy....szczerze to sama nie wiem gdzie szukać dalej. Pare Dziewczyn grupy na Fb pisały ze u nich tez był problem z zagnieżdżaniem to robiły histo, komorki Nk, Ana ( to co robilas) białko C, białko S. Teraz jak będę w Pl w lipcu to zamierzam robić te badania, ale najpierw pójdę na wizytę do Artemidy, juz widzę mine Dr jak mu je wszystkie wymienięe_mil_ka wrote:Izaura jakie badanie zamierzasz robić przed kolejnym crio? Macie jakiś plan? Byłaś na jakiejś konsultacji w Artemidzie?
-
Ja jeszcze zrobię badanie tsh, ft3 i ft4, i jeszcze prolaktynę. Dr Z mówi ze moja prolaktyna jest lekko podwyzona ale ze taki poziom nie ma wpływu. A może jednak ma i powinnam dostać małą dawkę bromergonu?

. Nie myślałam nad tym 4 lata przed in vitro i nic. Nie z moim szczęściem takie rzeczy.