Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Makumba ja też podbija pytanie,kiedy zobaczyłas plamienie i jaki zarodek miałaś podany?
Gosi Ty juz za dwa dni możesz robić betę!
Też mam tą ściąge.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 22:28
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Malawiki kurna zabij nie pamiętam kiedy! Ale jakoś w czasie implantacji. Ana jakie miałam podane zarodki?
-
Asia08 wrote:Fajnie sie Was czyta.
Stwierdzam, ze ludzie to chamy.Bylam u diablo, oczywiscie pelna poczekalnia. Oprocz mnie byla jrszcze jedna dziewczyna w ciazy. Faceci se siedza, my stoimy. To raz.
Dwa. Kobietka zaczela wypytywac ta dziewczyne na kiefy termin itp. A gosciu siedzi i nagle "widze, ze te 500+ dziala". Dziewczyna odpowiedziala, ze gdyby byly blizniaki to by dzialalo. Dobrze, ze ze mna nie gadali, bo chyba bym mu mniej przyjemnie odpowiedziala. -
ana1122 wrote:Makumba co mówili o tych szczepieniach?
Obalali i potwierdzali teorie które się słyszy. Np. Autyzm nie występuje cześciej u dzieci szczepionych, rtęć już dawno nie jest dodawana do szczepionek, zawsze są reakcje poszczepienne w postaci gorączki, rzadko ale zdarzają się powikłania...
Takie tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 23:10
-
Lura82 wrote:Przypominam, ze mam do oddania clexane. Jak ktos cos to chętnie wyślę, szkoda wyrzucac
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
W tym roku mamy atak jeży. Maks tak się biedny zmęczył nimi że ledwo dycha. Zabrałam go do domu i leży teraz i sapie jakby kilka kilometrów przebiegl tak się zmęczył szczekaniem na jeżyki. Zmykam spać Dobranoc kobietki
Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Makumba dbam o siebieteraz pobudki sa o 6.00 jak maz do pracy idzie. Nie pracuje tak naprawdę od dnia punkcji, tzn robie tylko to co musze czyli rachunki. Cala resztę ogarnia mąż. Teraz nam najwazniejszy projekt zycia : pokoj naszej królewny
tylko z mężem dogadac sie nie moge w tej kwestii ( jedynie co wiemy to zero różu).
Gosiu mam 4 opk dawka 0,4Asia08 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Cześć
Makumba dbam o siebieteraz pobudki sa o 6.00 jak maz do pracy idzie. Nie pracuje tak naprawdę od dnia punkcji, tzn robie tylko to co musze czyli rachunki. Cala resztę ogarnia mąż. Teraz nam najwazniejszy projekt zycia : pokoj naszej królewny
tylko z mężem dogadac sie nie moge w tej kwestii ( jedynie co wiemy to zero różu).
Gosiu mam 4 opk dawka 0,4
Ten róż w przypadku dziewczynek jest wszechobecny -
Ena wrote:Ten róż w przypadku dziewczynek jest wszechobecny
-
Ciężko jest znaleźć cos co nie mialoby chociaż odrobiny różowego, szczególnie jeśli chodzi o ubranka. Pokoj będzie chyba beżowy, bo szary juz mi sie przejadl
A bez tez jest uniwersalny. Mam czas na decyzje do sierpnia, maz urlop chce wykorzystać na remont.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤