Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My też wrześniowi w tym roku 4 lata, tyle też czekamy na dzidziusia.
Dziewczyny czy szyjka dł. 3,35 w 20 tyg. Jest ok? Miesiąc temu było 4,16, ale mierzone w innym gabinecie.Makumba lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Izaura macie rocznicę w moje urodziny
Nasza datę tez wszyscy pamietaja, bo to walentynki. Na naszym ślubie faceci mowili, ze chociaż raz maja z glowy wymyślanie gdzie zabrac swoje kobiety na kolację.Izaura, Makumba, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
[email protected] wrote:Same rocznicę wokół.Az miło,my na szczęście nie braliśmy ślubu z powodu kredytu.Ale za to ja po 3 dniach uciekłam od meza i juz planowałam rozwód. Także co związek to inna historia.
-
Gosia321 wrote:Dzisiaj mialam dwie kropki czerwone taka krew nie zaden tam braz ale nie wiem czy to to mozliwe ze sie zacielam przy golenou ale ogladnelam sie dokladnie
i zadnej ranki po maszynce nie zauwazylam. Wiec mam nadzieje ze moje blizniaki daly mi dzis znak ze sa ze mna
Boze zeby tak bylo cudzie trwaj. A wczoraj znpwu znalazlam juz 15 czterolistna koniczyne i mam.nadzieje ze to byl wlasnie znak plus dzis te 2 plamki za 2 bable
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dobra, przekonałaś mnie, kupuję
Mrozisz w woreczki? Czy tylko w te dołączone kubki? Czy jak kupie laktator danej firmy (z akcesoriami) to będę musiała używać sterylizatora tej samej firmy? Sterylizator jest potrzebny w ogóle?
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eeee to ja teraz wszystko rozumiem. Musicie nabrać 'pełnoletności' do posiadania dzieci!
Nie ma letko kochani
Tyle czasu robiony to będzie idealny jak z pod igły
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Malawiki jak to nie tajemnica to co strasznego zrobił mąż że już po 3 dniach myślałaś o rozwodzie???Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A u nas 4 wrzesnia 7 lat po slubie a przed slubem 4 lata razem.
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Mój mąż miał probLem z alkoholem i poszedł w tango zamiast zająć się młoda żona.Wiec się wkor....spakowałam i wyniosła do rodziców. O pamiętał się po 2 tygodnich i juz 4 lata nie pije.Taki mały cyrk miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 18:48
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
malgos741 wrote:Gosia to my podobnie 17 lat w sierpniu bez obrączki Ale 16lat z obrączka w lipcu ... po pol rpku mi sie oswiadczyl ...na dziecia czekamy od 8lat..
Kiedys sie smialam ze do slubu z balkonikiem pojdeasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Gosie wy to macie staże wow. Jakieś rady jak nie zabić emka???
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Gosia to bardzo dobry znak.U Ciebie powinna już die zacząć implantacje u mnie w sumie za dwa dni tez.Ale to stresujący czas.
Laura mi patyk nie przeszkadza chodzi tylko o to by szyjki nie podrażniać bo to bardzo niewskazane.Ciągle mam bóle brzucha.
Asia niema złotego środka jak ich nie pozabijac,ja preferuje milczenie.
Sciąga do implantacji zarodka
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikaczaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:To i ja napiszę, 22 sierpnia ósma rocznica ślubu, a znamy się 11. 7 lat walczymy o Baby.
wtedy zaczelismy byc para
asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Izaura macie rocznicę w moje urodziny
Nasza datę tez wszyscy pamietaja, bo to walentynki. Na naszym ślubie faceci mowili, ze chociaż raz maja z glowy wymyślanie gdzie zabrac swoje kobiety na kolację.bo ja mam urodziny w walentynki
asiastokrota, Lura82 lubią tę wiadomość