X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Kochana zalecic to ci moze immunolog. U nas w Artemidzie na steryd musisz sie uprzec powiedziec ze chcesz i koniec
    Hej Gosia
    No właśnie pamietam jak pisałaś ze dr D nie bardzo chętny do przepisania encortonu. Jednak Ci dał, jak to zrobiłaś? ;)
    Ewentualnie wybiorę die do mojej tutejszej ginekolog, Ona mi wygląda na taką co wszystko wypisze ;) clexan juz mi dała dawno, tak profilaktycxnie.

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Hej Gosia
    No właśnie pamietam jak pisałaś ze dr D nie bardzo chętny do przepisania encortonu. Jednak Ci dał, jak to zrobiłaś? ;)
    Ewentualnie wybiorę die do mojej tutejszej ginekolog, Ona mi wygląda na taką co wszystko wypisze ;) clexan juz mi dała dawno, tak profilaktycxnie.
    Pokazalam wyniki i powiedzialam ze chcem encorton nawet na wlasna odpowiedzialnosc bo hashimoto plus dodatnie ana to juz moim zdaniem moze byc problem. Krecil.nosem ale wypisal recepte.
    Jesli masz mozliwosc u siebie i masz takiego lekarza to pewnie. Ptzeciez jak sie uda to i tak u niej bedziesz prowadzic ciaze

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tez tak myślę. ..ale jeszcze zobaczę co mi na te wyniki powiedzą w Artemidzie. W ogóle to mi ostatnio dr D mówił ze zna moją panią dr stąd, mówił że dobry lekarz, miał z nią przyjemność pracować na poczatku jego drogi z in vitro

Gosia321 lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura @ zawitała w końcu ale niestety nie mogę zapisać się na histero bo dalej mam infekcje. Wrociła ze zdwojoną siła. Jutro mam zamiar wybronować stary sposób teściowej zobaczymy czy pomoże. Kupie w aptece nadmanganian potasu i mam go dodac trochę do wody i rumianek. Lecze się z tym ze ten rok może być przegrany jeśli chodzi o histeroskopie. Czuje ze czeka mnie dluga walka z infekcją. Izaura nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ze już masz termin badania.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja boję się tej histerki, w ogóle się boję ze wszystkie moje starania znowu pójdą na marne....eh nadzieja się jednak tli ze w końcu i nam się uda tak jak Kolezankom na forum. :)

asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura nie bój histeroskopii, to nic strasznego a może pomóc. Nawet nasze artemidowe do który zalecają i twierdzą że czasem pomaga zrobienie jej. Ja nie jestem najlepszym przykładem że pomaga ;-) ale i tak nie żałuje że zrobiłam :-)

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisanie przez telefon to porażka, przepraszam za błędy i zjadanie wyrazów ;-)

malgos741 lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka co z Toba?

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Asia, tak jak Ty jestem gotowa zrobic wiele dla Malenstwa :-☆

Emilka tak odnośnie Twojego problemu z infekcjami, czy Twoj Mąż kiedys brał antybiotyki pod kątem infekcji? Przypomniałam sobie, ze kiedyś moja koleżanka z chłopakiem miała taki problem. Im gin zalecił obojgu antybiotyki i z no sex na jakiś czas. Powiedział im ze nie ma sensu leczenie jednego z partnerów bo oboje są nosicielami tej infekcji i jedno drugie zaraża. ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 18:29

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura mój mąż nieraz był leczony. Ostatnio nie mógł się zarazić bo nie czując się za dobrze nie zgodziłam się na seks bez zabezpieczenia. Ja obstawiam ze to przez moją rozregulowaną gospodarkę hormonalną. Z reszta nic teraz nie poradzę. Musze czekać na koniec @ i śmigam do Artemidy. Niech mnie teraz leczą jak mi infekcje zafundowali. Wściekła jestem i już nie zgodzę sie na luteine. Niech mi przepisują zastrzyki. Trudno. Wole się kłuć niż drapać po kroczu.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa to nie pomogłam

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona84 jestem caly czas. Czytam wszystkie posty i kibicuje wam wszystkim i czekam teraz na betowanie malawiki, gosia321 i storczyki.

Ja grzecznie czekam jeszcze tydzień na wizytę aby zobaczyć czy wszystko ok z maleństwem. Juz nie mogę się doczekać bo jeszcze do mnie nie dociera to szczęście :) nikt nie wie o pozytywie wiec narazie cieszymy sie z mężem we dwoje. Dzisiaj dostałam roze od meza z tego powodu:)

e_mil_ka, [email protected], Gosia321, Izaura, eni33, Asia08, asiastokrota, Ena, Makumba lubią tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura ale dziękuję za rady ;)

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka a jak się czujesz?jakieś dolegliwosci coś czego nie było wcześniej. ?
    Ja jak zaszłam z synem w ciaze to od razu miałam takie podbrzusze wypełnione i inny zapach. To były moje początki w dzień spodziewanej @.
    Teraz tylko pobolewa brzuch i jest mi od dwóch dni goraco.

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Pisanie przez telefon to porażka, przepraszam za błędy i zjadanie wyrazów ;-)
    Hehe ja caly czas przekrecam juz mi sie nie chce poprawiac mam tylko nadzieje ze kazda z Was rozumie co.pisze :D

asiastokrota lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    A ja boję się tej histerki, w ogóle się boję ze wszystkie moje starania znowu pójdą na marne....eh nadzieja się jednak tli ze w końcu i nam się uda tak jak Kolezankom na forum. :)
    Kochana nie ma sie co bac smacznie spisz rachu ciachu i po strachu pozniej moze troche bolec jak przy bolesnym okresie. Ale pamietaj mow ze chcesz cos przeciwbolowego od razu dziewczyny podlacza cie pod kroploweczke

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam radę

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina mnie ciągle

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia co muszę mieć ze sobą? Dr zd mówił ze czystość p. tylko?

‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ