Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Kochana zalecic to ci moze immunolog. U nas w Artemidzie na steryd musisz sie uprzec powiedziec ze chcesz i koniec
No właśnie pamietam jak pisałaś ze dr D nie bardzo chętny do przepisania encortonu. Jednak Ci dał, jak to zrobiłaś?
Ewentualnie wybiorę die do mojej tutejszej ginekolog, Ona mi wygląda na taką co wszystko wypiszeclexan juz mi dała dawno, tak profilaktycxnie.
-
Izaura wrote:Hej Gosia
No właśnie pamietam jak pisałaś ze dr D nie bardzo chętny do przepisania encortonu. Jednak Ci dał, jak to zrobiłaś?
Ewentualnie wybiorę die do mojej tutejszej ginekolog, Ona mi wygląda na taką co wszystko wypiszeclexan juz mi dała dawno, tak profilaktycxnie.
Jesli masz mozliwosc u siebie i masz takiego lekarza to pewnie. Ptzeciez jak sie uda to i tak u niej bedziesz prowadzic ciazeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyNo tez tak myślę. ..ale jeszcze zobaczę co mi na te wyniki powiedzą w Artemidzie. W ogóle to mi ostatnio dr D mówił ze zna moją panią dr stąd, mówił że dobry lekarz, miał z nią przyjemność pracować na poczatku jego drogi z in vitro
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Izaura @ zawitała w końcu ale niestety nie mogę zapisać się na histero bo dalej mam infekcje. Wrociła ze zdwojoną siła. Jutro mam zamiar wybronować stary sposób teściowej zobaczymy czy pomoże. Kupie w aptece nadmanganian potasu i mam go dodac trochę do wody i rumianek. Lecze się z tym ze ten rok może być przegrany jeśli chodzi o histeroskopie. Czuje ze czeka mnie dluga walka z infekcją. Izaura nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ze już masz termin badania.
-
nick nieaktualny
-
Izaura nie bój histeroskopii, to nic strasznego a może pomóc. Nawet nasze artemidowe do który zalecają i twierdzą że czasem pomaga zrobienie jej. Ja nie jestem najlepszym przykładem że pomaga
ale i tak nie żałuje że zrobiłam
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Pisanie przez telefon to porażka, przepraszam za błędy i zjadanie wyrazów
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyDzięki Asia, tak jak Ty jestem gotowa zrobic wiele dla Malenstwa :-☆
Emilka tak odnośnie Twojego problemu z infekcjami, czy Twoj Mąż kiedys brał antybiotyki pod kątem infekcji? Przypomniałam sobie, ze kiedyś moja koleżanka z chłopakiem miała taki problem. Im gin zalecił obojgu antybiotyki i z no sex na jakiś czas. Powiedział im ze nie ma sensu leczenie jednego z partnerów bo oboje są nosicielami tej infekcji i jedno drugie zaraża. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 18:29
-
Izaura mój mąż nieraz był leczony. Ostatnio nie mógł się zarazić bo nie czując się za dobrze nie zgodziłam się na seks bez zabezpieczenia. Ja obstawiam ze to przez moją rozregulowaną gospodarkę hormonalną. Z reszta nic teraz nie poradzę. Musze czekać na koniec @ i śmigam do Artemidy. Niech mnie teraz leczą jak mi infekcje zafundowali. Wściekła jestem i już nie zgodzę sie na luteine. Niech mi przepisują zastrzyki. Trudno. Wole się kłuć niż drapać po kroczu.
-
nick nieaktualny
-
Ona84 jestem caly czas. Czytam wszystkie posty i kibicuje wam wszystkim i czekam teraz na betowanie malawiki, gosia321 i storczyki.
Ja grzecznie czekam jeszcze tydzień na wizytę aby zobaczyć czy wszystko ok z maleństwem. Juz nie mogę się doczekać bo jeszcze do mnie nie dociera to szczęścienikt nie wie o pozytywie wiec narazie cieszymy sie z mężem we dwoje. Dzisiaj dostałam roze od meza z tego powodu:)
e_mil_ka, [email protected], Gosia321, Izaura, eni33, Asia08, asiastokrota, Ena, Makumba lubią tę wiadomość
-
Nadziejka a jak się czujesz?jakieś dolegliwosci coś czego nie było wcześniej. ?
Ja jak zaszłam z synem w ciaze to od razu miałam takie podbrzusze wypełnione i inny zapach. To były moje początki w dzień spodziewanej @.
Teraz tylko pobolewa brzuch i jest mi od dwóch dni goraco.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
asiastokrota wrote:Pisanie przez telefon to porażka, przepraszam za błędy i zjadanie wyrazów
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:A ja boję się tej histerki, w ogóle się boję ze wszystkie moje starania znowu pójdą na marne....eh nadzieja się jednak tli ze w końcu i nam się uda tak jak Kolezankom na forum.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny