Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Nadziejka a jak się czujesz?jakieś dolegliwosci coś czego nie było wcześniej. ?
Ja jak zaszłam z synem w ciaze to od razu miałam takie podbrzusze wypełnione i inny zapach. To były moje początki w dzień spodziewanej @.
Teraz tylko pobolewa brzuch i jest mi od dwóch dni goraco.Ale to juz trochę później bylo
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
[email protected] wrote:Nadziejka a jak się czujesz?jakieś dolegliwosci coś czego nie było wcześniej. ?
Ja jak zaszłam z synem w ciaze to od razu miałam takie podbrzusze wypełnione i inny zapach. To były moje początki w dzień spodziewanej @.
Teraz tylko pobolewa brzuch i jest mi od dwóch dni goraco. -
A ja przez tą infekcje mam czarne myśli
nie wiem ale tak jak czytam sobie w necie o in vitro to zauważam pewną rzecz. Kiedy in vitro nie udaje się za drugim razem to rzadko kiedy u tych osób kolejne transfery są udane. Wychodzi na to że należę już do tej grupy którym nawet in vitro nie pomoże
Wiem jestem marudna mam okres i pieprze głupoty może. Przepraszam Was. To będzie dla mnie ciezki tydzień. -
Hehe dziwne te objawy. Ja się czuje normalnie aż za bardzo. Przed testem brzuch mnie pobolewal a teraz przestał. Zero objawów a podbrzusze juz przed tranferem miałam większe przez hormony i mój związany z tym apetyt. Teraz mąż sie smieje ze tak mi brzuch urósł ze wszyscy sie zaraz domysla. Ale spokojnie narazie to ciaza spozywcza jest widoczna
A gorąco może dlatego ze ciężarne maja temperaturę ciała wieksza i z reguły ok 37 stopni...Makumba lubi tę wiadomość
-
Malawiki może ty juz ciezarna jesteś
Emilka to normalne ze soe stresujesz i szukasz przyczyny niepowodzeń - kazda z nas tak robi i nie ma w tym nic złego. Normalne ze ci zalezy na bejbiaku. Taki jest cel nas wszystkich tutaj i pisz posty ile i jakie ci się tylko podoba. Co do luteiny tez juz pomalu zaczyna mnie swędzieć i czuje dyskomfort. Do pracy chodzę z paczka chusteczek nawilżanych dla dzieci i jak tylko idę do wc to sie "myje". Ten lek jest straszny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 21:24
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Gosia co muszę mieć ze sobą? Dr zd mówił ze czystość p. tylko?
I oczywiscie rzeczy do szpitala bo pamietaj ze zostaniesz do ranawez sobie podpaski albo duze wkladki bo mozesz mocno plamic
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka ja biorę od kilku tygodni Provag doustnie, żeby jak najmniej sobie tam grzebać no i jak na razie mam spokój z infekcją po ostatnim leczeniu macmirorem, a luteine biorę dalej, czuje czasami dyskomfort i coś mnie zaswędzi, ale stopień czystości wyszedł ok. Tak jak ty używam ręczników papierowych, zero chusteczek nawilżanych, bo one tylko sprzyjają grzybicy i po raz kolejny zmieniłam płyn do higieny intymnej. Te infekcje potrafią człowieka wykończyć psychicznie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Soniu provag znam oczywiście. I jutro musze kupić właśnie jakiś probiotyk i mój niezawodny multi-gyn bo tak mnie wszystko swędzi że ciężko wytrzymać. A infekcje maja na mnie straszny wpływ jeśli chodzi o psychikę. Poprostu odechciewa się żyć.
-
Nadziejka może zwilż zwykła chusteczkę wodą. Ja nie mogę używać takich chusteczek di higieny intymnej bo zaraz mam swedziawki i żeli do higieny intymnej tez nie mogę. Jedynie szare mydło lub sama woda.
-
e_mil_ka wrote:A ja przez tą infekcje mam czarne myśli
nie wiem ale tak jak czytam sobie w necie o in vitro to zauważam pewną rzecz. Kiedy in vitro nie udaje się za drugim razem to rzadko kiedy u tych osób kolejne transfery są udane. Wychodzi na to że należę już do tej grupy którym nawet in vitro nie pomoże
Wiem jestem marudna mam okres i pieprze głupoty może. Przepraszam Was. To będzie dla mnie ciezki tydzień.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Gosia a to nie wypuszczają tego samego dnia?
Nadziejka luteina jest okropna. Znienawidziłam ten lek.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Nadziejka może zwilż zwykła chusteczkę wodą. Ja nie mogę używać takich chusteczek di higieny intymnej bo zaraz mam swedziawki i żeli do higieny intymnej tez nie mogę. Jedynie szare mydło lub sama woda.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilko, miałam kiedyś nawracające infekcję. Leki bez recepty działały tylko jak je brałam, a globulki na receptę też przynosiły ulgę na krótko. Ponad 2 lata temu lekarz przepisał mi Dalacin krem dopochwowy, kosztuje ponad 70zł, ale spokój mam do teraz (tylko w ciąży pod koniec coś się przypałętało). Pogadaj z lekarzem o tym leku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 21:53