Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z cukrzycą już nie wiem co robić zaczęło się skakanie cukru. Nie mogę bo zbić na czczo poniżej 90 Irak samo mam za wysoki przy pomiarze ok 3 w nocy.mozliwe że skoro o 22 zjadłem owsiane na mleku to tak reaguje lub ogólnie ten ostatni posiłek czy raczej to że np nie zjem jakiejś przekasaki
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
eni33 wrote:To siedzialas obok nas ja bylam z mezem. Mialas nerke zapieta w pasie. Tak jakos pomyslalam ze to ty
eni33 lubi tę wiadomość
-
TERA83 wrote:Dziewczyny z cukrzycą już nie wiem co robić zaczęło się skakanie cukru. Nie mogę bo zbić na czczo poniżej 90 Irak samo mam za wysoki przy pomiarze ok 3 w nocy.mozliwe że skoro o 22 zjadłem owsiane na mleku to tak reaguje lub ogólnie ten ostatni posiłek czy raczej to że np nie zjem jakiejś przekasaki
-
TERA83 wrote:Dziewczyny z cukrzycą już nie wiem co robić zaczęło się skakanie cukru. Nie mogę bo zbić na czczo poniżej 90 Irak samo mam za wysoki przy pomiarze ok 3 w nocy.mozliwe że skoro o 22 zjadłem owsiane na mleku to tak reaguje lub ogólnie ten ostatni posiłek czy raczej to że np nie zjem jakiejś przekasaki
Ja juz nie jem od dawna przed snem nic i po 2giej cukier ok. Tak samo po 2giej nie jem i rano ok. Ale u mnie to juz koncowka i moze sie unormowalo.
Tera, a ile masz w nocy? Mi mowila, ze do 100 iles moge miec. I tak czasem mam 102, 103 i sie nue czepiala.
A ten na czczo to zawsze rozchodze. Wstaje, poleze troche, pojde sie umyc, polaze i dopieto mierze i czasem mam przed 80.Pokombinuj, tak jak Ana napisala.
TERA83 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Cześć dziewczyny
Lotta kazda wizyta jest stresujaca przedJesteś do niej przygotowana wiec będzie dobrze. Tak na wszelki wypadek zapisz sobie pytania do dr. w gabinecie zawsze sie duzo zapomina. Powodzenia
Wczoraj miałam wizytę u pani genetyk. Dostalismy wszystkie wyniki z badan prenatalnych i sa bardzo dobre. Kamień z serca.
Podobalo mi sie, ze pani doktor przejrzala nasze wcześniejsze badania ( kariotypy itp) Powiedziala, ze mimo iz moja mutacja nie jest grozna, to dobra decyzja jest branie acardu. Czyli brawo ja i brawo nasze forum, bo lekarze to olali.
A na koniec maz uznal ten dzień za jeden z najszesliwszych dni jego zycia. Stresowal sie ta wizyta, a skoro corcia jest zdrowa to on spokojniejszyLotta84, Asia08, asiastokrota, Izaura, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Tak to my:-) to bedzie ciezki dzien glowa nadal boli. Robie sobie zimne oklady.
-
Ojj Eni współczuję. Ja bóle migrenowe w ciazy mam co kilka dni. Apap pomaga na tyle, ze boli troszkę mniej. Oklady Apap takie gotowe na glowe tez sa fajne. Eni znasz swoj wynik Pappa ( ten w jednostkach Mom) ? Podobno jak jest ok 0,5 to chłopak, a jak ok 1,5 to dziewczyna. U mnie na chwilę obecną sie zgadza22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:Sprobuj Nie jesc nabiału na wieczór tylko kromkę chleba.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Asia08 wrote:Ja juz nie jem od dawna przed snem nic i po 2giej cukier ok. Tak samo po 2giej nie jem i rano ok. Ale u mnie to juz koncowka i moze sie unormowalo.
Tera, a ile masz w nocy? Mi mowila, ze do 100 iles moge miec. I tak czasem mam 102, 103 i sie nue czepiala.
A ten na czczo to zawsze rozchodze. Wstaje, poleze troche, pojde sie umyc, polaze i dopieto mierze i czasem mam przed 80.Pokombinuj, tak jak Ana napisala.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
nick nieaktualnyLura82 wrote:Szczerze?? Uważam, ze dr P przeoczyl te polipy i ich nie usunął. Nie jest możliwe, zeby po miesiącu sie odnowily, a wiesz lekarz na lekarza zlego slowa nie powie.
Tak czy tak to mam nadzieję ze u mnie histero pomoże. Laura to Ty tylko acard bierzesz i progesteron? Clexan nie bralas? -
nick nieaktualnyTERA83 wrote:Dziewczyny z cukrzycą już nie wiem co robić zaczęło się skakanie cukru. Nie mogę bo zbić na czczo poniżej 90 Irak samo mam za wysoki przy pomiarze ok 3 w nocy.mozliwe że skoro o 22 zjadłem owsiane na mleku to tak reaguje lub ogólnie ten ostatni posiłek czy raczej to że np nie zjem jakiejś przekasaki
-
Kochane wlasnie siedze pod labotatorium i czekam na pobranie. Takze ten tego trzymajcie co sie da i pomodlcie sie za moja pozytywna bete bo ja juz swiruje
ana1122, asiastokrota, Asia08, sonia86, TERA83, [email protected], mag87, eni33, malgos741, słomka :) lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura tak biorę tylko acard, zaczęłam go brac jakos 2 dni przed transferem. Progesteron skonczylam brac tydzień temu. Najpierw bralam lutinus (4 opk) potem duphaston. No i witaminy metylowane (kw foliowy, b6,b12) magnez, wit c, wit d3 juz przed ivf ze względu na te mutacje ( oczywiście wszystko na własną rękę, bo zalecony mialam tylko zwykly kw foliowy)
Jeżeli masz polipa, to koniecznie trzeba go usunąć. Inaczej transfer nie ma sensu wg mnie. Histeroskopia pomoże, nie boj sie tego zabiegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 09:51
Izaura lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤