Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Ooo czyli jednak ruszaja super
choc milo wspominam pobyt w Bialymstoku
ale na miejscu wiekszy komfort A wiadomo kto bedzie z embriologow ?
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Embriolodzy tez niby z Bialego.dr.D urlop bierze by byc tu u nas01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Wątpię żeby transportowali zarodki do Olsztyna. Ja nawet bym się nie zdecydowała. A co jeśli samochód przewożący ulegnie wypadkowi cos stanie się z zarodkami?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta jeśli masz podejrzenia to owszem badania wskazanie. Ja nie miałam obaw co do zespołu antyfosfolipinowego mutacji MTHFR i ANA też obstawiałam że będą ujemnie. Zrobiłam te badania po dwóch nieudanych próbach i wszystko wyszło ujemne. Dalej nic nie wiem
-
Ona super wieści dziś podałaś dla siebie i pozostałych staraczek
Ja po wizycie, dr D przygotowany do rozmowy z nami. Wiedział kim jesteśmy i po co przychodzimy. Było to bardzo miłe, choć nie mieliśmy dla siebie dobrych wieściBył delikatny, subtelny, przemiły w rozmowie z nami. Ciężko napisać co powiedział. Nie wykluczył że kiedyś uda nam sie naturalnie. Nie ma dobrego i 100% rozwiązania dla nas. Ponieważ kiedyś miałam robione badania immunologiczne, wszystko z nami dobrze nie ma co grzebać dalej. Możemy robić kolejne próby ale kazał podjąć decyzję ostateczną (już podjeliśmy na 99%). Jeżeli chcielibyśmy walczyć dalej za pomocą ivf to w grę wchodzi adopcja komórek - to odpada nie chcemy tak. Stwierdził że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy a nawet ciut więcej. Mamy podobne zdanie na ten temat. Zapewnił nas o swojej pomocy w każdej sytuacji jak tylko będzie mogł.Przyszedł czas by powiedzieć dość. Rozmawialiśmy sporo o adopcji, może kiedyś.... Teraz musimy ochłonąć po wszystkim co przeszliśmy przez 7 lat. Nadszedł koniec naszej walki z pomocą doktorów. Zrobił usg wszystko git ze mną
Wizyta była super, tak chciałam by wyglądała
Gosia321, Makumba, [email protected], Storczyki lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota wzruszył mnie Twój wpis. Jesteście naprawdę silni. Podziwiam Was i boje się że ja będę musiała przez to przejść. Na tym etapie sobie tego nie wyobrażam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 21:09
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Nie będziesz musiał Emilko nie myśl tak. Nie długo będziesz cieszyła się szczęśliwą i zdrową ciążą a potem zanim sie obejrzysz gromadką bobasów. Zapomnisz wszystkie ciężkie chwile które przechodzisz teraz. Życzę ci tego i Wam wszystkim z całego serca
Lotta84, e_mil_ka, Gosia321, [email protected] lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota przeszliście długą walkę o dzieciątko ... Podziwiam Was i bardzo tulę.. W pażdzierniuku moja ostatnia próba zobaczymy co będzie..los pokaże.. czy to nie będzie koniec.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Asia Twój post ścisnął mnie za serce..
Los okazał się dla Was okrutny, a ja w Twoim poście widzę niezwykły spokój,wyciszenie i mimo wszystko nadzieje, nie mam w nim żalu, złości co jak najbardziej byłoby uzasadnione.
Dla mnie Jesteś Wielka i życzę Ci wiary w ten upragniony cud, mimio wszystko.....asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ona, bedziecie pionierami, supe.
Asiastokrotka, ja tez wyczulam ogromny spokoj i madrosc z Twojego postu. Mimo wszystko zycze Wam cudu, naprawde...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui