Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta84 z jednej strony dobrze, że od razu nie zlecają wszystkich badań jeśli nie ma takiego powodu. Gdyby zlecali wszystkim koszt in vitro by sie pewnie podwoił. A tu na forum tylu osobom udało się bez badań dodatkowych.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Storczyki bardzo mi przykro ale nie poddawaj sie. Ja po wizycie dzidzius ladnie rosnie i dobrze sie rozwija ale nadal nie wiem czy to chlopczyk czy dziewczynka. Dr powiedzial ze nic narazie nie zasugeruje bo glowy nie da sobie uciac. Wizyta za miesiąc. Laura A co do szkoly rodzenie tak szczeze to my sie chyba nie wybieramy ale moze jeszcze mi sie odwidzi. A u Malarkiewicza tez chcem rodzic.
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Emilko mi nie chodziło o robienie wszystkich badań, pisałam głównie o ANA i zespole antyfosfolipidowym, bo uważam że mogę mieć problemy zdrowotne. Dużo podpowiedziała mi tez Gosia321 za co bardzo dziękuję.
Koszt tych badań nie jest wysoki w porównaniu z kilkoma podejściami do ivf, a daje szerszy obraz o naszym zdrowiu.
Nie oszukujmy się, każda z nas pyta lekarzy i sugeruje określone badania itd. to jest normalne. Pragnienie dziecka jest tak silne,że szukamy rozwiązań, podpowiedzi, m.in przez tego rodzaju fora.
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie okolo1,5h opoznienia a wiec tak anty biore do7lica od4 lipca gonapeptyl pol ampulki od18-23 lip.menopur150j krwawienie ma wystapic pomiedzy 8-18lipcaa to wszystko dla tego ze robie ivf w Olsztynie Jupi Jupi
Lotta84, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ona84 ale wieści, bedziesz wśród pionierek na rynku olsztynskim
leki trzymasz w lodówce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 17:34
Gosia321 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Lotta84 wrote:Ona84 czy dobrze zrozumiałam, że zaczynają robić punkcje i transfery w Olszt?
malgos741, Lotta84, Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Tak sam mi zaprpponowal czy mi sie spieszy czy chce wydluzyc o2tyg.beda z Bialego lekarze itp.Smialy sie w recepcji ze po punkcji wstane i nogami do domu pojde bo mam10 min drogi01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lotta84 wrote:Jutro wizyta odnośnie ivf, więc na razie nie wiem.Chciałabym jak najszybciej...
Zastanawiam się czy ivf będą robić nasi lekarze z Bialego, mam na myśli dr D i dr Z czy pojawią nowi,czy inni lekarz z Art będą też robić?.
Smacznego winka:-) -
ona84 wrote:Ja juz po wizycie okolo1,5h opoznienia a wiec tak anty biore do7lica od4 lipca gonapeptyl pol ampulki od18-23 lip.menopur150j krwawienie ma wystapic pomiedzy 8-18lipcaa to wszystko dla tego ze robie ivf w Olsztynie Jupi Jupi
choc milo wspominam pobyt w Bialymstoku
ale na miejscu wiekszy komfort A wiadomo kto bedzie z embriologow ?
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ona to super wieści,jesteś co raz blizej swojego cudownego celu. Dobrze, że w Olsztynie się złapiesz, jednak podróż do Białegostoku to zawsze dodatkowe obciążenie.
Ciekawe co z naszymi Mrozaczkami czy je przewioza do Olsztyna, jak myślicie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤