Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Ona super wieści dziś podałaś dla siebie i pozostałych staraczek
Ja po wizycie, dr D przygotowany do rozmowy z nami. Wiedział kim jesteśmy i po co przychodzimy. Było to bardzo miłe, choć nie mieliśmy dla siebie dobrych wieściBył delikatny, subtelny, przemiły w rozmowie z nami. Ciężko napisać co powiedział. Nie wykluczył że kiedyś uda nam sie naturalnie. Nie ma dobrego i 100% rozwiązania dla nas. Ponieważ kiedyś miałam robione badania immunologiczne, wszystko z nami dobrze nie ma co grzebać dalej. Możemy robić kolejne próby ale kazał podjąć decyzję ostateczną (już podjeliśmy na 99%). Jeżeli chcielibyśmy walczyć dalej za pomocą ivf to w grę wchodzi adopcja komórek - to odpada nie chcemy tak. Stwierdził że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy a nawet ciut więcej. Mamy podobne zdanie na ten temat. Zapewnił nas o swojej pomocy w każdej sytuacji jak tylko będzie mogł.Przyszedł czas by powiedzieć dość. Rozmawialiśmy sporo o adopcji, może kiedyś.... Teraz musimy ochłonąć po wszystkim co przeszliśmy przez 7 lat. Nadszedł koniec naszej walki z pomocą doktorów. Zrobił usg wszystko git ze mną
Wizyta była super, tak chciałam by wyglądała
A dr D ogolnie ostatnio zmienil sie na duzo lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 22:04
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota wzruszył mnie Twój wpis. Jesteście naprawdę silni. Podziwiam Was i boje się że ja będę musiała przez to przejść. Na tym etapie sobie tego nie wyobrażam
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Znajoma lezala w szpitalu z dziewczyna ktora byla w ciazy co adoptowala komorki.sasiadka tez pytala co bym zrobila jak bym miala duzo i bym w ciazy byla k
Ja jej ze bym dala tym co nie moga miec bo wiem jak to jest chciec a nie moc.wiem ze by bylo kochane i upragnione.
A wogole kolezanka urodzila porod miala za wczesnie pojechala do szpitala woj.a tam ja odylali do Elblaga bo brak miejs. Upata ze nigdzie nie jedzie pielegniarka pyta o lekarza prowadzacego ona ze dr.P a to juz jakies sie znalazlo szybko. -
Ona84 a na ktora mialas wizyte bo ja tez weszlam ponad godzine po czasie. Ja tez dzis odnioslam wrażenie ze dr jakis taki weselszy i milszy.
-
Ona żeby to było takie proste z adopcją komórki..że ktoś oddaje a ktoś przyjmuje.. tak nie ma.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ona żeby to było takie proste z adopcją komórki..że ktoś oddaje a ktoś przyjmuje.. tak nie ma.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
To siedzialas obok nas ja bylam z mezem. Mialas nerke zapieta w pasie. Tak jakos pomyslalam ze to ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 23:00
-
ona84 wrote:A wogole kolezanka urodzila porod miala za wczesnie pojechala do szpitala woj.a tam ja odylali do Elblaga bo brak miejs. Upata ze nigdzie nie jedzie pielegniarka pyta o lekarza prowadzacego ona ze dr.P a to juz jakies sie znalazlo szybko.
O matko boska, zaczynam sie bac...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Izaura wrote:Laura Ty miałaś dwie histero w ciągu roku, za każdym razem usuwane polipy. Czemu tak? One Ci się odnawialy? Czy wcześniej ich nie było widać?
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Glowa mnie boli nie moge spac.