Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta84 wrote:Gosia trzymam kciuki z całych sił!!
Ja już po wizycie,było konkretnie,rzeczowo.Zła informacja to że jest torbielka,ale mamy nadzieje że szybko się wchłonie.Czekam na @ i zaczynam brać antki od 1dc.13.07 kolejna wizyta. Oby wszystko szło zgodnie z planem:-) -
eni33 wrote:Dziewczyny te ktore maja cukrzyce ciazowa to wam to wyszlo z badan glukozy na poczatku ciazy? A jak u was z obrzekami i zylakami bo przed wizyta mnie o to pytaja ale ja mowie ze nie ma. Bo te obrzeki to inaczej puchniecie nóg?
Ok.21 tc lekarz zlecił glukozę z obciążeniem i wyszło, że po 2 godzinach mam za dużo. Ja żylaków i obrzęków nie mam. Tzn. teraz puchną mi nogi, ale przed ciążą też tak było w upały, więc przyjmuję że to norma. Bo nic złego/innego się nie dzieje.
Gosia, to jeszcze trzymamy kciuki."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
[email protected] wrote:Gosia a pytałaś o mrożaki?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka ja mam coraz większy opór_i tak układam na coraz dalszy plan.Dziś podjęłam deczyje ze w poniedziałek u mnie to będzie 11dpt.Dopiero się odważe.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ona84 wrote:A kiedy masz miec@ mowil ci o ivf w Olsztynie czy narazie nic
@powinna się pojawić w przyszły poniedziałek,ale miałam cykl stymulowany także może być różnie.Tak mówił o procedurze już w Olszt.i w zasadzie przekazał sprawę tak jak pisałaś w swoich postach.
Gosia jest nadzieja..i tego się trzymajmy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 19:12
-
A tak z ciekawosci pytalyscie sie jaka cena bedzie na Olsztynie in vitro. A o ten cukier to sie pytalam bo narazie glukoze mam w normie i sie zastanawialam kiedy cos moze byc nie tak. A to dopiero wychodzi przy krzywej cukrowe.
-
eni33 wrote:Dziewczyny te ktore maja cukrzyce ciazowa to wam to wyszlo z badan glukozy na poczatku ciazy? A jak u was z obrzekami i zylakami bo przed wizyta mnie o to pytaja ale ja mowie ze nie ma. Bo te obrzeki to inaczej puchniecie nóg?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE