Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 mamy tu znawczynie od Twoich problemów. Dziewczyny na pewno pomogą, odpowiedzą na twoje pytania i rozwieją wątpliwości. Jakie macie plany? Inseminacja czy in vitro? U jakiego lekarza byłaś w Artemidzie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
W artemidzie byłam u dr D on jest moim lekarzem prowadzącym i zalecił mi 3 cykle z letrozolem i monitoring cyklu i jak się nie uda to inseminacja. Trafiłam na Panią dr.M i dr.S i ta w drugim cyklu z letrozolem powiedziala że mam brać ten lek jakieś 5 miesięcy i wrócić z ciążą i nie muszę przychodzić na kontrole bardzo dziwne mi się to wydało i teraz nie wiem co mam robić ??
-
nick nieaktualny
-
Hej Halszka, ja bym się trzymała tego, co dr D. mówi. Powodzenia
Hmmm, noc świętojańska mówicie...mnie wczoraj korek wypadłCiekawe ile jeszcze poczekamy
ana1122, asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Hej Halszka, ja bym się trzymała tego, co dr D. mówi. Powodzenia
Hmmm, noc świętojańska mówicie...mnie wczoraj korek wypadłCiekawe ile jeszcze poczekamy
Nie stresuj.
Cześć Halszka."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Cześć dziewczyny. Witaj Halszka. Jesteśmy w tym samym wieku
Trzymaj się tego co mówi dr D tak jak mówią dziewczyny. Ja wszystkie dalsze plany działania ustalam tylko z dr Z bo on nas prowadzi.
Jaka ja jestem dziś zmęczona. Dobrze, że ten koniec roku szkolnego już za mną. Jeszcze tylko tydzień z nauczycielami i spokój. Ale fajnie będzie w pracy
Gosiu myślałam dziś o Tobie.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:AA i jakbym zaginęła na dłuższy czas to znaczy, że mąż zabrał mi telefon i komputer:) Podobno jestem od Was uzależniona
To wcale nieprawda, przecież rano już nas nie budzisz."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Polopiryna, Asia08 trzymam mocno kciuki za Wasze porody. Obstawiam, że będą w terminie
Moja Mała to Marcelina i jest z nami od 29 maja- nie mogę znaleźć kalendarza, żeby się tam umieścić.
Gosia, Storczyki... tulę Was mocno..., aż ciężko cokolwiek więcej napisać.Izaura, Asia08, Storczyki, Lura82, [email protected], nadziejka88, asiastokrota, sonia86, eni33, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Strasznie szybko też czas zleciał. Tu na forum też mnóstwo rzeczy się dzieje.
U nas z każdym dniem jest coraz lepiej (obym nie zapeszyła), choć Małej zdarzają się też takie momenty, że strasznie płacze i nie wiadomo o co chodzi.
Zaliczyliśmy już odparzenie tyłka- masakra miałam takie wyrzuty jakbym źle się Małą zajmowała. Ale teraz już wiem, że po każdej zmianie pieluchy trzeba tyłek smarować.
Ja też już doszłam prawie do siebie, dziękuję że pytasz
Asia08, Ena lubią tę wiadomość
-
Polopiryna może juz rodzic,wyleciał jej czop śluzowy.
Juz niedługo kolejny bobas będzie na forum.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
29: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
02: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
08: tera83 - usg połówkowe
21: Eni33 - wizyta
28: nadziejka88 - wizyta
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu