Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Gosia kiedy będziesz wiedziała ile zarodków zamrozili?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane zagladam ale narazie nie mam sily pisac musze odpoczac spokojnie doczekac do srody na lekach zrobic bete dla swojej swiadomosci czy jest dobrze czy zle. Ale napewno was nie opuszcze wroce bo jestem od was uzalezniona
asiastokrota, Izaura, Asia08, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Halszka112 wrote:A znacie może jakiegoś dobrego reumatologa w Ols ??
Halszka witaj obiecuje ze jak dojde do siebie to opisze ci tu wszystko co ja robilam przy ana i hashi. Bo wydaje mi sie ze asiastokrota w poscie miala na mysli mie
Tylko sie przypomnij :*asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ja to wogule Was podziwiam dziewczyny, za to że jesteście takie dzielne, pogodne po tym wszystkim co przechodzicie. Muszę się tego nauczyć od Was
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Ja to wogule Was podziwiam dziewczyny, za to że jesteście takie dzielne, pogodne po tym wszystkim co przechodzicie. Muszę się tego nauczyć od Was
Ja zycze ci zeby udalo sie odrazuasiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:W artemidzie byłam u dr D on jest moim lekarzem prowadzącym i zalecił mi 3 cykle z letrozolem i monitoring cyklu i jak się nie uda to inseminacja. Trafiłam na Panią dr.M i dr.S i ta w drugim cyklu z letrozolem powiedziala że mam brać ten lek jakieś 5 miesięcy i wrócić z ciążą i nie muszę przychodzić na kontrole bardzo dziwne mi się to wydało i teraz nie wiem co mam robić ??
Ja podobne zalecenia usłyszałam od dr D. Miały być trzy cykle z Letrozolem bez monitoringu. Ja posłuchałam się, co do jednego - brać Letrozol, ale z monitoringiem. Ten lek nie przyniósł mi owulacji.
Nadziejka 88 - kojarzę dr L - fajny, miły, rzeczowy... -
nick nieaktualnyPolopiryna - oooo to jużżżżż niedługo poród... i kolejny dzidziol na świecie
Malawiki - oby te objawy wskazywały na jedno - dwie kreski.
Polopiryna a jak tata sobie radzi z Małą?
Dziewczyny a ile się czeka na wynik badania nasienia? Mój mąż robił "powtórkę z rozrywki" w czwartek i się zastanawiam kiedy będzie "chwila prawdy". Coś mówił, że za dwa dni - można mu wierzyć?
-
Gosia321 wrote:Niestety tak jak pisze Malawiki kochana nie mamy mrozakow nie wiem jak to mozliwe skoro wszystkie byly takie git rewelacja i kur... stanely. A zreszta grom wie co oni z nimi robia w 6 dobie moze one dalej sie rozwijaja ale przepisowo 6 doba minela i do kosza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 23:33
-
[email protected] wrote:A i straciłam apetyt i jak coś zjem boli mnie przez chwile źołądek.Takie dziwadła mnie nawiedzaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:A faktycznie
ale pisała Cela, na bank
A Wy Lura macie imię?od zawsze. Taki zabobon mi sie utrwalil, ze imię musi byc. Nooo my z tym problemu nie mieliśmy i jednogłośnie zdecydowalismy. Mloda bedzie miec imię po mojej mamie, bo bez jej pomocy nic by sie nam nie udalo.
Ena progedteron jest badany jakos przed punkcja, wcześniej tylko estradiol. Nie pamietam jaki jest najwyzszy dopuszczalny ale napewno musi byc niski. Ja mialam 0, cos.Makumba lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Ja pier... nie wierzę... I przepraszam, nie załapałam, nie chciałam rozdrapywać rany.
A co do tego co napisalam ze grom wie co oni robia i ze 6 dnia czy sie rozwija wolno to do dupy to mam przypuszczenia poniewaz kolezanka miala taka sytuacje ze miala jeden zarodek i w 6 dniu dalej byl.kompaktujaca morula ale jednak prpf Wolczynski z Artemidy poprosil embriologa o obserwacje do 7 dnia dzis synek ma 4 miesiace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 08:52
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Dziewczyny tak podpytuję o ten progesteron, bo byłam w środę na jego badaniu (6 dni po podaniu Ovitrelle) i wyszło 85. Było sporo pęcherzy, ale trzy takie fajne. Na pewno pękł po lewej stronie, a reszta nie wiem, bo gin, u którego byłam operuje aparatem USG raczej na ocenę dostateczną plus, a nie celująco. Spoko ten wynik? On go nie widział, bo powtarzali badanie i wynik miałam wczoraj.