Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Polopiryna - oooo to jużżżżż niedługo poród... i kolejny dzidziol na świecie
Malawiki - oby te objawy wskazywały na jedno - dwie kreski.
Polopiryna a jak tata sobie radzi z Małą?
Dziewczyny a ile się czeka na wynik badania nasienia? Mój mąż robił "powtórkę z rozrywki" w czwartek i się zastanawiam kiedy będzie "chwila prawdy". Coś mówił, że za dwa dni - można mu wierzyć?19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Dziękuję i wzajemnie wszytstkim słonecznego dnia życzę"-)
Jak brałyście zwolnienia z pracy podczas procedury in vitro,od stymulacji, punkcji, transferu?Jak zalecają lekarze?A może decyzja należy do nas samych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 09:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki.
A ja dziś nie mogę opanować bólu głowy. Od wczorajszego wieczora mnie łupie.Może po kawie puści trochę.
Ena ten progesteron trochę jakby przy ciąży taki wysoki.
Jesteś po kolejnym cyklu stymulacji czy inseminacje robiliscie?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Hej dziewczyny ciężko nadążyć za Wami ja dziś cukier znowu 94 nie chce insuliny a nie mogę go unormowac na czczo mało ruchu bo przeziębienie mnie dopadło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 09:54
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lotta84 wrote:Dziękuję i wzajemnie wszytstkim słonecznego dnia życzę"-)
Jak brałyście zwolnienia z pracy podczas procedury in vitro,od stymulacji, punkcji, transferu?Jak zalecają lekarze?A może decyzja należy do nas samych?
Przed stymulacja myślę, ze nie warto brac zwolnienia. Czeste wyzyty (co drugi dzień) sa dopiero po kilku dniach stymulacji. To zależy od Ciebie i twojej pracy. Po punkcji ja np nawet chodzić nie moglam wiec praca odpadala, a po transferze mysle ze kilka dni tez sie przyda spokoju. Ogólnie chyba od stymulacji mozesz poprosic o zwolnienie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura a ile wasza dziewczynka ważyla na ostatnim usg bo nasz dzidziolek 185 g.
-
Cześć Laski
Lotto84 zwolnienie dają od właściwe stymulacji, na pojedyncze wizyty też można brać. Ja polecam poprosić od stymulacji do betowaniaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Cześć dziewczynki.
A ja dziś nie mogę opanować bólu głowy. Od wczorajszego wieczora mnie łupie.Może po kawie puści trochę.
Ena ten progesteron trochę jakby przy ciąży taki wysoki.
Jesteś po kolejnym cyklu stymulacji czy inseminacje robiliscie?
Malawiki ale apap albo paracetamol smialo mozesz wziasc lepsze to niz meczenie sie z bolem glowy a w ciazy moznaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny przepraszam,ze tak się wetne troche z innej beczki,ale polecalyscie kiedyś książki w temacie IVF. Przypomnicie tytuły? "Śnieżynki" właśnie czytam i pamietam,że jeszcze jakaś była jedna czy dwie. Nie wiem co mnie wzięło,żeby je teraz czytać...
-
eve87 wrote:Dziewczyny przepraszam,ze tak się wetne troche z innej beczki,ale polecalyscie kiedyś książki w temacie IVF. Przypomnicie tytuły? "Śnieżynki" właśnie czytam i pamietam,że jeszcze jakaś była jedna czy dwie. Nie wiem co mnie wzięło,żeby je teraz czytać...
-
Makumba wrote:Asia08 co tam u Ciebie????
Ja juz po wizycie. Mala wisi glowa w dol, odwrocona buzka w strone mojego kregoslupa, wiec tylko dupke pokazala, uszka i troche wloskow.Dr nawet nie mogl sprawdzic dokladnie plci, ale raczej nic nie wyroslo miedzy nozkami.
Wazy 3112g. Wszystko jest ok.
Aha, i rozwarcie mowil ze na palec.
Jak nic sie nie wydarzy do czwartku, to mam jechac znowu do Artemidy, ale najpierw na ktg a pozniej na wizyte.
Czyli czekamy.
W ogole, to dobre wrazenie wywarl na mnie ten dr Zd. Duzo mowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 11:27
Izaura, asiastokrota, eni33, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
TERA83 wrote:Hej dziewczyny ciężko nadążyć za Wami ja dziś cukier znowu 94 nie chce insuliny a nie mogę go unormowac na czczo mało ruchu bo przeziębienie mnie dopadło
-
Asia08 wrote:Ja juz po wizycie. Mala wisi glowa w dol, odwrocona buzka w strone mojego kregoslupa, wiec tylko dupke pokazala, uszka i troche wloskow.
Dr nawet nie mogl sprawdzic dokladnie plci, ale raczej nic nie wyroslo miedzy nozkami.
Wazy 3112g. Wszystko jest ok.
Aha, i rozwarcie mowil ze na palec.
Jak nic sie nie wydarzy do czwartku, to mam jechac znowu do Artemidy, ale najpierw na ktg a pozniej na wizyte.
Czyli czekamy.
W ogole, to dobre wrazenie wywarl na mnie ten dr Zd. Duzo mowi.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ena po owulacji to tak progesteron na poziomie ponad 20 ale u Ciebie pękło więcej pęcherzyków wiec chyba dobrze.
Lotta polecam zwolnienie od stymulacji. Ja też mam prace biurowa i do tego stresującą. Ja podczas stymulacji nie wzięłam zwolnienia i strasznie się męczyłam w pracy. Mdłości wymioty. Ogólnie źle zniosłam stymulacje. Potem i tak byłam na przymusowym zwolnieniu. A chciałam być twarda do końcapo transferze przyda Ci się spokój chociaż niektórzy wolą iść do pracy by mniej myśleć.