Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:O szybko to na kiedy planowane ivf mowil date
Doktor mówił o początku sierpnia,kiedy będzie rozpoczynał ivf w Olsztynie.Ale niestety nic pewnego z terminami,wszystko zależy od tej nieszczęsnej torbieli.Oby się wchłonęła.
Fajnie byłoby,gdyby udało nam się razem:-) -
ona84 wrote:Po36dniach bbrania anty ciekawe kiedy bedzie@ czy pozniej ze biore dluzszy czas?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
Izaura powinno byc ok w 10 dc.
U mnie za każdym razem cos sie przesuwalo z @ moze przez stres oczekiwania przed histeroskopia, bo normalnie to jak w zegarku mialam cykle regularne. Koniec końców bralam antyki i nie wazny byl dzień cyklu22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam 28 d cykle i krwawienia z plamieniami ok 7 dni i dr w mowil ze w moim przypadku 8dc będzie idealny. Miałam w 7 dc ale wyjątkowo juz nie plamilam. Jesli będziesz miała do 10,dc to będzie ok bo przy takim 28dniowym cyklu owulka jest ok 13/14 dnia.
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny,czytam Was już od 2 lat ale jakoś nie miała śmiałości do Was dołączyć, dalej mam opory bo Jestescie tu już zaprzyjaźnione. W styczniu zaczęłam chodzić do artemidy i pomyślałam że fajnie by był dołączyć do tego forum. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie i wesptzecie
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Część dziewczyny,czytam Was już od 2 lat ale jakoś nie miała śmiałości do Was dołączyć, dalej mam opory bo Jestescie tu już zaprzyjaźnione. W styczniu zaczęłam chodzić do artemidy i pomyślałam że fajnie by był dołączyć do tego forum. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie i wesptzecie
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witaj Halszka!
Jestem tu od niedawna i miałam podobne obawy,że to dość hermetyczne forum i że moje posty nie doczekają się odpowiedzi.Myliłam się.Jest tu wiele wspaniałych,godnych naśladowania kobietek,z duża wiedzą i doświadczeniem.Dziewczyny starają się pomóc,wyjaśnić.Na mnie również możesz liczyć.
Wszystkie mamy wspólny mianownik jakim jest upragnione dziecko i wierzę w to,że te forum będzie ponad podziałami a przyjaźniom nie będzie końca:-)asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Coś o mnie hymmm... O dzidziusia staram się już ponad dwa lata, mam 28 lat,u męża wszystko ok, to że mną są problemy. Mam niedoczynność tarczycy-hashimoto, insulinooprność,mała torbiel endometrialną no i czytaj odebrałam wyniki ana4 i wyszły dodatnie