Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:My wczoraj bylismy w Artemidzie i po wyjsciu maz mowi "a moze Malarkiewicz?". I teraz sie waham. W sumie bedzie co ma byc. Zobaczymy po wizycie w czwartek.
-
Asia08 wrote:My wczoraj bylismy w Artemidzie i po wyjsciu maz mowi "a moze Malarkiewicz?". I teraz sie waham. W sumie bedzie co ma byc. Zobaczymy po wizycie w czwartek.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Nie ma co namawiać na poród w danym miejscu. Tak naprawdę kwestia roztrzyga się o to kto czego oczekuje, czyli jeśli ma charakter pod tytułem lepiej dmuchać na zimne to wybierze wojewódzki, bo np. najlepszy sprzęt i opieka nad noworodkiem, a jeśli "wygoda" to Malarkiewicz. Nastawienie na naturę - szpital miejski.
TERA83, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Jeszcze do czwartku chcesz wytrzymac? Ty Już tam na porodówke jedz:-)
Ale po co? Polezec w domu moge.Jeszcze czas, w czwartek mam miec ktg jak sie nic nie wydarzy.
Zdam sie na meza. Zobacze gdzie mnie wywiezie.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Gosiu a w poliklinice to może wiesz jak długo ważne jest skierowanie? Mam skierowanie z końca maja. Teraz znowu będę miesiąc czekać po wizycie na kolejna kontrolę czystości pochwy a potem miesiąc jeszcze na histeroskopie. Jak infekcja nie wróci to pewnie histero dopiero w sierpniu.
-
e_mil_ka wrote:Gosiu a w poliklinice to może wiesz jak długo ważne jest skierowanie? Mam skierowanie z końca maja. Teraz znowu będę miesiąc czekać po wizycie na kolejna kontrolę czystości pochwy a potem miesiąc jeszcze na histeroskopie. Jak infekcja nie wróci to pewnie histero dopiero w sierpniu.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Tera ale np. Z cukrzyca u Malarkiewicza nie mozna rodzic. Tam sa raczej porody bezproblemowe
Asia08, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:No tak Ale zależy jaka cukrzyca czy ż insulina czy bez jeśli bez to chyba nigdzie nie robią problemu Ale co racja Makumba nie ma co polecać życie samo zdecyduje a wszędzie można różnie trafić mi tez mówią wybierz Olsztyn a ja nie chce jeszcze stresować się dojazdem gdzie szpital widzę z okna w domu mam 3 minuty piechotą. Wszędzie można trafić na różny personel i też staram się nie myśleć teraz właśnie że względu na cukrzycę nie wiem co los przyniesie najważniejsze aby było wszystko okBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiecie co? Niedalej jak 2 dni temu widzialam na forum pytanie czy nie denerwuje bas to, ze jtos mowi do nas grubasie, grubasku itp. I co? Wczoraj przyjechala ciotka z wujkiem meza i ta na powitanie "czesc grubasku". Drugi raz babke na oczy widzialam.
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Wiecie co? Niedalej jak 2 dni temu widzialam na forum pytanie czy nie denerwuje bas to, ze jtos mowi do nas grubasie, grubasku itp. I co? Wczoraj przyjechala ciotka z wujkiem meza i ta na powitanie "czesc grubasku". Drugi raz babke na oczy widzialam.
I co Ty na to ??Asia08 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Asia08 wrote:Wiecie co? Niedalej jak 2 dni temu widzialam na forum pytanie czy nie denerwuje bas to, ze jtos mowi do nas grubasie, grubasku itp. I co? Wczoraj przyjechala ciotka z wujkiem meza i ta na powitanie "czesc grubasku". Drugi raz babke na oczy widzialam.
I co Ty na to ??
Tylko odpowiedzialam, ze nue tak bardzo. Zaskoczyla mnie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
U mnie brzusio juz dobrze widać. Na chwilę obecną tylko mąż nazywa mnie ciężarówką ale jest to jest w takim slodkim znaczeniu. O tym, ze jestem w ciazy wiedzieli wszyscy znajomi i sąsiedzi bardzo szybko. Codziennie jestem przez nich pytana jak sie czuje czy wszystko ok. Uważam to za bardzo mile. Grubaskiem jeszcze nie bylam nazwana, za to sasiad twierdzi , ze wszyskie kobiety w ciazy sa sexi
Asia08 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:U mnie brzusio juz dobrze widać. Na chwilę obecną tylko mąż nazywa mnie ciężarówką ale jest to jest w takim slodkim znaczeniu. O tym, ze jestem w ciazy wiedzieli wszyscy znajomi i sąsiedzi bardzo szybko. Codziennie jestem przez nich pytana jak sie czuje czy wszystko ok. Uważam to za bardzo mile. Grubaskiem jeszcze nie bylam nazwana, za to sasiad twierdzi , ze wszyskie kobiety w ciazy sa sexi
I najchętniej nie odbierałabym telefonu
Uważaj na sąsiada zboczeńcaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 19:56
Ena lubi tę wiadomość
-
Na szczescie teraz moge byc gruba. Przed ciaza mialam kompleksy z powodu nadwagi i pewnie bym sie wkurzyla bardzo jakby mnie tak nazywali.
Laura, maz to maz. Troche wiecej mu mozna.Ew.mozna go palnac w leb. Obcej baby niekoniecznie, haha.
Makumba kochana, co Cie drazni?Makumba lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Nawet nie wiecie ile bym dała żeby być takim grubaskiem lub ciężarówką
chyba to nie jest wypowiadane złośliwie.
Mysle, ze to nie zlosliwe. Po prostu niektorzy sa bezposredni bardzo i tyle.
A Ciebie niedlugo bedziemy tak witac na forum.
Laura, fajny sasiad."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui