Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Siostra nie miala insuliny i nie mogla rodzic u Malarkiewicza moze teraz cos sie zmienilo tak bylo 3 lata temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 20:01
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Asiu jakoś w to bardzo wątpię.
"Jeszcze bedzie pieknie, mimo wszystko." Przytulam.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Na szczescie teraz moge byc gruba. Przed ciaza mialam kompleksy z powodu nadwagi i pewnie bym sie wkurzyla bardzo jakby mnie tak nazywali.
Laura, maz to maz. Troche wiecej mu mozna.Ew.mozna go palnac w leb. Obcej baby niekoniecznie, haha.
Makumba kochana, co Cie drazni?
Duszno mi i źle śpię. Boli wszędzie. Stres dopada. Dużo rzeczy trzeba zrobić fizycznie. No jak żyćAsia08 lubi tę wiadomość
-
Karcia juz sie odezwalam na priv. Jak ja dzisiaj zmoklam poszliśmysmt z mezem i ze znajomymi na spacer i w parku centralnym sporkala nas taka ulewa ze cala mokra bylam zanim sie gdzies schowalisy. mam nadzieje ze sie nie przeziębie
-
e_mil_ka wrote:Nawet nie wiecie ile bym dała żeby być takim grubaskiem lub ciężarówką
chyba to nie jest wypowiadane złośliwie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena a ty też spać nie mogłaś?
Byłam na disco i jak wróciłam, to za cholerę zasnąć nie mogłam.
Mag 87 oby dr W przyniósł nam szczęście. Mnie już raz pomógł.
Nadziejka88 tak - mam mojego drugiego dzidziola do końca wakacji - po 2-3 dni w tygodniu.
mag87 lubi tę wiadomość
-
TERA83 wrote:Acha widzisz ja akurat myślę raczej o miejscowym chyba że los zdecyduje za mnie a czemu ż cukrzyca problemowy nie strasz... chyba że cukry szaleją to pewnie wojewódzki dlatego na razie nie myślę
Jak Twoja skóra?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:26
-
Makumba wrote:Asia pytanie powinno być postawione inaczej. Makumba Ty zołzo co Cię NIE drażni
Duszno mi i źle śpię. Boli wszędzie. Stres dopada. Dużo rzeczy trzeba zrobić fizycznie. No jak żyć
Ja jutro planuhe przywiezc mame, co by mi dwa okna umyla bo sama nie dam rady. Pare dni temu umylam w malej pokoju i ledwo zylam.
Tez dzisiaj patrzylam na suwaczek Tery. Zlecialo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:32
Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Makumba no taka mnie chandra naszła
jeszcze do tego nie mogę spać bo boli mnie brzuch. Coś mi zaszkodziło. Mąż w pracy nie ma się do kogo przytulić. Wszystko na raz i taki tego efekt.
Ale masz jeszcze dwa mrożaki, wiesz że oni tam w tym Białym najpierw podają gorsze jakościowo a potem tylko jest lepiej... I wyleczysz zaraz infekcję, zrobisz histeroskopię... Plan jest dobry. -
Makumba nie spodziewam się już lepszych. Już ostatnio byłam pełna nadziei że trzeci zarodek będzie lepszej jakości. Jak zobaczyłam dokumenty to żyć mi się odechciało. Nie liczę na nic więcej. Całą nadzieję pokładam w tej histeroskopii. Boje się że znowu czeka mnie zawód
dziekuje że próbujesz mnie pocieszyć. Jesteś kochana :* za parę dni mi przejdzie ten stan.
-
e_mil_ka wrote:Makumba nie spodziewam się już lepszych. Już ostatnio byłam pełna nadziei że trzeci zarodek będzie lepszej jakości. Jak zobaczyłam dokumenty to żyć mi się odechciało. Nie liczę na nic więcej. Całą nadzieję pokładam w tej histeroskopii. Boje się że znowu czeka mnie zawód
dziekuje że próbujesz mnie pocieszyć. Jesteś kochana :* za parę dni mi przejdzie ten stan.
-
Asia08 wrote:Ja jutro planuhe przywiezc mame, co by mi dwa okna umyla bo sama nie dam rady. Pare dni temu umylam w malej pokoju i ledwo zylam.
Tez dzisiaj patrzylam na suwaczek Tery. Zlecialo.
Asia uważaj z tymi oknami, ja mojego M zagoniłam do mycia okien w sobotę, a w niedzielę w nocy pojechaliśmy rodzić
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Asia uważaj z tymi oknami
, ja mojego M zagoniłam do mycia okien w sobotę, a w niedzielę w nocy pojechaliśmy rodzić
Haha, deszczowo sie zapowiada wiec nie wiem czy jest sens myc.
Straszycie mnie, niedobre.
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny