Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:Acha widzisz ja akurat myślę raczej o miejscowym chyba że los zdecyduje za mnie a czemu ż cukrzyca problemowy nie strasz... chyba że cukry szaleją to pewnie wojewódzki dlatego na razie nie myślęBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka głowa do góry bo to Wy mnie tu na tym forum przy życiu trzymacue, czerpie siłę z Waszej pozytywnej energii
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mi chyba dr zle powyliczal bo antyki biore do7lipca od8-18 powinno byc krwawienie to w ciagu11dni niech bedzie ze dostane po7dniach czyli 14 lipca a menopur od18lipca a1wizyta24 lipca czyli bedzie to moj11dc Nie zapozno? A jak @ przyjdzie po3dniach po odstawieniu to ten24 lipca bedzie mojim14-15 dc
-
Czesc wzyStkim ja tez juz od godziny w pracy i jakas masakra. Najchętniej polezalabym teraz we własnym lozku
Ona84 cos się rzeczywiście nie zgadza. A masz juz wykupiony menopur? Bo jesli masz to spokojnie jak dostaniesz @ to wtedy zacznij brać menopur od 2 lub 3 dnia cyklu w zależności od tego kiedy wypadnie wizyta po 6 dawkach. I wtedy zadzwonisz czyli tego pierwszego dnia cyklu i sie umówisz na pierwszy monitoring.spokojnie dziewczyny cie zapiszą w dniu w ktorym musisz być podgladana takze nie panikuj, wszystko będzie dobrze. -
nadziejka88 wrote:Czesc wzyStkim ja tez juz od godziny w pracy i jakas masakra. Najchętniej polezalabym teraz we własnym lozku
Ona84 cos się rzeczywiście nie zgadza. A masz juz wykupiony menopur? Bo jesli masz to spokojnie jak dostaniesz @ to wtedy zacznij brać menopur od 2 lub 3 dnia cyklu w zależności od tego kiedy wypadnie wizyta po 6 dawkach. I wtedy zadzwonisz czyli tego pierwszego dnia cyklu i sie umówisz na pierwszy monitoring.spokojnie dziewczyny cie zapiszą w dniu w ktorym musisz być podgladana takze nie panikuj, wszystko będzie dobrze. -
nadziejka88 wrote:Polopiryna juz na porodówce ?
Właśnie udało mi się wcisnąć na wizytę do dr Z na 11:20. Niech mnie tam obejrzy dokładnie i powie, co się dzieje
Termin mam na czwartek, a jeszcze przecież może się przeciągnąć, więc spokojnie. Wszystko w swoim czasie. Na pewno się dowiecie jak się rozpakujemy
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Mam pytanie do dziewczyn które mają mutacje mthfr. Właśnie odebrałam wyniki i wyszło mi ze C677T ujemny a A 1298C dodatni w układzie heterozygotycznym, mam się tym przejmować ??
-
polopiryna wrote:Nie
Właśnie udało mi się wcisnąć na wizytę do dr Z na 11:20. Niech mnie tam obejrzy dokładnie i powie, co się dzieje
Termin mam na czwartek, a jeszcze przecież może się przeciągnąć, więc spokojnie. Wszystko w swoim czasie. Na pewno się dowiecie jak się rozpakujemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dobra wiadomość ze mam dwa mrozaczki.Także sierpień robie histeroskopie i we wrześniu wracam po malucha.Trochę mię pociesza fakt ze mam po co wracac.
Miłego dnia dziewczęta.Lura82, Makumba, nadziejka88, Lotta84, asiastokrota, Izaura, Asia08, Gosia321, eni33, Storczyki, polopiryna, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Polopiryna chyba musisz co rano nam sie tu meldowac
Na nowe bobasy czekamy jak na swoje wiec wiesz... tez sie stresujemy.
Ona menopur mozesz zacząć brac dopiero jak wystapi krwawienie. Tak jak pisze nadziejka. Pierwszy monitoring 7 dnia brania menopuru czyli po 6 dawkach przyjetych.
Halszka wynik najlepiej skonsultować z lekarzem. Ja mam mutacje C667t hetero i miałam zalecone tylko kwas foliowy metylowany. Jest tu gdzieś watek o mutacjach to poczytaj. Ogólnie heterozygota z tego co mi mowila genetyk jest malo grozna.
Zbdaj jeszcze homocysteine, nawet w artemidzie. Przy staraniach powinna byc ponizej 8.
Od siebie dodam, ze powinnas brac : metylowana forme kwasu foliowego, metylowana wit b6 i b12. Bo przy naszych mutacjach zwykle wit sa " trujące" dla organizmu i zle sie wchlaniaja. Jak zajdziesz w ciaze to dobrze jest brac chociaż akard.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 10:36
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Podpinam się pod Lurę, Polopiryna i Asia08 - meldujcie się co jakiś czas
Ena, wyniki Twojego męża będą tak samo wzorowe.
Malawiki SUPER![email protected] lubi tę wiadomość
-
Malawiki to jest bardzo dobra wiadomość, cieszę się razem z Tobą
[email protected] lubi tę wiadomość