Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Nie zaspała
miałam napisać ale sobie pomyślałam Eni chciała być pierwsza to nie będę się wyrywać
Oja to sie wyrwałamsorki Eni
e_mil_ka, eni33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nic nie szkodzi ja to dlugo spie a wtedy to nie moglam i naspalam.
-
Hejka
Mam może trochę głupie pytanie ale chciałam się was spytać jak to jest z tym bólem piersi? Raz jest od razu po owulacji a raz przychodzi dopiero przed miesiączka. .. dr mówił mi kiedyś ze jak bolą od razu po owu tzn ze owu była ładna a jak nie bolą to słabsza. Ale ostatnio nie miałam bólu a progesterom ponad 30:|i zglupialam troche
Ana to rzeczywiście masz skarb w domu, tylko pozazdrościć
Halszka a to będzie Twoja pierwsza IUI? Mnie pewnie też czeka także jak juz będziesz po wizycie to podziel sie tokiem postępowania i ogólnie wrażeniami. Mi na ostatniej wizycie dr W mówił ze u nich IUI robią z 30procentową skutecznoscia, ale mi sie wydaje ze ta wartość jest mocno przeszacowana
Miłego dnia wszystkim:) -
hej dziewczyny ja zaszalalm aż mam wyrzuty odnosnie cukru 95 Ale co jak nie jadłam o 22 dostałam taki boli żołądka i wzdec że nie mogłam a teraz dopiero wstałam taka przerwa
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
mag87 wrote:Hejka
Mam może trochę głupie pytanie ale chciałam się was spytać jak to jest z tym bólem piersi? Raz jest od razu po owulacji a raz przychodzi dopiero przed miesiączka. .. dr mówił mi kiedyś ze jak bolą od razu po owu tzn ze owu była ładna a jak nie bolą to słabsza. Ale ostatnio nie miałam bólu a progesterom ponad 30:|i zglupialam troche
Halszka a to będzie Twoja pierwsza IUI? Mnie pewnie też czeka także jak juz będziesz po wizycie to podziel sie tokiem postępowania i ogólnie wrażeniami. Mi na ostatniej wizycie dr W mówił ze u nich IUI robią z 30procentową skutecznoscia, ale mi sie wydaje ze ta wartość jest mocno przeszacowana
Miłego dnia wszystkim:)
Mnie nigdy piersi nie bolały.
Tak, 30 % to byłby piękny wynikCzaruś z tego lekarza
Miłego dnia
-
mag87 wrote:Hejka
Miłego dnia wszystkim:)
Mi jak piersi balały od razu od terminu owu to okazywało się że mam torbiel.Zazwyczaj bola tak na tydzien przed @i wtedy wiem,że owu ok.
Myśle,że u każdej z nas może być inaczej. -
Makumba wrote:Ana rodzisz??
Makumba, Asia08, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
Jupi piątunio piąteczek i jeszcze poniedziałek do pracy i zaczynam dwutygodniowy urlop
a i jutro jedziemy po narożnik do salonu już z radości skacze do sufitu.
Makumba, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana na co czekasz? Szalona.
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jupi piątunio piąteczek i jeszcze poniedziałek do pracy i zaczynam dwutygodniowy urlop
a i jutro jedziemy po narożnik do salonu już z radości skacze do sufitu.
Urlop też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 17:06
e_mil_ka lubi tę wiadomość