Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Małgoś Ty już nie myśl tylko działajcie, u Was wiek odgrywa dużą rolę. Zaczynaj się suplementować na jajka
i do dzieła. Kasę zawsze się na to wytrzaśnie. To forum jest przykładem, czasem dziewczyny mnie tu zadziwiają determinacją i nawet nie piszczą za bardzo przez koszty.
Także ten...
Się wymądrzam z rana. Jak to by powiedziała Asiastokrotka
Karcia jeśli chodzi o otwieranie biznesu z salą to zależy czy będziecie mieć swoją kuchnię czy catering..musisz zrobić listę .. jeśli swoja kuchnia to przejdz się do sanepidu i dowiedz się jakie wymogi trzeba spełniać bądź wyszukaj w necie.. latania jest mało ale zanim otworzysz to lokal musi przejść przez sanepid..asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Ana zobacz na moj suwaczek
Jestem jestem, podczytuje, tylko widzisz sama nic mądrego nie mam do powiedzenia
Karcia nooo wlasny biznes założyć to najmniejszy problem. Ale potem ciągnąć ten kram to inna sprawa. Czasem mam wrażenie, ze wolalabym pracować dla kogoś. Szczególnie teraz, mialabym zwolnienie i wszystko w d... a tak ciągle w głowie co jeszcze trzeba zrobic ??? A jak nie pracuje to i kasy nie mam. ( tzn marne grosze z zus ale dobre i to)e_mil_ka, malgos741, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Cześć wszystkim. Ana faktycznie odsypiam zawsze w weekend
a wczoraj poszłam późno spać bp mój maz chyba do 1 w nocy hałasował na górze. A to cos pilowal a to wiercił. Ale garderoba skończona jeszcze tylko szyby na półki musimy zamówić. Pięknie zrobił i tak jak chciałam półeczki z ledami. Jak ja uwielbiam dziewczyny te światełka. Wszędzie bym je montowała. Nawet kupiłam drążek do wieszania ubrań taki specjalny żeby się świecił
. Zaraz zmykamy na zakupy.
Nasz pies przechodzi depresje bo wszyscy wyjechali i brakuje członków stada. Całą nic spał w moich nogach a rano nawet nie wyszedł na siku.
Makumba u mnie rano oczywiście termometr zaliczony ale tak byłam zaspana że już telefonu nie szukałam i dalej kimaana1122, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Małgoś Ty już nie myśl tylko działajcie, u Was wiek odgrywa dużą rolę. Zaczynaj się suplementować na jajka
i do dzieła. Kasę zawsze się na to wytrzaśnie. To forum jest przykładem, czasem dziewczyny mnie tu zadziwiają determinacją i nawet nie piszczą za bardzo przez koszty.
Także ten...
Się wymądrzam z rana. Jak to by powiedziała Asiastokrotkaczka mi sie przez ciebie
spać nie mogę
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Mam nadzieję że będzie ładna bo jutro zamierzam iść na działkę i złapać słońca..
a za godzinkę do drugiej roboty w trasę ..i wesele.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Toż ładnie jest dzisiaj ciepło. Nie pada. A mnie dziś cycki wybuchną o matulu. Dobra idę dalej sprzątać bo znajomi mają wpaść o 18. Aaa i w poniedzielek jedziemy zamówić narożnik do salonu bo już wybraliśmy i szafkę pod telewizor. A ja dziś kupiłam w końcu strój kąpielowy
chociaż nie wiem po co no ale kupiłam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu
. Szyby do garderoby już zamontowane
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Nie mogę się doczekać wizyty,ktora wypada w 20 dc z marvelonem.Jestem taka zielona w in vitro,zastanawiam się jak lekarz rozpisze mi kolejne leki, jak długo bede brała gonapeptyl i co dalej.
Podpowiedzcie Kochane jak to dokładnie u Was wygladało?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Urodziłam dziś. Synuś ma 54 cm i wazy 3200g
asiastokrota, e_mil_ka, mag87, Makumba, Lotta84, Lura82, Asia08, Gosia321, TERA83, Izaura, eni33, sonia86, malgos741, leo, Storczyki, Halszka112, Karcia, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Ana GRATULACJE kochana, miałaś racje co do sprzątania męża
Dużo zdrówka dla maleństwa i ciebie. Gratulacje również dla tatusia
Napis z później coś więcej
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana chyba żartujesz. Ale jeśli mówisz poważnie to gratulacje
czy to nie Makumba miała być pierwsza? Ale jaja
Jak się ogarniecie i dojdziesz do sobie napisz nam szczegóły. Wszystkiego dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 16:26
-
Lura82 wrote:Makumba słucha sie suwaczka i seksuje sie z mężem od rana haha sorki ale nie mogłam sie powstrzymać
Jestem jestem, podczytuje, tylko widzisz sama nic mądrego nie mam do powiedzenia
Karcia nooo wlasny biznes założyć to najmniejszy problem. Ale potem ciągnąć ten kram to inna sprawa. Czasem mam wrażenie, ze wolalabym pracować dla kogoś. Szczególnie teraz, mialabym zwolnienie i wszystko w d... a tak ciągle w głowie co jeszcze trzeba zrobic ??? A jak nie pracuje to i kasy nie mam. ( tzn marne grosze z zus ale dobre i to)Pamiętam, że śmiałam się z tego opisu u Asi m-b.
Jestem taaaka ociężała... Ale nie powiem, myślę o seksie i załamka jeszcze z tym połogiem
Mądrego od razuLura82 lubi tę wiadomość