Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba, Lotta dzięki

A ja dzisiaj po wizycie. I chyba u mnie cykl bezowulacyjny ... bo nie wierzę abym miała owulację w 10-11 dniu. Nic nie czułam. Kurde mam nadzieję, że teraz mi się nic nie poprzestawia i miesiączkę dostanę w terminie bo pokrzyżuje to moje plany na HSG.
-
ana1122 wrote:Asia jak tam dajesz sobie radę z mała? Grzeczna jest?Dużo placze.? Jak ty się czujesz?
Powoli dochodze do siebie. Odkrylam, ze tantum rosa i codipar maja w swoim skladzie powidon, ktory na mnie dziala (chociaz nie wiem co to
). 
Mala, spi albo je i tak w kolko.
Nie placze duzo (tfu tfu). Dzisiaj byla polozna i mamy 2800g. 
W ogole to za duzo mleka produkuje. Cycki mam czasem jak balony i ciezkie jak kula armatnia haha.
malgos741, Makumba, leo, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś

ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 21:04
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Może to jakieś powidła?Asia08 wrote:Powoli dochodze do siebie. Odkrylam, ze tantum rosa i codipar maja w swoim skladzie powidon, ktory na mnie dziala (chociaz nie wiem co to
). 
Mala, spi albo je i tak w kolko.
Nie placze duzo (tfu tfu). Dzisiaj byla polozna i mamy 2800g. 
W ogole to za duzo mleka produkuje. Cycki mam czasem jak balony i ciezkie jak kula armatnia haha.
albo jakiś narkotyk 
Hurra 2800 g
To ją nakarmiłaś! I kupa
Jak to mi lekarz ostatnio powiedział: kiszka stolcowa pełna 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 21:13
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość

-
Ważne że macie jakiś plan i skupicie się na swoich rzeczach. Szkoda trochę ale jak zysku Nie ma to Nie ma co na sile ciągnąćmalgos741 wrote:Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś

ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Może to jakieś powidła?
albo jakiś narkotyk 
Hurra 2800 g
To ją nakarmiłaś! I kupa
Jak to mi lekarz ostatnio powiedział: kiszka stolcowa pełna 
Mysle, ze narkotyk bo tylko 7 dni mozna chyba przyjmowac.
Nooo najedzona byla konkretnie.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Mam dwa biznesy..jeden już długoi tam pracuję drugi otworzyłam w maju 2017 i latam tam cały czas... długa historia..Makumba wrote:Małgoś jakiego latania?
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Zaklad fryzjerski zamykasz ?malgos741 wrote:Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś

ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
nie ten zostaje w tym jestem dobra..i mam dużo pracy.Gosia321 wrote:Zaklad fryzjerski zamykasz ?
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
po sezonie weselnym ..myślę o październiku..Makumba wrote:Małgoś, wlasnie, a Wy jak z sytuacją? Coś się w końcu zacznie dziać? Kiedy zaczynacie stymulację?
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Karcia no wiesz co? Kwestia wiedzy. Spisujesz na kartce i lecisz wg schematu. Odwagi dziewczyno, czy Ci wszyscy przedsiębiorcy to tzw. mózgi?Karcia wrote:malgos powiedz mi czy zeby zalozyc wlasby biznes to duzo jest latania w sensie zalatwiania papierow? marzy mi sie otwozenie wlasnej sali na imprezy ale wydaje mi sie ze te sanepidy , zezwolenia nie sa na moja glowe
Karcia lubi tę wiadomość

-
Małgoś Ty już nie myśl tylko działajcie, u Was wiek odgrywa dużą rolę. Zaczynaj się suplementować na jajkamalgos741 wrote:po sezonie weselnym ..myślę o październiku..
i do dzieła. Kasę zawsze się na to wytrzaśnie. To forum jest przykładem, czasem dziewczyny mnie tu zadziwiają determinacją i nawet nie piszczą za bardzo przez koszty.
Także ten...
Się wymądrzam z rana. Jak to by powiedziała Asiastokrotka
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość

-
Emilka ma dziś wolne to sobie odsypia. A ty co tak z ranaMakumba wrote:Emilka PIERWSZA !!!!!!!
Ale bez termometru
❤️
e_mil_ka lubi tę wiadomość