Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba, Lotta dzięki
A ja dzisiaj po wizycie. I chyba u mnie cykl bezowulacyjny ... bo nie wierzę abym miała owulację w 10-11 dniu. Nic nie czułam. Kurde mam nadzieję, że teraz mi się nic nie poprzestawia i miesiączkę dostanę w terminie bo pokrzyżuje to moje plany na HSG. -
ana1122 wrote:Asia jak tam dajesz sobie radę z mała? Grzeczna jest?Dużo placze.? Jak ty się czujesz?
Powoli dochodze do siebie. Odkrylam, ze tantum rosa i codipar maja w swoim skladzie powidon, ktory na mnie dziala (chociaz nie wiem co to).
Mala, spi albo je i tak w kolko.Nie placze duzo (tfu tfu). Dzisiaj byla polozna i mamy 2800g.
W ogole to za duzo mleka produkuje. Cycki mam czasem jak balony i ciezkie jak kula armatnia haha.malgos741, Makumba, leo, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś
ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 21:04
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia08 wrote:Powoli dochodze do siebie. Odkrylam, ze tantum rosa i codipar maja w swoim skladzie powidon, ktory na mnie dziala (chociaz nie wiem co to
).
Mala, spi albo je i tak w kolko.Nie placze duzo (tfu tfu). Dzisiaj byla polozna i mamy 2800g.
W ogole to za duzo mleka produkuje. Cycki mam czasem jak balony i ciezkie jak kula armatnia haha.albo jakiś narkotyk
Hurra 2800 gTo ją nakarmiłaś! I kupa
Jak to mi lekarz ostatnio powiedział: kiszka stolcowa pełna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 21:13
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś
ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..malgos741 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Może to jakieś powidła?
albo jakiś narkotyk
Hurra 2800 gTo ją nakarmiłaś! I kupa
Jak to mi lekarz ostatnio powiedział: kiszka stolcowa pełna
Mysle, ze narkotyk bo tylko 7 dni mozna chyba przyjmowac.
Nooo najedzona byla konkretnie.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Małgoś jakiego latania?
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Ana myślałam o Tobie czy się przypadkiem nie rozpakowałaś
ps. zamykam biznes ten w którym byłaś..jeszcze 2,5 miesiąca i koniec latania..skupiam się na swojej robocie i męża..Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Zaklad fryzjerski zamykasz ?
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Makumba wrote:Małgoś, wlasnie, a Wy jak z sytuacją? Coś się w końcu zacznie dziać? Kiedy zaczynacie stymulację?
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Karcia wrote:malgos powiedz mi czy zeby zalozyc wlasby biznes to duzo jest latania w sensie zalatwiania papierow? marzy mi sie otwozenie wlasnej sali na imprezy ale wydaje mi sie ze te sanepidy , zezwolenia nie sa na moja glowe
Karcia lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:po sezonie weselnym ..myślę o październiku..
i do dzieła. Kasę zawsze się na to wytrzaśnie. To forum jest przykładem, czasem dziewczyny mnie tu zadziwiają determinacją i nawet nie piszczą za bardzo przez koszty.
Także ten...
Się wymądrzam z rana. Jak to by powiedziała Asiastokrotkamalgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Emilka PIERWSZA !!!!!!!
Ale bez termometru
❤️e_mil_ka lubi tę wiadomość