X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotta - powodzenia w trakcie stymulacji

Lotta , Ena- ja też z Generałów. Teraz mieszkam poza Olsztynem, ale do końca studiów to na Kleeberga :) Kto wie, może kiedyś nawet mijałyśmy sie na ulicy

Gosia- a do kogo idziesz na wizyte w Invicie? Czy tam jest taki sam sposób przyjmowania jak w naszej Artemidzie tzn każdego dnia inny lekarz czy masz swojego i tylko On Cie prowadzi. Moja szwagierka była u jakiejs Pani Doktor, i była bardzo z niej zadowolona, ale nazwiska kurcze nie pamiętam. W każdym razie powodzenia! Czekamy na relacje z wizyty! Mam nadzieje, że zmiana kliniki w Twoim przypadku będzie super decyzją, zakończoną małą Balbinką ;)

Lotta84, Gosia321 lubią tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia to teraz tak dla odmiany poproszę o miłą wróżbę ;)

klz96iye30cupjne.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena po ciąży biochemicznej i mnie dr Z kazał odczekać miesiąc. Dziewczyny wydmy piękne mimo że wiało jak na Uralu i za ciepło niby nie było a tak nas gęby od słońca szczypią że masakra. Nawet się trochę poopalaliśmy.

Gosia321, asiastokrota, mag87 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    A co juz masz go dosc :) poczekaj az dojda nastepne do bedzie czad.
    Ja przyznam ze przy 1 podejsciu pod koniec juz plakalam przy zastrzykach na brzuchu juz nie bylo miejsca zeby wbijac igly i kazdy nastepny bolal bardziej. Ale to chyba tez byl stres zwiazany z cala procedura i chyba taki sposob na rozladowanie Przy kolejnych juz bylo inaczej :)
    Kochana pamietaj ze kazdy zastrzyk przybliza cie do upragnionego dziecka :)
    Wiem za każdym razem,co mam zrobić myślę wbic muszę by mieć dziecko.
    Wstałam z bólem pod łopatka promieniujacym na całą rękę nie wiem co jest czy to nerwowobo czy Naciagnelam.Chyba nie powinnam ale biorę przeciwbolowe leki.

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:
    Lotta - powodzenia w trakcie stymulacji

Lotta , Ena- ja też z Generałów. Teraz mieszkam poza Olsztynem, ale do końca studiów to na Kleeberga :) Kto wie, może kiedyś nawet mijałyśmy sie na ulicy

Gosia- a do kogo idziesz na wizyte w Invicie? Czy tam jest taki sam sposób przyjmowania jak w naszej Artemidzie tzn każdego dnia inny lekarz czy masz swojego i tylko On Cie prowadzi. Moja szwagierka była u jakiejs Pani Doktor, i była bardzo z niej zadowolona, ale nazwiska kurcze nie pamiętam. W każdym razie powodzenia! Czekamy na relacje z wizyty! Mam nadzieje, że zmiana kliniki w Twoim przypadku będzie super decyzją, zakończoną małą Balbinką ;)
    Na konsultacje jestesmy umowieni do dr Glodka nie wiem nie znam nie oceniam. Choc jesli sie zdrcydujemy na ta klinike to napewno zapisze sie do dr Hajdusianka duzo dobrego na jego temat slyszalam. Podobno jest tak ze kazdego dnia inny lekarz ale tak jest jesli sie nie uprzesz ze chcesz isc do swojego. A ze ja uparciuch to problemu nie bedzie :)
    Ale nie wiem czy zdecydujemy sie na Gdansk prawda jest taka ze jedziemy bo konsultacja jest za free wiec szkoda nie skorzystac i nie poznac opini innego lekarza na temat naszego przypadku.
    Ale bardziej jestem za decyzja na Novum w Warszawie tam jedziemy w sierpniu lub wrzesniu
    I decyzje podejme dopiero po obu konsultacjach i uslyszeniu planu dzialania ewentualnych badan i wizyt u specjalisty
    W Warszawie jest Lewandowski od kiepskich przypadkow choc mam nadzieje ze nie bedziemy az tak kiepskim przypadliem ze do niego nas przekieruja. Ogolnie chcem sie zapisac do Zamory

asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Ena po ciąży biochemicznej i mnie dr Z kazał odczekać miesiąc. Dziewczyny wydmy piękne mimo że wiało jak na Uralu i za ciepło niby nie było a tak nas gęby od słońca szczypią że masakra. Nawet się trochę poopalaliśmy.
    Tak wydmy cudowne :) nam tak sie spodobaly ze stwierdzilismy ze wracamy plaza a akurat pogoda sie poprawila :) niestety po przejsciu 2 kilometrow zaczol lac deszcz burza na maksa a do parku nie bylo jak wejsc bo ogrodzony. Ale milo to wspominam na zdjeciach parenascie piorunow udalo mi sie zlapac. I po powrocie krupnik z goraca hernata byl mega hehe takie urwanie filmu ze ani ja ani emek nie wiedzielismy kiedy i jak zasnelismy :)

e_mil_ka lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:
    Gosia to teraz tak dla odmiany poproszę o miłą wróżbę ;)
    No mila zawsze prosze bardzo kochana :) dawno tu u nas naturalnego cudu nie bylo a Tera sie zaraz rozpakuje wiec moze bierz sie do roboty kochana z mezem w sypialni co by jej brzuch z naturalsa przejac :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    No my tu specjalnie jej nie mowilysmy ile trzeba odczekac zeby pozytywnie myslala. A Emilka pach i powiedziala :)

asiastokrota lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Wiem za każdym razem,co mam zrobić myślę wbic muszę by mieć dziecko.
    Wstałam z bólem pod łopatka promieniujacym na całą rękę nie wiem co jest czy to nerwowobo czy Naciagnelam.Chyba nie powinnam ale biorę przeciwbolowe leki.
    Hmm przy pierwszym podejsciu tez mialam takie bole calej reki albo calej nogi jak bralam gonapeptyl.
    Apap mozesz bezpiecznie brac ibuprom w odstawke i wszystkie leki na ibuprofenie
    Mozna tylko paracetamol

gann3e3kewa6j1el.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki. :)

Ena, czy jak karmilas maka przez te kapturki, to i tak czulas bol sutka? Bo ja czuje, mniejszy niz bezposrednio, ale czuje.

Trzymam kciuki za sobote. Musi byc dobrze. :)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, ale Ci zazdroszcze urlopu. Mimo, ze nue pracuje, to mam ochote na urlop. A tu nas Grunwald ominie w tym roku nawet. Za rok z malutka na pewno pojedziemy. :)

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • TERA83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie, która kupiła wózek Camarelo bo już nie pamiętam. Teraz mam ochotę na ten model i chciałabym zobaczyć jakieś dodatkowe fotki zrobione plisss

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Hmm przy pierwszym podejsciu tez mialam takie bole calej reki albo calej nogi jak bralam gonapeptyl.
    Apap mozesz bezpiecznie brac ibuprom w odstawke i wszystkie leki na ibuprofenie
    Mozna tylko paracetamol
    A ja na jakikolwiek ból to tylko ibuprom Apap za słaby dla mnie.paracetamol mam ale czy na taki ból pomoze

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • mag87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    No mila zawsze prosze bardzo kochana :) dawno tu u nas naturalnego cudu nie bylo a Tera sie zaraz rozpakuje wiec moze bierz sie do roboty kochana z mezem w sypialni co by jej brzuch z naturalsa przejac :)

Gosia ostatnio kolejny krok poczyniony- maca zakupiona i trzeba brać się do roboty:)

Gosia321 lubi tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    No my tu specjalnie jej nie mowilysmy ile trzeba odczekac zeby pozytywnie myslala. A Emilka pach i powiedziala :)

Sorki :( nie pomyślałam :(

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    A ja na jakikolwiek ból to tylko ibuprom Apap za słaby dla mnie.paracetamol mam ale czy na taki ból pomoze
    Nie masz wyjscia przed ciaza i w trakcie ciazy tylko apap i paracetamol

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:
    Gosia ostatnio kolejny krok poczyniony- maca zakupiona i trzeba brać się do roboty:)
    Bierz sie bierz a raczej bierzcie z mezem bo nam tu sie brzuchy do odebrania namnozyly :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Sorki :( nie pomyślałam :(
    No nie gniewamy sie :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Czesc dziewczynki. :)

Ena, czy jak karmilas maka przez te kapturki, to i tak czulas bol sutka? Bo ja czuje, mniejszy niz bezposrednio, ale czuje.

Trzymam kciuki za sobote. Musi byc dobrze. :)

Ja nie karmiłam przez kapturki. Zakupiłam jakieś, ale Zuzka nie zaakceptowała. Ja polecałam osłony Medeli na sutki i brodawki - to plus Purelan = zdziałało cuda.
    Jakoś tak wczoraj się wyryczałam, pobiłam z myślami i dzisiaj jakoś dziwnie spokojna jestem. Czekam, co mi los przyniesie.

Terra ja mam Camarello Eos, ale tylko spacerówkę.

Emilka - też bym polatała po wydmach z Wami :-)

Gosia321 - oby jakiś super lekarz się znalazł i rozszyfrował Wasz przypadek.

e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość

• eve87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Eve a jak wizyta twojej koleżanki?
    Dalej nic nie wie, na usg nic nie widać. Ani ciąży, ani ciąży pozamacicznej. Ma dalej sorawdzać betę do poniedziałku czy wzrośnie jeszcze.

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ