Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta - powodzenia w trakcie stymulacji
Lotta , Ena- ja też z Generałów. Teraz mieszkam poza Olsztynem, ale do końca studiów to na KleebergaKto wie, może kiedyś nawet mijałyśmy sie na ulicy
Gosia- a do kogo idziesz na wizyte w Invicie? Czy tam jest taki sam sposób przyjmowania jak w naszej Artemidzie tzn każdego dnia inny lekarz czy masz swojego i tylko On Cie prowadzi. Moja szwagierka była u jakiejs Pani Doktor, i była bardzo z niej zadowolona, ale nazwiska kurcze nie pamiętam. W każdym razie powodzenia! Czekamy na relacje z wizyty! Mam nadzieje, że zmiana kliniki w Twoim przypadku będzie super decyzją, zakończoną małą Balbinką
Lotta84, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Ena po ciąży biochemicznej i mnie dr Z kazał odczekać miesiąc. Dziewczyny wydmy piękne mimo że wiało jak na Uralu i za ciepło niby nie było a tak nas gęby od słońca szczypią że masakra. Nawet się trochę poopalaliśmy.
Gosia321, asiastokrota, mag87 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:A co juz masz go dosc
poczekaj az dojda nastepne do bedzie czad.
Ja przyznam ze przy 1 podejsciu pod koniec juz plakalam przy zastrzykach na brzuchu juz nie bylo miejsca zeby wbijac igly i kazdy nastepny bolal bardziej. Ale to chyba tez byl stres zwiazany z cala procedura i chyba taki sposob na rozladowanie Przy kolejnych juz bylo inaczej
Kochana pamietaj ze kazdy zastrzyk przybliza cie do upragnionego dziecka
Wstałam z bólem pod łopatka promieniujacym na całą rękę nie wiem co jest czy to nerwowobo czy Naciagnelam.Chyba nie powinnam ale biorę przeciwbolowe leki. -
mag87 wrote:Lotta - powodzenia w trakcie stymulacji
Lotta , Ena- ja też z Generałów. Teraz mieszkam poza Olsztynem, ale do końca studiów to na KleebergaKto wie, może kiedyś nawet mijałyśmy sie na ulicy
Gosia- a do kogo idziesz na wizyte w Invicie? Czy tam jest taki sam sposób przyjmowania jak w naszej Artemidzie tzn każdego dnia inny lekarz czy masz swojego i tylko On Cie prowadzi. Moja szwagierka była u jakiejs Pani Doktor, i była bardzo z niej zadowolona, ale nazwiska kurcze nie pamiętam. W każdym razie powodzenia! Czekamy na relacje z wizyty! Mam nadzieje, że zmiana kliniki w Twoim przypadku będzie super decyzją, zakończoną małą Balbinką
Ale nie wiem czy zdecydujemy sie na Gdansk prawda jest taka ze jedziemy bo konsultacja jest za free wiec szkoda nie skorzystac i nie poznac opini innego lekarza na temat naszego przypadku.
Ale bardziej jestem za decyzja na Novum w Warszawie tam jedziemy w sierpniu lub wrzesniu
I decyzje podejme dopiero po obu konsultacjach i uslyszeniu planu dzialania ewentualnych badan i wizyt u specjalisty
W Warszawie jest Lewandowski od kiepskich przypadkow choc mam nadzieje ze nie bedziemy az tak kiepskim przypadliem ze do niego nas przekieruja. Ogolnie chcem sie zapisac do Zamoryasiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ena po ciąży biochemicznej i mnie dr Z kazał odczekać miesiąc. Dziewczyny wydmy piękne mimo że wiało jak na Uralu i za ciepło niby nie było a tak nas gęby od słońca szczypią że masakra. Nawet się trochę poopalaliśmy.
nam tak sie spodobaly ze stwierdzilismy ze wracamy plaza a akurat pogoda sie poprawila
niestety po przejsciu 2 kilometrow zaczol lac deszcz burza na maksa a do parku nie bylo jak wejsc bo ogrodzony. Ale milo to wspominam na zdjeciach parenascie piorunow udalo mi sie zlapac. I po powrocie krupnik z goraca hernata byl mega hehe takie urwanie filmu ze ani ja ani emek nie wiedzielismy kiedy i jak zasnelismy
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Gosia to teraz tak dla odmiany poproszę o miłą wróżbę
dawno tu u nas naturalnego cudu nie bylo a Tera sie zaraz rozpakuje wiec moze bierz sie do roboty kochana z mezem w sypialni co by jej brzuch z naturalsa przejac
-
e_mil_ka wrote:Ena po ciąży biochemicznej i mnie dr Z kazał odczekać miesiąc. Dziewczyny wydmy piękne mimo że wiało jak na Uralu i za ciepło niby nie było a tak nas gęby od słońca szczypią że masakra. Nawet się trochę poopalaliśmy.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Wiem za każdym razem,co mam zrobić myślę wbic muszę by mieć dziecko.
Wstałam z bólem pod łopatka promieniujacym na całą rękę nie wiem co jest czy to nerwowobo czy Naciagnelam.Chyba nie powinnam ale biorę przeciwbolowe leki.
Apap mozesz bezpiecznie brac ibuprom w odstawke i wszystkie leki na ibuprofenie
Mozna tylko paracetamolBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Czesc dziewczynki.
Ena, czy jak karmilas maka przez te kapturki, to i tak czulas bol sutka? Bo ja czuje, mniejszy niz bezposrednio, ale czuje.
Trzymam kciuki za sobote. Musi byc dobrze.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka, ale Ci zazdroszcze urlopu. Mimo, ze nue pracuje, to mam ochote na urlop. A tu nas Grunwald ominie w tym roku nawet. Za rok z malutka na pewno pojedziemy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny wybaczcie, która kupiła wózek Camarelo bo już nie pamiętam. Teraz mam ochotę na ten model i chciałabym zobaczyć jakieś dodatkowe fotki zrobione plisss
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Gosia321 wrote:Hmm przy pierwszym podejsciu tez mialam takie bole calej reki albo calej nogi jak bralam gonapeptyl.
Apap mozesz bezpiecznie brac ibuprom w odstawke i wszystkie leki na ibuprofenie
Mozna tylko paracetamol -
Gosia321 wrote:No mila zawsze prosze bardzo kochana
dawno tu u nas naturalnego cudu nie bylo a Tera sie zaraz rozpakuje wiec moze bierz sie do roboty kochana z mezem w sypialni co by jej brzuch z naturalsa przejac
Gosia ostatnio kolejny krok poczyniony- maca zakupiona i trzeba brać się do roboty:)Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:A ja na jakikolwiek ból to tylko ibuprom Apap za słaby dla mnie.paracetamol mam ale czy na taki ból pomozeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Gosia ostatnio kolejny krok poczyniony- maca zakupiona i trzeba brać się do roboty:)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Czesc dziewczynki.
Ena, czy jak karmilas maka przez te kapturki, to i tak czulas bol sutka? Bo ja czuje, mniejszy niz bezposrednio, ale czuje.
Trzymam kciuki za sobote. Musi byc dobrze.
Ja nie karmiłam przez kapturki. Zakupiłam jakieś, ale Zuzka nie zaakceptowała. Ja polecałam osłony Medeli na sutki i brodawki - to plus Purelan = zdziałało cuda.
Jakoś tak wczoraj się wyryczałam, pobiłam z myślami i dzisiaj jakoś dziwnie spokojna jestem. Czekam, co mi los przyniesie.
Terra ja mam Camarello Eos, ale tylko spacerówkę.
Emilka - też bym polatała po wydmach z Wami
Gosia321 - oby jakiś super lekarz się znalazł i rozszyfrował Wasz przypadek.e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość