Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Tera jak się dziś obudziłam, pierwsze co, to o Tobie pomyślałam. A tu Twoj wózek
Bardzo ladny. My najbardziej chcielibyśmy sama gondole, cos ladnego i taniego, a potem spacerowke juz bardziej " wypasiona". W zestawach 2w1 spacerowki wydaja mi sie ciezkie. Tylko ciężko znaleźć samą gondole.
Gdzie sie podzialy rozpakowane mamuśki? Wszystko u Was ok ?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lotta84 wrote:Cześć Wszystkim!
Kiedy,na jakiej wizycie trzeba być przyszykowanym na większą płatność, przed samą punkcją,transferem czy jeszcze podczas stymulacji?Jak Wy płaciłyscie?
3000 przed punkcja za punkcje i procedury embriologiczne i 1000 zl do koperty za transfer jesli sie nie odbedzie ten 1000 jest zwracanyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ana, wow juz 37?
Slomka, nie bylam. Ale wszystko wskazuje na to, ze to wina tego wedzidelka. Juz mowilam mezowi, ze musimy to zalatwic. Mieli mi dac skierowanie w szpitalu i dupa tylko na bioderka dali.
Ja mam 3 godziby nocnej przerwy w snie za soba, takze tego.Rano tez bylo szalenstwo a teraz jak pora karmienia, to paniusia spi w najlepsze.
Bede zla i ja obudze haha.
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ana, wow juz 37?
Slomka, nie bylam. Ale wszystko wskazuje na to, ze to wina tego wedzidelka. Juz mowilam mezowi, ze musimy to zalatwic. Mieli mi dac skierowanie w szpitalu i dupa tylko na bioderka dali.
Ja mam 3 godziby nocnej przerwy w snie za soba, takze tego.Rano tez bylo szalenstwo a teraz jak pora karmienia, to paniusia spi w najlepsze.
Bede zla i ja obudze haha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 13:36
-
ana1122 wrote:Asia ja swojego muszę budzić na karmienie bo by nic Nie jadł. I Jeszcze Ciężko mu wstać. Więc znalazłam na niego sposób Najpierw pampers i wtedy jest krzyk a potem jedzonko i Tak mu wtedy dobrze że odlatuje do spania
Polozna byla. Dupka rosnie, ale stwierdzila, ze mamy skok rozwojowy.Niby trwa 3 dni, czyli weekend przy cycu.
Edit: i kryzys laktacyjny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 14:28
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny