Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Nic z tego 0,64
ja chyba przyciągam jakieś nieszczęścia
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena przykro mi bo miałam cicha nadzieje ze może to tylko zly początek.
Dobrze ze się nie poddajecie i macie plan na siebie.
W artemidzie ja juz prawie dwa lata i czasami po 4 razy w miesiącu ze juz nawet nie muszę sie przestawiać bo znają moje imię. Troche smutne bo to świadczy o tym ile musimy sie natrudzić
Lotta idziesz ze stymulacja zaraz za ona84, fajnie. Jestesmy z wami !
Ena dzieki ze pytasz. Ja czuje sie coraz lepiej bo mdlosci i śpiączka mi przechodzą. Czekam do wizyty za 4 tyg aby wkroczyć w 2 trymestr i być juz spokojniejsza.
Emilka jak nad morzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 15:22
-
Cześć dziewczyny my wczoraj zlądowalismy do domu o pierwszej w nocy. Po drodze zaliczyliśmy imprezkę u siostry męża. To znaczy mąż zaliczył bo oczywiście ja robiłam za szofera. Nad morzem było wczoraj cudownie. Mam piękną opaleniznę :)ani jednej chmurki nie było na niebie. Od 10 do 16 leżeliśmy o tylko swoje sadełka przekręcaliśmy
Było tyle ludzi że parawany jeden przy drugim.
Nadziejka mnie też już niestety znaja w Art. No nic tak jak Ena mówi że się od nich nie odczepi dopóki nie będzie dzidzi to ja też tak szybko ich nie opuszczę
. Milej niedzieli wszystkim.
asiastokrota, ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Ena przykro mi..ale i tak ładnie zaskoczyło..
Ja po pracowitym tygodniu dziś odpoczywam..zrobiłam sobie salon piękności w domu
Ps myślę o ziołach dr.Lewandowskiego na poprawę amh mam jeszcze 2,5 miesiąca i trzeba zadziałać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 12:31
sonia86 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ena przykro mi..ale i tak ładnie zaskoczyło..
Ja po pracowitym tygodniu dziś odpoczywam..zrobiłam sobie salon piękności w domu
Ps myślę o ziołach dr.Lewandowskiego na poprawę amh mam jeszcze 2,5 miesiąca i trzeba zadziałać ..malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ena przykro mi ze się nie udało. Ale mam przeczucie ze do końca roku w twoim brzuszku zamieszka dzidziuś.
A ja jakoś żyje,wróciłam i Gosia bardzo mnie wspiera-takiej dobrej duszy dawno przy mnie nie bylo.Dziękuję Ci kochana.
U nas badania teraz moje.Musze być pewna że jestem zdrowa zanim wrócę po mrożaczka. Skierowanie na histerkę jest więc około 10 sierpnia będzie zabieg.
Wszystkim mamusiom gratuluję i całuje was gorąco. Nawet jak się nie odzywam to ciągle was czytam.Asia08, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ena przykro mi ze się nie udało. Ale mam przeczucie ze do końca roku w twoim brzuszku zamieszka dzidziuś.
A ja jakoś żyje,wróciłam i Gosia bardzo mnie wspiera-takiej dobrej duszy dawno przy mnie nie bylo.Dziękuję Ci kochana.
U nas badania teraz moje.Musze być pewna że jestem zdrowa zanim wrócę po mrożaczka. Skierowanie na histerkę jest więc około 10 sierpnia będzie zabieg.
Wszystkim mamusiom gratuluję i całuje was gorąco. Nawet jak się nie odzywam to ciągle was czytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 21:06
ona84 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey wam ale pogoda error gdzie te lato?!
Lotta jak samopoczucie?
Wczoraj mnie jajniki pobolewalay za nim zastrzyk zrobiłam.
Od jutra już menopur szybko leci ten czas
Hej.
U mnie wczoraj przyszła @. Poza epizodami bólu głowy to raczej dobrze się czuję. Chciałabym być już po wszystkim,bo im blìżej tym coraz więcęj we mnie niepokoju.Jajniki póki co spokój,nie bolą.Zastrzyki z gonapeptylu zgodnie z planem i w czwartek wizyta w Art.,zastanawiam się od kiedy ja zaczne menopur.
A jak Twoje zdrówko i nastawienie?
-
Gosia pytanie o psychologa zadedykuje Tobie, jesteś obcykana w wielu tematach i na temat lekarzy też, więc jeśli znasz kogoś to prosze daj znać.
-
Halszka112 wrote:Gosia pytanie o psychologa zadedykuje Tobie, jesteś obcykana w wielu tematach i na temat lekarzy też, więc jeśli znasz kogoś to prosze daj znać.
Halszka112 lubi tę wiadomość