Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Pytanko mam znacie moze dobrego psychologa w Ols ??
Izabela Sebastyańska nr tel. 508 134 314 super jest gorąco polecam, przyjmuje u siebie w domu na KołobrzeskiejGosia321, Halszka112 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Halszka moja koleżanka brała chlorellę, ale ile, po co, na co...nie wiem.
Lotta 84 trzeba podziwiać aktywność Ona84. Wiecie jakie ona ma umięśnione nogi!!? Ona brawo brawo.
U mnie dziś kolejny cykl czas start, czyli kolejny cykl=kolejne paranoje. Emilka pamiętam, że z ciebie się tak lało po jednej ciąży biochemicznej. Dziś poznałam ten ból.
Ja dziś zawiozłam CV do jednego pobliskiego przedszkola. Chciałbym pracować z dzidziolami. Mam nadzieję, że iui wypali i jeszcze nie wrócę na rynek pracy, ale może uda się pogodzić i to, i tamto.
Malawiki- Gosia 321 - fajnie, że się tak wspieracie i nadajecie na tych samych falach. Wspólne problemy łączą.
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim. Ena współczuję ale niestety tak to wygląda organizm musi się oczyścić. Ana,Makumba co u Was jak się czujecie? Ja nadal czekam na focie maluchów. Izaura jak tam Twój termin histeroskopii się nie przesunie? Wszystko jak w zegarku? Ja jeszcze nie dostałam @. Ciągle tylko plamienia co dwa trzy dni.
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Halszka moja koleżanka brała chlorellę, ale ile, po co, na co...nie wiem.
Lotta 84 trzeba podziwiać aktywność Ona84. Wiecie jakie ona ma umięśnione nogi!!? Ona brawo brawo.
U mnie dziś kolejny cykl czas start, czyli kolejny cykl=kolejne paranoje. Emilka pamiętam, że z ciebie się tak lało po jednej ciąży biochemicznej. Dziś poznałam ten ból.
Ja dziś zawiozłam CV do jednego pobliskiego przedszkola. Chciałbym pracować z dzidziolami. Mam nadzieję, że iui wypali i jeszcze nie wrócę na rynek pracy, ale może uda się pogodzić i to, i tamto.
Zro
Malawiki- Gosia 321 - fajnie, że się tak wspieracie i nadajecie na tych samych falach. Wspólne problemy łączą.
Brzuch urósł mam nadzieję że od zastrzyków a i siniaka wczoraj zrobilam -
A do nas dotarł dziś wózeczek, z wyglądu jestem mega zadowolona zobaczymy jak się będzie spisywać ale żeby nie było za pięknie to jest problem z jednym drutem unoszącym bok gondoli źle dopasowany i nie można go całkowicie w odpowiednim miejscu ustawić trzeba nagiąć no nic da radę to zrobić ale ...no ale suma sumarum ok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eec5e106999.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/649aa3ef3c98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d50b23c352a7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 20:30
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera fajny ten wózek i spacerowka wcale nie wyglada na wielka jak myslalam.
Tak na marginesie ladna kanapa, a komode pod tv mam taka sama. Sory za podglądanie mieszkania, to zboczenie zawodoweTERA83 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Tera fajny ten wózek i spacerowka wcale nie wyglada na wielka jak myslalam.
Tak na marginesie ladna kanapa, a komode pod tv mam taka sama. Sory za podglądanie mieszkania, to zboczenie zawodoweLura82 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny