Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za wsparcie. Eve to dobre pocieszenie, bo jednak krok dalej niż dotychczas. Ciekawe co teraz zasugeruje dr P. Już mi się nawet ryczeć nie chce - w środę dużo łez wylałam.
Dziewczyny a wiecie może gdzie w Olsztynie jest sklep z dużym wyborem kolczyków antyalergicznych dla dzieci? A może salon kosmetyczny, który mi sprzeda same kolczyki bez przekłuwania? Tak się zaczęło jedno ucho paskudzić Zuzce, że muszę wrócić do tych pierwszych. I kurde złote a tu taki psikus. -
nick nieaktualny
-
Ena smutno mi z twojego powodu. Ale walczymy dalej.&&&
-
Ena wrote:Dziewczyny dzięki za wsparcie. Eve to dobre pocieszenie, bo jednak krok dalej niż dotychczas. Ciekawe co teraz zasugeruje dr P. Już mi się nawet ryczeć nie chce - w środę dużo łez wylałam.
Dziewczyny a wiecie może gdzie w Olsztynie jest sklep z dużym wyborem kolczyków antyalergicznych dla dzieci? A może salon kosmetyczny, który mi sprzeda same kolczyki bez przekłuwania? Tak się zaczęło jedno ucho paskudzić Zuzce, że muszę wrócić do tych pierwszych. I kurde złote a tu taki psikus.
Bycmoze Zuzia jest uczulona na zloto. Sprobuj wlozyc srebrne kolczykiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Ena
Wczoraj na wieczór ból przyszedł,, źle dziś spałam przez to. Myślałam o pogotowiu bo wydechu nie mogłam zrobić bo łapal ból no ale tab. Nie mogę żadnych więc będę brać paracetamol i apapBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć,
Ena bardzo mi przykro,ale wierzę że teraz szybko Ci się uda,w konću coś ruszyło:-)
Ona84 ja dopiero 3 zastrzyki po 1 amp
z gonapeptylu i już boli mi głowa,choć może to tylko zbieg okoliczności.Wspólczuję Ci i oby jak najszybciej się poprawiło.
Ja ciągle biję się z myślami czy i od kiedy brać zwolnienie,mam dość stresującą pracę.Zastanawiam się też nad urlopem,żeby uniknąć komentarzy pracowniczych plotkar.Takie tam soboynie przemyślenia:-)
Miłego dnia Kochane! -
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za wsparcie. Nie ma co się odwracać za siebie. To jest bardzo expressowa ciąża - 6 tydzień i czekam na rozwiązanie hahaaa. Już się oswoiłam z tą myślą. Dr P dokładnie mnie zbadał. Za trzy dni muszę sprawdzić czy spada beta. Ciąża pozamaciczna mało prawdopodobna. Czekam na krwawienie i kolejny cykl na clo i iui.
Ona te bóle u ciebie są niepokojące. Jak się teraz czujesz?
Ana fajny suwak. -
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Asiastokrota a jak tam beta twojej bratowej?
Nic z tego 0,64ja chyba przyciągam jakieś nieszczęścia
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Nic z tego 0,64
ja chyba przyciągam jakieś nieszczęścia
Ja coś czuję, że jutro rozpocznę nowy cykl - już jakąś różowość na papierze widzę.
Dziś pytałam jednej Pani Położnej z Art o rozpoczęcie procedury in vitro w Olsztynie i dała odpowiedź zwrotną, że w sierpniu - zobaczymy.
Malawiki a co u ciebie? Już Cię dawno w naszej metropolii nie widziałam.
Asia08 - jak tam twój mały ssak? Cycek i cycek i końca nie widać?
-
nick nieaktualnyDziś jak byłam w Artemidzie to sobie pomyślałam: "Nie odczepię się od was, dopóki nowy dzieć w mojej rodzinie nie powstanie"
Nadziejka88 - jak się czujesz?
Emilka dziś na jakąś imprezę na plaży ruszacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 21:08
-
Ena, noo dokladnie tak.
Wierzac poloznej, to zostal nam jeszcze tylko jeden dzien mordegi i wszystko sie ustabilizuje. Pozyjemy, zobaczymy.
Te kapturki-oslonki to jednak wybawienie. Troche boli, ale juz nie rycze.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui