Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Dalej nic nie wie, na usg nic nie widać. Ani ciąży, ani ciąży pozamacicznej. Ma dalej sorawdzać betę do poniedziałku czy wzrośnie jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 21:47
-
Ena wrote:Ja nie karmiłam przez kapturki. Zakupiłam jakieś, ale Zuzka nie zaakceptowała. Ja polecałam osłony Medeli na sutki i brodawki - to plus Purelan = zdziałało cuda.
Cos takiego: http://www.medela.pl/dla-mam-karmiacych-piersia/produkty/pielegnacja-piersi/oslony-piersi ?
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:a jaką miała ostatnią betę? Prawidłowo wzrasta? Jezuuu ale się musi denerwować.
ale ma powtarzać betę az dojdzie do 1500-2000 i wtedy isc na usg. Podobno pozamaciczna nie osiąga tak dużych wartości.. No i plamiła znowu, jak się powtórzy to szpital.
-
wózek wybrany, ciekawe jaki będzie na żywo boję się materiałów i kolorów jakie będą w realu ale w razie co jak będzie tragedia można odesłać :)Padło na CAMARELO AVENGER zobaczymy czy będziemy zadowoleni bo ile modeli tyle opinii
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df4fee9a65e5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 23:58
asiastokrota, Gosia321, ana1122, e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Cos takiego: http://www.medela.pl/dla-mam-karmiacych-piersia/produkty/pielegnacja-piersi/oslony-piersi ?
Eve ciekawe jaki będzie scenariusz twojej koleżanki- oby szczęśliwy.
Cześć wszystkimAsia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tera jak się dziś obudziłam, pierwsze co, to o Tobie pomyślałam. A tu Twoj wózek
Bardzo ladny. My najbardziej chcielibyśmy sama gondole, cos ladnego i taniego, a potem spacerowke juz bardziej " wypasiona". W zestawach 2w1 spacerowki wydaja mi sie ciezkie. Tylko ciężko znaleźć samą gondole.
Gdzie sie podzialy rozpakowane mamuśki? Wszystko u Was ok ?TERA83 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hey dzis chyba wkoncu na weekend pogoda ładna będzie
Ten ból u mnie pod łopatka promieniujacy na rękę to nerwowol parę lat temu miałam to i na pogotowie pojechałam ale wtedy ból bym niesamowity.Nasmarowalam maści,pomalowane i dzis owie lepiej:)Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey dzis chyba wkoncu na weekend pogoda ładna będzie
Ten ból u mnie pod łopatka promieniujacy na rękę to nerwowol parę lat temu miałam to i na pogotowie pojechałam ale wtedy ból bym niesamowity.Nasmarowalam maści,pomalowane i dzis owie lepiej:) -
Lura82 wrote:Tera jak się dziś obudziłam, pierwsze co, to o Tobie pomyślałam. A tu Twoj wózek
Bardzo ladny. My najbardziej chcielibyśmy sama gondole, cos ladnego i taniego, a potem spacerowke juz bardziej " wypasiona". W zestawach 2w1 spacerowki wydaja mi sie ciezkie. Tylko ciężko znaleźć samą gondole.
Gdzie sie podzialy rozpakowane mamuśki? Wszystko u Was ok ?
Lura z tego co się orientuję to taką opcję, że kupujesz sobie wszystko oddzielnie mają wózki x-lander. Tylko oni właśnie nastawiają się bardziej na lepsze spacerówki.
Ja mam wózeczek espiro next manhatan. Wersja 2 w 1. Na razie używam gondoli i jestem zaowolonaLura82 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ja odsypiam po nieprzespanych nocach w kazdej wolnej chwili. Ach te cycki chyba każdy ma z nimi problem
Slomka fajny ten wasz wózek hmm dałaś mi do myslenia terazWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 08:32
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lotta84 wrote:Cześć Wszystkim!
Kiedy,na jakiej wizycie trzeba być przyszykowanym na większą płatność, przed samą punkcją,transferem czy jeszcze podczas stymulacji?Jak Wy płaciłyscie? -
Najpierw placi sie za badania i kazda wizyte oddzielnie. Badania i leki to tez dpory koszt. Pierwszy tysiac na 1 wizycie podczas stymulacji wlasciwej. Czyli Ona84 na twojej najbizszej jak juz będziesz miala pierwszy monitoring. Na ostatniej wizycie konczoncej czyli jak bedzie zastrzyk z ovitrelle, placisz za zastrzyk i punkcje oraz transfer. Za transfer placisz tylko gotowka reszta moze byc platna karta22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤