Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka polecam podmyc sie tamtum rose przed sikaniem bo właśniwosci odkazajace u mnie dzięki temu wyniki byly lepsze. Rodzilam u siebie i oczywiście że naturalnie wszystkie szwy czuje cały czas A było ich nie mało po 20 przestali liczyc:-)
-
nadziejka88 wrote:Dzieki ana za rade.
To nieźle cie ponacinali. Teraz odpoczywaj z synkiem u bokuzdrówka dla was....
-
ana1122 wrote:No ostro i Jeszcze miałam bole z krzyża. Ale było minelo:-)
Poje..ne te bóle z krzyża, nie?Jezu, 20 szwów? Poszaleli...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Taki mój urok. Ale naciecia krocza Nie czułam
Bo oni znieczulają. Mi mąż tylko później powiedział, że widział. Aż mi się słabo zrobiło, jak usłyszałam jak to wyglądało.Dziwne, że on nie zemdlał, bo wrażliwy na takie widoki.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:A powiedzcie mi gonapeptyl bierze się do samej punkcji.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 17:14
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Magvit b6, ile dziennie brac
Dziewczyny, ze mną to chyba jest coś nie tak. Ostatnio Emilka mówiła o infekcji to i mnie zaczeło coś tam szczypać. Teraz rozmawiacie o magnezie a ja wczoraj takich skurczy złapałam, że będę jutro musiała iść po magnez.
No Czarownice z Was jak nic! -
A co juz masz go dosc
poczekaj az dojda nastepne do bedzie czad.
Ja przyznam ze przy 1 podejsciu pod koniec juz plakalam przy zastrzykach na brzuchu juz nie bylo miejsca zeby wbijac igly i kazdy nastepny bolal bardziej. Ale to chyba tez byl stres zwiazany z cala procedura i chyba taki sposob na rozladowanie Przy kolejnych juz bylo inaczej
Kochana pamietaj ze kazdy zastrzyk przybliza cie do upragnionego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 18:00
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Dziewczyny, ze mną to chyba jest coś nie tak. Ostatnio Emilka mówiła o infekcji to i mnie zaczeło coś tam szczypać. Teraz rozmawiacie o magnezie a ja wczoraj takich skurczy złapałam, że będę jutro musiała iść po magnez.
No Czarownice z Was jak nic!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤