Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura fajnie ze juz masz termin histero. Ja plamiłam 6 dni. Takie brudy leciały.
Ona84 nie ćwicz juz. Lepiej leżeć plackiem i nie miec do siebie pretensji ze na własne życzenie cos się zepsulo. Kiedy masz pierwszy monitoring?
Emilka a jak twoja @ przyszla juz czy jeszcze straszy nadejściem poprzez plemienia?
Ena wspolczuje zalania przez @.
Terra wózek super i chata tezco ci jeszcze brakuje dla malej?
Eni33 fajnie ze sie dowiecie jutro. A masz jakies przeczucia? Co mówi ten głupi kalendarz chiński? Ciekawe czy to badziewie sie sprawdza?
Makumbe wcielo, chyba mala daje jej popalić
Slomka a jakie szczepienia bierzecie? Powodzenia. -
Izaura ja po pierwszej histeroskopii dostalam antybiotyk ( po 2 nie mialam go) i tak sie złożyło, ze ostatnia dawke przyjelam w Grecji. Jak to u mnie, zawsze pech i dostalam uczulenie (słońce+antybiotyk). Myślę, ze jeżeli nie dostaniesz antybiotyku to spokojnie mozesz jechac nad morze.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nadziejka88 wrote:Izaura fajnie ze juz masz termin histero. Ja plamiłam 6 dni. Takie brudy leciały.
Ona84 nie ćwicz juz. Lepiej leżeć plackiem i nie miec do siebie pretensji ze na własne życzenie cos się zepsulo. Kiedy masz pierwszy monitoring?
Emilka a jak twoja @ przyszla juz czy jeszcze straszy nadejściem poprzez plemienia?
Ena wspolczuje zalania przez @.
Terra wózek super i chata tezco ci jeszcze brakuje dla malej?
Eni33 fajnie ze sie dowiecie jutro. A masz jakies przeczucia? Co mówi ten głupi kalendarz chiński? Ciekawe czy to badziewie sie sprawdza?
Makumbe wcielo, chyba mala daje jej popalić
Slomka a jakie szczepienia bierzecie? Powodzenia. -
Ja krwawilam 7 dni Ale po 3 już byliśmy nad morzem:) na krótki wypoczynek.
Asia A ja muszę się wydoic i potem malemu dac:-) podwójna robota. Ale mały grzeczny:-) jak na razie pfu pfu... więc nie narzekamAsia08, leo, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja chyba jestem skazana na Szpital WOJEWÓDZKI W oLSZTYNIE WOLAŁAM NA miejscu ale dzis od połoznej dowiedziałam się że mój lekarz przenosi się do Wojewódzkiego
hehe no nic zobaczymy, wizyta w piątek więc z nim pogadam.
Nadziejka jeszcze wanienka, termometr i takie tam ...
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nadziejka88 wrote:A co ana nie karmisz cycem?
-
e_mil_ka wrote:Nadziejka @ przylazła tak jak ovufriend wyznaczyło. Wysypało mnie na gębie. Teraz ciekawe czy znajdzie się dla mnie termin histeroskopii
może poczekam na nią kolejny miesiąc.
-
Nadziejka z chinskiego kalendarza wychodzi ze chlopiec i moje przeczucia tez sa takie.
-
Ana ale dobrze ze znalazłaś sposób
Emilka co ma sie nie znalezc jak sie znajdzie. To juz dzwon i sie umawiaj.jeszcze możesz atakować Malarkiewicza jak cos.
Eni33 to pochwal sie jak będziesz wiedziala.
Laura a co jest u ciebie, znasz juz plec? Dziewczynka? Bo gdzies mi umknęło.
Jakby sie jakas zlitowala i poszukala kalendarza bo ja juz się gubię kto co ma na dniachchyba ze ja znajdę wieczorem czas to sie cofnę i znajdę.