Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Ena - a po ciąży biochemiczej nie ma konieczności odczekania jednego cyklu zanim podejdzie się do IUI? Jak będzie wyglądała Twoja stymulacja? Samo CLO czy cos jeszcze? Robiłaś jakieś dodatkowe badania?
Ona- dobrze Cie rozumiem Kobieto;) ja sama lubie ćwiczyć, z tym że bardziej siłowo-wydolnościowe ćwiczenia typu cross. Ale kiedyś któraś z Was zamieściła na forum duży artykuł o ćw w trakcie starań i od tamtej pory nic nie robie, albo jakiś rower lub basen rekreacyjnie. Niemniej widze jak ciało się zmienia, robi się miękkie. Jednak jak bardzo mi brakuje intensywniejszego ruchu tak wiem, że to wyjdzie mi na dobreI Tobie też
Emilka- Skoro w Poliklinice powiedzieli Ci że znajdzie się termin to nie martw się. Tak jak dziewczyny powiedziały, zawsze pozostaje Malarkiewicz. Ja mam problem, żeby zapisać się na HSG, a bez tego ani rusz. Niestety mój termin 29.08 raczej tez coraz mniej realny.
Makumba- haloooooo odezwij sięJak tam Twoja córcia? Jak ma na imię?
Tera- superancka ściana. Ja mam fioła na punkcie cegieł i sama marze o takiej w swoim domku
Gosia- a czy Ty przypadkiem nie miałas dzisiaj wizyty w Gdańsku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 19:41
-
A w ogóle jaki ja miałam dzisiaj piękny sen! Śniło mi się, że byłam u lekarza (zwykłego) i zrobił mi usg. Na obrazie była widoczna jakaś czarna kropka. Jak najechał na tę kropkę i powiększył obraz okazało się, że to taki tyci tyci zarodeczek z wielkim okiem i małym siusiakiem ;P
Cudowny sen, oby się spełnił już niedługo....Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Nie karmie bo nie mam brodawek i maly Nie umie chwytac. Trochę próbuje go na sile przystawic Ale tylko się denerwuje i z nim ja.kupilam też kapturki i z nich jest lepiej Ale Nie polecaja ich bo dzieci dostaja plesniawek
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Hej Dziewczyny
Ena - a po ciąży biochemiczej nie ma konieczności odczekania jednego cyklu zanim podejdzie się do IUI? Jak będzie wyglądała Twoja stymulacja? Samo CLO czy cos jeszcze? Robiłaś jakieś dodatkowe badania?
Dr P powiedział, że nie ma konieczności czekania cyklu. Dzisiaj tylko musiałam skontrolować czy beta spada (a spada - jest 44, a było 168). Od jutra, czyli 3 dc rozpoczynam łykanie clo po 1 pigułce do 7 dc i nic więcej. Wizyta w 11 dc. Żadnych dodatkowych badań nie robię - tylko te, które są obligatoryjne przed inseminacją.
Halszka a na jakim etapie przed iui jesteś? Brałaś już leki na owulację?malgos741 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Ena dokładnie na 12 dni, chciałabym jeszcze jakieś Morze zaliczyć.
Właśnie Dziewczyny ile krwawilyscie po histero, myslicie ze po ilu dniach można plażowac?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤