Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Hej Dziewczyny
Ena - a po ciąży biochemiczej nie ma konieczności odczekania jednego cyklu zanim podejdzie się do IUI? Jak będzie wyglądała Twoja stymulacja? Samo CLO czy cos jeszcze? Robiłaś jakieś dodatkowe badania?
Ona- dobrze Cie rozumiem Kobieto;) ja sama lubie ćwiczyć, z tym że bardziej siłowo-wydolnościowe ćwiczenia typu cross. Ale kiedyś któraś z Was zamieściła na forum duży artykuł o ćw w trakcie starań i od tamtej pory nic nie robie, albo jakiś rower lub basen rekreacyjnie. Niemniej widze jak ciało się zmienia, robi się miękkie. Jednak jak bardzo mi brakuje intensywniejszego ruchu tak wiem, że to wyjdzie mi na dobreI Tobie też
Emilka- Skoro w Poliklinice powiedzieli Ci że znajdzie się termin to nie martw się. Tak jak dziewczyny powiedziały, zawsze pozostaje Malarkiewicz. Ja mam problem, żeby zapisać się na HSG, a bez tego ani rusz. Niestety mój termin 29.08 raczej tez coraz mniej realny.
Makumba- haloooooo odezwij sięJak tam Twoja córcia? Jak ma na imię?
Tera- superancka ściana. Ja mam fioła na punkcie cegieł i sama marze o takiej w swoim domku
Gosia- a czy Ty przypadkiem nie miałas dzisiaj wizyty w Gdańsku?jutro szturmuje gabinet immunologa w Gdansku z pilnym skierowaniem trzymajcie kciuki zeby sie udalo
sonia86 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia no pewnie ze trzymamy kciuki. Daj znac po wizycie czy cos nowego wniosla do waszych staran.
Ona84 tak ja caly czas pracuje. Brałam tylko dwa dni wolnego na stymulacje i jeden dzień na punkcje. Mam prace siedząca wiec nie jest zle.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka jak to jest z tymi godzinami przyjęć w artemidzie ?? Przyjmują po 17 też ?? Bo ja pracuje do 15 ale muszę dojechać jakieś 25 km. Ale to wtedy najwyżej bym się tylko zwalniała( choć nasi kochani drogowcy chcą nam pół olsztyna zamknąć).
Ena ja w sierpniu idę dopiero rozmawiać o IUI, nie robiłam żadnych badań jeszcze. A wcześniej 3 cykle brałam letrozol. W tym cyklu postanowiłam, że nie biorę nic. -
Cześć wszystkim. Histeroskopia 27 lipca czyli za tydzień w czwartek
martwię się tylko tą czystością. Akurat dzwoniłam to nie było lekarza. Rozmawiałam z sekretarką. Ona nie wiedziała czy ta czystość jest konieczna.
Gosia321, mag87 lubią tę wiadomość
-
Hey
Emilka super że to już za tydz.hist.nie ma sie czego bać ja miałam laparoskopi chyba gorsza jest i po przychodziły pielęgniarki pytają. Czy chce tab. Przeciwbólowe ja ze nie, co godzine te same pytanie nie wytrzymała i pytam czemu pani pyra o tą tabletke jak by mnie coś bolało to bym sama poprosiła A On ze jestem jedyną która nic nie boli wszystkie się skarżył po zabiegu na okropny ból a ty Nic.
Gosia szerokiej drogi i powodzenia na wizycie.
Dziś mi się śniło że dr. Mówi że ma zła wiadomość że muszę jechać do Białego ja mówię a gdzie ten szpital to mi mapę Polski narysowal zaczął od granicy i mówi tu jest BialystokGosia321, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Emilka o czyli się udało z tą histeroskopią. Super.
A to nawet nie wiedziałam, że do dr D też tak późno zapisują. U innych w praktyce są poślizgi, ale pewnie maksymalnie do 16:30 zapisują.
Ona 84 miejmy nadzieję, że to tylko sen i wszystko załatwisz w Olsztynie.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Gosia bo juz przezywasz wyjazd i wizytę i to dlatego. Jutro możesz w samochodzie troche odespać.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosia powodzenia!
Emilka super ze masz juz termin. Ja jednak nie bagatelizowałabym czystości bo ona jest bardzo wazna. Mój poprzedni lekarz mowil ze skoro sa jakies nieczystości w pochwie to mogą one zostac wprowadzone razem z histeroskopem do wnętrza macicy a tam do infekcji jeden krok i wtedy można sobie napykac strasznej biedy. To jest niebezpieczne dla zdrowia. Dla samej siebie Emilka zrób czystość i jesli będzie wszystko ok to wtedy sie poloz. Nie ryzykuj zdrowiem a nawet życiem .Gosia321, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Emilka super jeszcze tylko tydzień
Kurcze ta Artemida ma kiepskie godziny przyjęć, chociaż te lab.mogloby być wcześniej otwarte. No ale cóż trzeba sie cieszyć że nie muszę po kilkaset km jeździće_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
-
Emilka mi również wydaje się że czystość ważna, nigdy nie miałam takiego zabiegu więc nie wiem ale np. skoro jest ważne przy HSG (drożności jajowodów) to w tym wypadku jeśli odbywa się to drogami dolnymi na pewno też, mi też lekarz mówił że można przez wprowadzenie bakterii wyrządzić dużo zła.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dziewczyny wiem że to ważne i dlatego planuje dzień przed histeroskopia podjechać do Artemidy i zrobić tą czystość. Gorzej jak jeszcze będę plamic. Dla mnie to dziwne ze nie mogą zrobić tego na miejscu przecież na wynik czeka się dosłownie 5 minut.