Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Emilka idź do dr Z, słuchaj sie nas i mężulka
Lotto przed punkcją nie ma już wskazówek, zrobiłaś wszystko co mogłaś. Nie stresuj sięWyśpisz się
Niech mąż uważnie słucha co będziesz za głupoty opowiadać jak się wybudzisz. Dziewczyny m.in. ja miałyśmy niezłe odloty
Laski a gdzie kupujecie witaminy metylowane??? Są w aptece pod gryfem???Lotta84, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Nooo mnie maz nagrał po punkcji. Dobry ubaw ze mnie mial.
Asiu ja na allegro kupowalam. Linki bralam z wątku o mutacjach. Jak je kupiwalam to pod gryfem jeszcze nie bylo ale pan farmaceuta byl mocno oczytany o nich i pewnie juz sprowadzil do aptekiasiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia ja tez bym tak wolała ale ciągle mi w głowie ze po histero powinnam od razu podejść do transferu. Ale tak sobie myślę ze jak będzie za późno na cykl sztuczny to moge podejść na naturalnym.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Cześć
Emilka idź do dr Z, słuchaj sie nas i mężulka
Lotto przed punkcją nie ma już wskazówek, zrobiłaś wszystko co mogłaś. Nie stresuj sięWyśpisz się
Niech mąż uważnie słucha co będziesz za głupoty opowiadać jak się wybudzisz. Dziewczyny m.in. ja miałyśmy niezłe odloty
Laski a gdzie kupujecie witaminy metylowane??? Są w aptece pod gryfem???
A w doz.pl jest zestaw dla kobiet z metylowanym kwasem foliowym bez syntetycznego elevit pregnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 23:17
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta dziś wasz dzień. Kciuki zaciśnięte&&&
Lotta84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Część Kochane!
Juz jestem w domku. Pobrano mi 12 komorek jajowych, w poniedzielek mam czekac na telefon czy transfer we wtorek czy w czwartek. Dobrze,że już po. Wezme lutinusa i ide chyba spac, oczy sie zamykaja.
Dziękuje Wam za wspracie, kciukieni33, Lura82, mag87, asiastokrota, Asia08, ana1122, Gosia321, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Część Kochane!
Juz jestem w domku. Pobrano mi 12 komorek jajowych, w poniedzielek mam czekac na telefon czy transfer we wtorek czy w czwartek. Dobrze,że już po. Wezme lutinusa i ide chyba spac, oczy sie zamykaja.
Dziękuje Wam za wspracie, kciukiLotta84 lubi tę wiadomość
-
Lotta super wynik. Niech sie ladnie zaplodnia i dzielą.
Mag to zalezy od jakości zarodków. Jesli sa takie wow to trzymają do 5 doby. A jak embriolog ma wątpliwości czy dotrwaja do 5 to decydują o podaniu w 3 i jak się okazuje sa to dobre decyzje bo juz kilkoro dzieci całych i zdrowych lata po tym świecie.Lotta84, mag87, ana1122 lubią tę wiadomość