Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie, czy ktoras dokarmia maluszka odciagnietym swoim mlekiem? Bylam wczoraj w Malarkiewiczu i polozna zalecila mi metode 7-5-3, tylko nie zapytalam co w sytuacji kiedy mala spi krotko i nie zdaze calego cyklu zrobic? Jeszcze jak maz jest, to ja zabawi ale sama nie dam rady. A ona od razu ryczy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Mamusie, czy ktoras dokarmia maluszka odciagnietym swoim mlekiem? Bylam wczoraj w Malarkiewiczu i polozna zalecila mi metode 7-5-3, tylko nie zapytalam co w sytuacji kiedy mala spi krotko i nie zdaze calego cyklu zrobic? Jeszcze jak maz jest, to ja zabawi ale sama nie dam rady. A ona od razu ryczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 20:01
-
Lotta gratulacje takiego wyniku. Teraz trzymamy kciuki za kropka który niebawem z tobą będzie przez 9 miesięcy chyba że będzie się pchal jak moj to na 8:-)
Lotta84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena musiałam się stawić o 7:30, o ktorej wyszlam to nie wiem, kręciło mi się jeszcze w glowie, nie ogarnelam zegarka.Ogolnie to mogłam lezec ile chcialam, ale nie ma to jak w domu. Po punkcji dośc mocno bolało i dostałam kroplowke przeciwbolową. W ciągu dnia musialam wziac paracetamol i nospe. Dużo spałam i teraz jest już lepiej. Dochodze do siebie.
-
nick nieaktualny
-
Lotta84 wrote:Część Kochane!
Juz jestem w domku. Pobrano mi 12 komorek jajowych, w poniedzielek mam czekac na telefon czy transfer we wtorek czy w czwartek. Dobrze,że już po. Wezme lutinusa i ide chyba spac, oczy sie zamykaja.
Dziękuje Wam za wspracie, kciukiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ona84 a kiedy ty testujesz? To ze nic nie czujesz nie oznacza ze nic sie nie zadziało. Trzymam kciuki.
Emilka i zmierzył temp. 36,7 nie wiem czy ma jakieś znaczenie ona -
nadziejka88 wrote:Ona ty nie przesadzaj. Jeszcze maluch sie nie zagniezdzil. Ja po transferze to czułam przede wszystkim jajniki. Czadami brzuch ciągnął ale to bardzo rzadko wuec nigdy nie wiadomo. Badz dobrej myśli.
Ena a ty kiedy testujesz? -
ona84 wrote:Hey wczoraj spacerowalismy i wyszło 10km.
Nogi już pod koniec bolały. U mnie to raczej nic nie będzie procz tego że plakac się chce to czuję się normalnie
Odpędź te czarne myśli, mnóstwo kobiet nie ma na początku żadnych objawów i to jest normalne. Trzeba wierzyć,że sie udało. Trzymam kciuki
-
Ona84 nie sugeruj sie temperaturą bo możesz ją brać pod uwagę tylko wtedy kiedy mierzysz od początku cyklu. U mnie temperatura 36,7 jest temperatura podwyższoną bo moja temperatura na początku cyklu to 36,3 średnio.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ona84 nie sugeruj sie temperaturą bo możesz ją brać pod uwagę tylko wtedy kiedy mierzysz od początku cyklu. U mnie temperatura 36,7 jest temperatura podwyższoną bo moja temperatura na początku cyklu to 36,3 średnio.
A pozatym przy progesteronie nie ma co mierzyc temperatury bo lutinus podwyzsza tempe_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ona ty nie przesadzaj. Jeszcze maluch sie nie zagniezdzil. Ja po transferze to czułam przede wszystkim jajniki. Czadami brzuch ciągnął ale to bardzo rzadko wuec nigdy nie wiadomo. Badz dobrej myśli.
Ena a ty kiedy testujesz?
Cześć wszystkim
Nadziejka88 - powinnam testować we wtorek za tydzień - równe dwa tygodnie po iui, ale nie wiem jak to wyjdzie, bo w czwartek jadę na tydzień z hakiem do rodziców i tam jakieś labo muszę znaleźć. W jednym koleżanka ostatnio płaciła koło 44 zł za betę. A może zapiszę się do lekarza z pakietu i wezmę skierowanie i wtedy gdzieś w przychodni mi zrobią. Jakoś mi nie spieszno do tego badania.
Ona84 - wiadomo, że człowiek przez tę niepewność szału dostaje. Jedne osoby mniej inne bardzie przezywają, ale zawsze psychika tutaj daje o sobie znać.