Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Asiastokrotka jak wesele? Chyba wczoraj balowałaś?
było super. Jedzenie muzyka towarzystwo ekstra
Nawet Marcin ze mną tańczył (my raczej z tych koślawych)
A Halszka faktycznie wczoraj miała swój ślub, dziś pewnie odsypia szczęśliwa młoda żonaana1122, Halszka112 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Cześć laski, troche mnie tu nie było bo przed ślubem jeszcze troche pracy miałam
Ena, Asiastokrotka fajnie że pamiętałyścieza mąż wyszłam 4 sierpnia
było cudownie !!!! Bardzo się wszystkim stresowałam ale wyszło dobrze. No i tak sie skupiłam na przysiędze że nie płakałam
a tego sie bałam.
Lotta trzymam kciuki za Twoje jajeczka
W dniu ślubu dzwoniły do mnie Panie z artemidy przełożyć mi wizyte z 9 sierpnia na dalszy termin ale nie dałam się i ide 10.
Nadziejka Tobie też przełożyli ??
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Halszka w takim razie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Ja po moim ślubie płakałam że już nie założę mojej pięknej białej sukni haha. A teraz nie mige sie jej z szafy pozbyćHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka, gratulacje.
Ja mialam miec 10go wizyte, ale dzwonily ze dr P.nie bedzie i przepisaly mnie na 5go.Halszka112 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Halszka dużo dobrego na nowym etapie zycia.
Do mnie jeszcze nie dzwonily ale tez się nie dam bo juz siedzę jak na igłach. Miesiąc nie widziałam maluszka i to w kluczowym momencie w ktorym wszystko może się zdarzyć. Czekam na ta wizytę jak na zbawienie bo juz po 12 tyg ryzyko poronienia spada do 5%.
Asiastokrota fajnie ze sie pobawiliscie. Uwielbiam wesela.
Lotta kciuki za dobre wieści z kliniki.
Ena i ona84 czekamy z wami na wysokie betyHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.
Tera cos nas łączy my tez bedziemy mieli 7 rocznice 4 wrzesnia:-)Halszka112, TERA83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Halszka o to wszystkiego dobrego na dalszej wspólnej drodze życia.
Asiastokrotka o to balety odchodziły - fajnie.
Nadziejka88 mnie interesuje wysoka beta i dobry przyrost - jestem przewrażliwiona po ostatnim razie.
Dziewczyny a oprócz środy i soboty to na którą najpóźniej was zapisywały na wizyty?Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Dzwonił drZ, transfer jutro. Ogolnie nie najlepiej
, sa tylko dwa zarodki, powiedział ze komorki nie chcialy sie zaplodnic, ostatecznie zaplodniono je metoda ICSI.Mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam, bo lekarz sie troche motał.
Zobaczymy jak będa jutro wygladaly, ale mamy z mezem przemyslec czy chcemy ewentualnie transferowac od razu oba. Wiecej szczegolow pewnie jutro uslysze. W nocy źle spalam, mialam przeczucie ze tak bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 11:45
-
Lotta spokojnie. Ważne że są dwa zarodki. Pewnie są silne. Dadzą rade. Bardzo mocno zaciskam kciuki.
Ena ja zapisałam sie na 21 sierpnia ba godzinę 16.20 do dr Z ale Panie powiedziały że jakby sie ryle osób na poniedziałek niw nazbierało to przesuną mi wizytę wcześniej. -
Lotta84 wrote:Dzwonił drZ, transfer jutro. Ogolnie nie najlepiej
, sa tylko dwa zarodki, powiedział ze komorki nie chcialy sie zaplodnic, ostatecznie zaplodniono je metoda ICSI.Mam nadzieje, ze dobrze zrozumialam, bo lekarz sie troche motał.
Zobaczymy jak będa jutro wygladaly, ale mamy z mezem przemyslec czy chcemy ewentualnie transferowac od razu oba. Wiecej szczegolow pewnie jutro uslysze. W nocy źle spalam, mialam przeczucie ze tak bedzie -
Lotta po pierwsze to dobrze ze sa dwa zarodki bo niektórzy nie maja wcale. Po drugie to nie tragedia ze transfer jutro bo to będzie 3 doba a maluszki z trzeciej doby urodzily chociażby makumba i ana i sa szczęśliwymi mamusiami. Jak ma wam odpaść w hodowli jeden to lepiej jutro brać dwa a może beda bliźniaki
wszystko jest ok i z wielką nadzieja jedzcie jutro po swoje maluszki, a forumowe koleżanki trzymają za Was kciuki &&
Lotta84, asiastokrota lubią tę wiadomość