Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Laila187 wrote:Witam, jestem tu nowa. Dzisiaj miałam pierszą IUI i dostalam recepre na luteine ale lekarz nie powiedział mi jak ją brać tzn od kiedy do kiedy i jakie dawki. Miałyście przepisaną luteine po tym zabiegu? Jak ją przyjmowałyście ? Proszę o odpwoiedź. Pozdrawiam
Mi lekarz kazal zacząc brac w drugiej dobie po zabiegu, iui miałam na niepęknietych pecherzykach. -
nick nieaktualnyLaila187 wrote:Dziękuje za odpowiedź. Ja tez miałam na niepękniętych ale dostalam godzine przed zabiegiem zastrzyk wiec dzis na pewno pękły, bo były duze 22 i 25 mm.
Ja miałam iui we wtorek na niepękniętyh pęcherzach - dr zaleciła branie od piątku dwa razy po 100. Ja zaczęłam dopiero dziś. Kto Ci robił iui? -
Laila187 wrote:Witam, jestem tu nowa. Dzisiaj miałam pierszą IUI i dostalam recepre na luteine ale lekarz nie powiedział mi jak ją brać tzn od kiedy do kiedy i jakie dawki. Miałyście przepisaną luteine po tym zabiegu? Jak ją przyjmowałyście ? Proszę o odpwoiedź. Pozdrawiam
Masz dopochwowa czy doustna?
Dopochwowa 3x1 lub 3x2
Doustnej nie bralam wiec nie pomoge choc duphaston bralam 3x1Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
I my z Misia tez trzymamy kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 08:38
Lotta84 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Powodzenia za bliźniaki:-)
-
Ena wrote:Cześć
Ja miałam iui we wtorek na niepękniętyh pęcherzach - dr zaleciła branie od piątku dwa razy po 100. Ja zaczęłam dopiero dziś. Kto Ci robił iui?
Nie pamietam nazwiska, ten najmłodszy z zespolu chyba.. w okularach z grubymi szklami, blondyn. Dziekuje za odpowiedź, też zaczne brać w drugiej albo nawet trzeciej dobie po zabiegu.Laila187 -
Lotta84 wrote:Hej,
Dzięki Dziewczyny!
Zdecydowalismy,ze jeżelo lekarz nadal bedzie proponował to oczywiscie zabieramy dwa do ciepłego brzuszka. Trzymajcie kciuki!Lotta84 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Już jesteśmy z maluchem w domu. Transferowaliśmy jeden zarodek 8B, drugi bedzie do 5 doby hodowany. Dr Z jak mnie zobaczył to odradzìł podanie dwoch, ze wzgledu na to ze jestem drobną i szczupła osobą. Choć ostatecznie decyzje zostawił nam. Zdaliśmy sie na ocene lekarza i wrocilismy z jednym kropkiem.Oby z nami został, mój kochany
eni33, nadziejka88, mag87, asiastokrota, ana1122, Asia08, e_mil_ka, Halszka112, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Super napewno zostanie. Odpoczywajcie teraz i badz dobrej mysli.