Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena, z glowki bo z raczki nie chciala leciec.
Musze robic, bo mala malo przybiera ciagle i bylismy u laktatorki i nam zalecila. Morfo ja sobie tez mialam zrobic, bo moze mam malo jakichs witamin i mala mimo, ze wisi na cycu to nie przybiera."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lura82 wrote:No i nabawilam sie chyba cukrzycy.
Na czczo 88, po 1h 183, po 2 h 173
Muszę sie z tym oswoić. Dobrze, ze wizyta juz w piątek.
Macie dziewczyny jakieś wskazówki co mnie dalej czeka, jak wygląda leczenie, ogólne cokolwiek ?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Nie, na szczęście ominęła mnie hiperka. Choć myślę, ze bylo blisko. Estradiol mocno ponad 4000 ,jajniki oba ponad 10cm i tak sie przesunely, ze ocieraly o siebie. Dlatego tak bolalo. 3 dnia po punkcji jeszcze chodzić nie moglam. Mmm Długo, dlugo dochodzilam do siebie.
Takie skurcze o ktorych dziś pisalas tez bardzo dlugo sie pojawialy. Duzo lezalam, nospa+ magnez pomagaly.
Tobie raczej to nie grozi, tzn juz bys wiedzialajajcow mialas sporo i jajniki sa mocno pokute dlatego boli. Spokojnie odpoczywaj i ciesz sie, ze jestes w ciazy
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Tera to jednak insulina? Serio dzielna dziewczyna z Ciebie.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Lura82 wrote:Tera wiesz co? Cieszę sie, ze Ty juz masz blisko do porodu. Życzę Ci zeby końcówka ciąży byla juz lżejsza.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Lura82 wrote:Według dr Z i dr D nic nie powinno sie brac
nooo moze tylko na samym początku progesteron.
Jeżeli boli brzuch, to bierz nospe. Ona zapobiega skurczom, ktore na poczatku dla malych fasolek nie sa dobre.
Czy na 100% pomaga ? Nie wiem ale nic sie nie stanie jak weźmiesz
Bierz nospe zwykla do 6 tabletek jesli musisz az tyle a forte do 3
Dodatkowo magnez w dawce do 400 mg tez jest na skurcze najlepiej magne b6 lub magvit to sa leki a nie suplementy tylko ze wychodzi tego do 8 tabl.na dobe zeby osiagnac dawke 400 mg w zaleznosci ile mg ma tabletkaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Witaj e_mil_ka ranny ptaszku
Zaczynam przygotowania do kolejnej próby, tym razem będę przyjmować inne leki. Od 2 dc Gonal i Menopur od 6 dc Cetrotide w 8 dc wizyta w klinice.
Czy dobrze myślę że to krótki protokół? Jak czułyście się po tych zastrzykach? W jakich godzinach najlepiej przyjmować? I w jakich dniach mniej więcej mogę liczyć na punkcję?
Z góry dzięki i życzę wszystkim miłego dniae_mil_ka lubi tę wiadomość
Monia -
Monia nic nie podpowiem na ten temat.
Maz mnie dziś rozbawił. Zadzwonił do mnie rano z pytaniem czy moge jeść bulki. Mówię ze zwyklych to chyba nie. Moze ciemne pieczywo ( tak strzelilam, bo tez nie wiem). To mi przywiózł grahamke i salceson
ana1122, eni33, asiastokrota lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wygląda na krótki protokół. Zastrzyki najlepiej brać wieczorem razem lub W odstępie paru godzin. Ja punkcje miałam W 16 dc. Ale to zależy od tego jak jajka rosną
-
Ciekawe co mi wyjdzie z tej glukozy. Ja chyba zrobie w sobote. Laura a mialas jakies przeczucie ze cos jest nie tak? A masz zdjecie malej w 3d bo ja jeszcze takiego nie mam i nie wiem czy poprosic na wizycie za tydzien czy jeszcze poczekac zeby bylo dokładniejsze
-
Nic nie podejrzewalam. Robilam te badanie bo mialam skierowanie już. Chociaż u mnie prawdopodobieństwo bylo duze ze cos będzie nie tak. Oboje rodzice maja cukrzyce, siostra miala ciazowa, moja waga itp.
Zdjecie 3d mam jedno, lekarz sam zrobil nam juz cos kolo 18tc ale powiedział, ze lepiej robic później. Mysle, ze teraz juz będą ladne wychodzic. Na usg polowkowym pani dr bardzo chciala nam pokazac buzke malej ale sie pupa odkrecila i nic z tego.
Lotta kurcze, a bylam pewna, ze Cię ominie hiperka bo estradiol mialas niezbyt wysoki. Dobrze, ze jesteś juz pod opieką lekarzy22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤