Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy bolał mi mega brzuch.Nie czekalam i dzis rano pojechalismy do Wss.Zajmuja sie mna drP,drZ,drM. Na razie troche plynu w brzuchu i wielkie jajniki,krew i mocz poszly do badania.DrP twierdzi,ze nie jest zle ale zostawia mnie w szpitalu zeby obserwowac, nawodnić,podac leki. Ogolnie nie czuje sie nagorzej,wszystko przezyje ale martwie sie o kropka
-
Lotta ojej to sie narobilo, ale dobrze ze jesteś pod opieka dobrych lekarzy.zdrowka!
Monisia13 to jest krótki protokół z antagonistą. Ja tez to wszystko brałam. Ja na rozpisce miałam ze cetrotide najlepiej rano. Co do gonalu i menopuru to jak wolisz. Ja brałam wieczorem naprzemiennie raz gonal z lewej strony raz z prawej.
U mnie punkcja tez wypadla w 16dc ale to zalezy jak rosną pęcherzyki wiec jest to sprawa indywidualna tak jak pisze ana1122.
Laura to niezła dieta cukrzycowaa jak badalas ckier to glukozę pilas z cytryna? Bo niektórzy ponoc nie pozwalają wcisnąć cytrynę do środka.
-
Nadziejka glukoze pilam sama bez cytryny (chociaż miałam ze soba). Poszlo ok , az się zdziwilam
badanie bylo na czczo, po 1h, po 2h. Tak wiec luz, az do wyników.
Lotta na pocieszenie powiem, ze jak szukalam informacji o hiperce, kidy balam sie ze mnie dopadla. Wyczytałam, ze duzo ciaz jest po niej. Czego bardzo Ci zycze. Ważne, ze jesteś pod opieką. Trzymaj sie kochana22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Lotta na pocieszenie powiem, ze jak szukalam informacji o hiperce, kidy balam sie ze mnie dopadla. Wyczytałam, ze duzo ciaz jest po niej. Czego bardzo Ci zycze. Ważne, ze jesteś pod opieką. Trzymaj sie kochana
DrP i potem drZ to samo mi powiedzieli i z tej perspektywy kazali patrzec na hiperke.
-
nick nieaktualny
-
Lotta, zdrowka. Jestes w dobrych rekach.
Lura, bulek nie mozna niestety.
Salceson - szynka z przeszkodami.
Ana, kiedy robisz krzywa? Ja nie wiem jak to z mala zrobie...Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Lotta bedzie dobrze i ciaza z tego bedzie. Jak bylam w Białymstoku przy pierwszej procedurze na transferze na sali bylam z dziewczyna ktora wylądowała po transferze z hiperka w szpitalu . lezala tam kilka dni ale udalao jej sie i byla w ciazy.
-
Gosia321 cała noc nie spałam,mialam straszny bol brzucha,byl wiekszy. Nospa nie pomagala,potem pojawił się ucisk w klatce piersiowej.Mąz od rana szalał ,ze jedziemy do szpitala.DrP stwierdzil plyn w brzuchu i zalecił sie klasc na oddział, bo ponoc sytuacja moze sie pogarszac z godziny na godzine.
-
Ja właśnie wyszłam z art. Maluch wygląda juz jak maly ludzik. Nie chcial za bardzo współpracować ale pani dr troche go pomeczyla i udalo sie wszystko zmierzyć. Wstępnie i morfologicznie wygląda na zdrowego człowieka ale oczywiście trzeba czekać na wyniki pappa. Wstępnie tez obstawia chłopaka ale oczywiście na tym etapie to może się wszystko jeszcze zmienić. Wizyta bardzo mi się podobała, bardzo szczegółowo odpowiadala na moje pytania i wszystko szczegółowo opowiadala przy ust co robi i co widać itp. Jestem szczęśliwa
Lotta84, Asia08, Lura82, asiastokrota, polopiryna, malgos741, TERA83, eni33, ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość