Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny skusiłam sie na bieganie wczoraj i dzis tjle ze dzis rozbolał mnie brzuch. Wróciłam do domu i zobaczyłam nitki krwi a teraz juz jest jej troszkę więcej. Myślicie ze to za wcześnie na bieganie po histeroskopii?
-
Asia08 wrote:Lotta, zdrowka. Jestes w dobrych rekach.
Lura, bulek nie mozna niestety.
Salceson - szynka z przeszkodami.
Ana, kiedy robisz krzywa? Ja nie wiem jak to z mala zrobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 22:06
malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Gosia321 cała noc nie spałam,mialam straszny bol brzucha,byl wiekszy. Nospa nie pomagala,potem pojawił się ucisk w klatce piersiowej.Mąz od rana szalał ,ze jedziemy do szpitala.DrP stwierdzil plyn w brzuchu i zalecił sie klasc na oddział, bo ponoc sytuacja moze sie pogarszac z godziny na godzine.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Ja właśnie wyszłam z art. Maluch wygląda juz jak maly ludzik. Nie chcial za bardzo współpracować ale pani dr troche go pomeczyla i udalo sie wszystko zmierzyć. Wstępnie i morfologicznie wygląda na zdrowego człowieka ale oczywiście trzeba czekać na wyniki pappa. Wstępnie tez obstawia chłopaka ale oczywiście na tym etapie to może się wszystko jeszcze zmienić. Wizyta bardzo mi się podobała, bardzo szczegółowo odpowiadala na moje pytania i wszystko szczegółowo opowiadala przy ust co robi i co widać itp. Jestem szczęśliwa
Nastepnym razem przed takim badaniem najedz sie slodyczy to dzidzia bedzie ruchliwaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane ponawiam prosbe i pytanie skierowane szczegolnie do dzieeczyn ktore zaczynaja stymulacje. Posiadam 4 amp menopuru 75 wazne do konca wrzesnia jesli ktoras z was miala by w koncowce stymulacji taka dawke abo podczas stymulacji do uiu z checia wymienie sie na ampulki z dluzszym terminem waznosci.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Asia ja Nie mam czasu na lekarzy. Miałam kontrolować cukier po porodzie i oczywiście Nie mam Kiedy. Do tego musze isc do endo a ja zapominam brać tabletek i Jeszcze wynik tsh muszę zrobić no i wizyta u gina. Jakoś Nie wyobrażam sobie zostawić maleństwo samego W domu bez mamusi:-) Jeden plus tego zabiegania że już schudłam 10 kg a w ciąży przytylam 5 kg
Js tez sobie tego nie wyobrazam. Albo ja zabrac do osrodka i karmic? W ogole czy tak mozna? No i tez nie mierze, bo nie mam kiedy a dodatkowo jem nieregularnie. Kilka razy mierzylam na czczo i bylo ok. Moze po tez jest ok. Ja wrocilam do wagi sprzed ciazy.ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Js tez sobie tego nie wyobrazam. Albo ja zabrac do osrodka i karmic? W ogole czy tak mozna? No i tez nie mierze, bo nie mam kiedy a dodatkowo jem nieregularnie. Kilka razy mierzylam na czczo i bylo ok. Moze po tez jest ok. Ja wrocilam do wagi sprzed ciazy.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Ja musiałam wziąć Z-kę na badanie krzywej i oczywiście podczas czekania na kolejne pobrania cycała i wynik wyszedł super - wyssała słodkości :-)Raczej nie powinno się karmić podczas badania, ale co miałam zrobić skoro butli nie tolerowała.
To trzeba w ciagu 3 m-cy zrobic chyba, nie? Aa odpuszcze chyba narazie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny skusiłam sie na bieganie wczoraj i dzis tjle ze dzis rozbolał mnie brzuch. Wróciłam do domu i zobaczyłam nitki krwi a teraz juz jest jej troszkę więcej. Myślicie ze to za wcześnie na bieganie po histeroskopii?
-
nick nieaktualny
-
Słyszałam, ze test obciążenia glukoza trzeba zrobic po 6 tyg od porodu.
Mam glukometr i od wczoraj mierze cukier 1 h po posilku. Na chwilę obecną nie jest źle- miedzy 90-100. Po obiedzie bylo 96, a po 2 kanapkach z chleba razowego 104.
Jeszcze kawy nie pilam, mogę pic?
I najważniejsze dlugo czekalyscie na wizytę u diabetologa?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Emilko ile czasu jestes po zabiegu? Pamiętam, ze pielegniarka mówiła cos o oszczednym trybie zycia 3-4 tyg. Zero podnoszenia ciezkich rzeczy i wysiłku. Może odpuść bieganie jeszcze jakiś czas
Laura 2 tygodnie jestem po histero.
Ona84 chyba tak zrobię. -
e_mil_ka wrote:Lotta ja tez tak miałam. Musiałam podawać ile wypiłam płynów i sprawdzali ile wydalam. Spradzają czy woda nie zatrzymuje sie w organizmie. Dostałaś zastrzyki na rozrzedzenie krwi? Badali d-dimery?
Dostalam wczoraj zastrzyk przeciwzakrzepowy i tabletke nasenna (serce mi tak waliło i lekarz uznał ze to na tle nerwowoym). Co do badan to nie wiem,jak pobierano mi krew to pielegniarka stwierdziala ze musi duzo wziac krwi bo duzo mam badań. I tyle na razie wiem